Информация про женщину из Дебальцево
https://www.facebook.com/alina.mykhailo ... 53557325:0Alina Mykhailova
14 ч. · отредактировано ·
[Прошу поширення та висвітлення цієї ситуації]
Армія SOS - це волонтерська організація, яка працює вже майже рік на здобуття перемоги нашої держави, яка відновлює боєздатність і міцьш української армії. Ми стали однією з найбільших волонтерських організацій завдяки тому, що люди нам довіряють та підтримують.
Нещодавно я почала займатися вивезенням безхатніх, покинутих та поранених тварин, після кожної розвозки гуманітарки бійцям.
Наразі ми зіштовхнулися з неприємною ситуацією, яку хотіли б попередити : 11 січня ми вивезли з Дебальцево жінку Валентину з 30 тваринами про яку до цього було знято сюжет на телебаченні. Antonina Drana забезпечила нас інформацією щодо цієї "біженки". Жінку в червоній зоні, НІБИ, тримали її тварини, яких вона тупо збирала по всьому місту. Як виявилося згодом, жінка чи схильна до психічної неврівноваженості чи просто є звичайною шахрайкою, яка прикривається тваринами (при чому неймовірно хворими, деякі з яких можуть навіть загинути без негайного втручання фахівців).
На її картку (картку жінка дала кредитну, не ясно з яких причин) люди скидали дуже багато грошей для можливості її переїзду і подальшого життя з тваринами.
Приїхавши в Дніпропетровськ в приют Друг, де мала б оселитися Валя, працівники пітомніка були вражені станом тварин (одне кошеня по приїзду в приют померло).
Валентині, яка жила типу в центрі Дебальцево, в будинку (по словам сусідів вона туди нікого ніколи не пускала), де не було опалення, який вже "дихав на ладан", не сподобалося те, що вона живе в 10км від Дніпропетровська.
"я хочу жить в центре, мне такие условия не подходят" - пряма мова Валі, яка перелякано дивилася на сенсорні крани на заправці WOG (називала це рестораном) і побачивши чай у картонній чашці сказала, що такого ніколи не бачила і "до чего ж технологии дошли".
Пробувши 15 хвилин в приюті Валентина одразу почала вимагати від нас негайного повернення її та тварин додому. На що звичайно ж отримала відмову.
Валентина намагалася через журналістів знайти собі транспорт до колишньго дому, що, дякувати богу, я змогла попередити і пояснити людям ситуацію.
Наразі, ця хвора жінка , мало того, що знову знайшла нових людей, які шукають для неї перевезення , вона подовжує збирати гроші! Не зрозуміло на що.
Люди! Я закликаю вас : не ведіться на цю шахрайку! Не витрачайте на це свої кошти(якими ви можете краще допомогти солдату), сили та майбутні нерви! Це той тип біженців, які побачивши доброту украінців, як кліщ, впиваються в чуйних та сердешних людей, плачучись про те, як же їй погано в Дніпрі, що ми брехуни, а вона невинна вівця.
Виїхати вона може абсолютно спокійно, купивши квиток на потяг (ГРОШІ В НЕЇ Є, вона сама підтверджувала це, казавши, що добрі українці стільки коштів їй скинули на тваринок) до Червоноармійську, а звідти ходять прямі маршрутки до Дебальцево і навіть Донецьку.
Ви не уявляєте скільки сил нам коштувало перевезти цю стаю тварин. Скільки нервів коштувала ця поїздка. Пожалійте хоча б нас. Та навіть не нас, а цих беззахисних чотирилапих створінь, якіпотрібують постійного нагляду та лікування.
Я сподіваюсь, що ви зробите висновки з ситуації і не повторите нашої помилки.
П.С Зараз, ця бідна та нещасна, всіма ображена "Дебальчанка" знімає номер в готелі у Дніпрі smile emoticon так що там, все погано з грошиками?
Детальніше про ситуацію з біженкою :https://www.facebook.com/alina.mykhailova.7/posts/1532616727006261
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)