Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Щавлик - тримісячний хлопчик - пухнастий і смішнючий

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Щавлик - тримісячний хлопчик - пухнастий і смішнючий

Сообщение vivi » 03 авг 2010, 00:22

Це черговий подаруночок мого улюбленого нічного смітника (отого, де я о другій ночі трьох новонароджених викинутих надибав). Знову поночі сміття виносив. Чесне слово, я думав, що то трупик котячий лежить! Ще й сморід навколо нього гнилосний стояв. Нахилився перевірити - а воно живе (щоправда, з останніх сил, напевно). Забрав, а що ж робити?.. Тепер тимчасово живе в малій переносці на балконі - більше просто немаю куди розмістити. Так що ДУЖЕ АКТУАЛЬНА БОДАЙ ПЕРЕТРИМКА! Кошеня, хлопчик, пухнастий смугастик, місяці 2,5-3. Дуже нещасне - рахітичне, величезний живіт, худюще, напевно й вірусне :ac: :ac: , загноєні очі, попечене пузо і всі чотири лапи (тільки не розберу чи то хімічний обпік, чи термічний) - звідти, до речі, і сморід... Ну але, на 80% впевнений, що жити буде. Тільки насторожує наскільки воно без жодного писку болючі уколи приймає. Хоча, коли лапи обробляв - вкусило мене за палець, і то боляче! :)
Одним словом, поки що любуйтесь:

Изображение
Изображение

Пи.Си. До речі, сьогодні я знову був на тому смітнику. :((( Сидить у мене тепер молоденька триколірка, вагітна, чекає на стерилізацію. Може мені той смітник ліпше спалити?..
vivi
Старожил

Re: Я думав, що то трупик...

Сообщение sanechka » 30 авг 2010, 22:11

Сумна історія... Це ж навмисно його, певно, якась сволота попекла... А біля мене такий же смітник, на ньому живе десь з 6-7 котів, є й киці, які регулярно вагітніють. Є шанс їх стерилізувати і випустити? (Вибачте, може не в тему?)
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение vivi » 31 авг 2010, 12:24

Шанс є. ;)
Щоб було в тему - руки не доходять оновити темку... "Трупика" тепер звуть Щавлик, обпік таки був хімічний - найскорше хлоркою. Зараз у нього все добре - майже все позаростало, сипатичне, клаповухе, пузате, тонкошиеє, пухнасте лагідне кошеня.
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 31 авг 2010, 23:21

Изображение
vivi
Старожил

Re: Щавлик - тримісячний хлопчик - пухнастий і смішнючий

Сообщение vivi » 07 окт 2010, 00:03

Щавлик - єдиний хто прилаштувався з акції 3-го жовтня безпосередньо від ЛТЗТ (бо ще ряд народу традиційно "підмазався" - прилаштовував своїх котів, дехто з нашого дозволу). Тримаємо кулаки!
Додам, що пацанюра виросте велетенським - у 3,5-чотири місяці (ще зуби усі молочні) більший за піврічну Кльопу. І лапи здоровезні. І морда похмура. І вуха з китичками. І довгошерстний, хоч і не пухнастий (окрім хвоста). І хвіст пухнастий. Коротше, мейн-кун якийсь зігрішив, напевно. :ab:
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 20 окт 2010, 09:19

Отож, Щавлик. У Щавлика є гобі - розкладатися. Коли я тільки на ньго натрапив - підгнивали лапи, тепер морда... Але по порядку. Через 10 днів після прилаштування до мене звернулися його нові власники з проблемою, озвученою (коротко) наступним чином: "позавчора вкрав шматок фаршу, вчора понос і температура, на Тургеньєва сказали що отруєння, сьогодні йому далі погано". Оскільки людей цілий день мена дома а за життя тваринки вони дуже переживали, забрав. Завіз в Айболить, прокапав, здав кров на загальний/біохімію. На той момент версія про отруєння виглядала дуже правдоподібною. Прнаймні, наголошую, жодних виражених вірусних симптомів у кошеняти не було (навіть понос припинився), лише температура в районі сорока і відсутність апетиту, в"ялість. Кров здав, відкапав, завіз додому і запустив до гурту (адже Щавл так і так з ними ріс, нічого вірусного не мав і в новій хаті без тварин узяти не мав де...). Ввечері отримав аналізи - панлейкопенія 100%. Нові власники потім зізналися, що десь за місяць до Щавлика купили кошеня на Краківському базарі, яке у три дні здохло.
Станом на зараз Щавлик поправляється (вже катетер зняли, крапати перестали, апетит з"явився, і доволі непоганий). Виглядає правда як Фредді Крюґер... Вонючий, вся морда залипша густою чумною слиною, підгноваюча ранка на писку... але передчуття хорошого кінця є.
Є і передчуття кінця поганого - найстарше в моїй хаті піврічне, нейменше півторамісячне. Чекаю, що з дня на день весь той натовп "посиплеться" від панлейкопенії. :(((
Відповідно, сумно чекаю наслідків, нікого не підбираю, нікого не прилаштовую. Можливо, незабаром ще й буду канючити гроші на ліки, бо приблизний кошторис ефективного курсу лікування панлейкопенії одної тварочки від 300 грн (а з аналізами, маніпуляціями і всі 500-600)...
vivi
Старожил

Сообщение nickie » 20 окт 2010, 11:50

Боже, жах! Бідне кошеня! Стільки витерпіти за такий короткий термін... :ak:

Постараюся допомогти на лікуваня як треба буде ::co::
nickie

Сообщение vivi » 20 окт 2010, 13:06

Дякую. Матиму наувазі. Наразі Щавлику з лікування нічого (начеб-то) не треба. А з іншими трохи згодом буде видно.
Я ще мовчу про тих, що в готелі... (їх днів за 10 треба кудись забирати, а одну з них - стерилізувати). І ще три стерилізації "винен" опікунам.... :ac:
vivi
Старожил

Вернуться в Щасливі історії