evazlata » 06 май 2015, 23:48
На сайте зоокафе еще отзывы:
Володимир Завгородній: Ребята, вот я не знаю, как оно будет через неделю или месяц, но конкретно сегодня то, что вы сделали — это ужасно. Это просто никуда не годится. Бедные коты.
Или не пускайте детей, или объясните посетителям, как себя в кафе вести.
И дайте котам, Господа ради, место, куда прятаться.
Не нравится · Ответить · 12 · 2 Май в 17:27
Zoo Cafe В них є місце де ховатись, і воно завжди відкрито для них. Нажаль, ми не можемо робити зауваження чужим дітям, та правила поведінки прописані, та даються для ознайомлення кожному.
Нравится · 1 · 2 Май в 17:33
Margo Sade Для чого ж вони прописані, якщо недотримання їх не тягне за собою жодних наслідків? В результаті відвідування кафе я отримала тільки стрес, по-перше, від шуму. гаму і біганини дітей (ми одне одного за столиком не чули), по-друге, від видовища того, що витворяють з нешасними котами. Котів із "місця, де вони можуть сховатись" на прохання публіки приносять назад.
Нравится · 7 · 3 Май в 0:34
Snizhana Pushkar Повністю підтримую Helen Lemba, котики дуже виснажені відвідувачами, зокрема дітьми.потрібно придумати вихід з цієї ситуації
Не нравится · Ответить · 7 · 2 Май в 22:32
Светлана Старцева Затишне і атмосферне місце. Дуже сподобалось. Приємно знаходитись і коти просто надзвичайні. Раджу всім.
Нравится · Ответить · 1 · 4 Май в 11:35
Viktoria Bunyk Теж полюбляю більше вегетаріанськи страви
Нравится · Ответить · 1 · 1 Май в 23:19
Helen Lemba Дуже шкода котів. Дуже. Я знаю, що не кожна людина розуміє, що кіт також може потерпати від стресу, шуму, криків, грюкотіння стільців по підлозі, але для того є власники кафе, щоб про це потурбуватись.
Поки що, на жаль, кафе не схоже на затишне та зручне для звірів місце. Будь ласка, зробіть шось і з цим.
Не нравится · Ответить · 9 · 4 Май в 4:44
Dmitriy Cherniy Чудова ідея, але підтримую дописувачів - шалені діти просто заганяють нещасних тваринок. Та й дорослі, бачив сам, намагаються їх вхопити.
Крім стану справ з тваринами банально не було чайників для чаю - ну куди це годиться, це ж Львів!
Пішли з каменюкою на душі нічого не зумівши замовити - такий концепт і таке жахливе становище.
Не нравится · Ответить · 5 · 3 Май в 21:04
Dmitriy Cherniy Доречі, десь анонсувався єнот - краще не треба. Це буде біда. Кіт може і стерпить волаючого п"ятирічного мучителя, а єнот не стане - подряпини і покуси гарантовані.