Жду вашего авторитетного мнения.
Как всегда заранее благодарю

Вот наши герои. Фоткать всех нет времени и необходимости, так как они как одно лицо, практически.

И ПРОСЬБА ЕСЛИ У ВАС ЕСТЬ ЛИШНИЕ ПХ НА ТАКУЮ КРАСОТУ - ПОДЕЛИТЕСЬ, ПЛИЗ! БУДУТ КРУПНЫМИ!
Модераторы: Управляющий, ФинКом
amigo писал(а):Дааааа....Давно такого к-ва щенков на форуме небыло.![]()
Удачи вам завтра!
Adjara писал(а):Катюша! Та мені байдужа порода, але народ у нас на неї падкийОт сьогодні приїздили додому дивитися - не сподобалися, бо мало породи виявилося, більше бровкатості, а на Либідській хлопчика забрали за 5 хвилин і порода людям була байдужа. Поїхала дитина в Кагарлик, житиме в домі, бігатиме у дворі... Та що все відносно чогось.
Дякую за підтримку!
Adjara писал(а):Катюша! Та мені байдужа порода, але народ у нас на неї падкийОт сьогодні приїздили додому дивитися - не сподобалися, бо мало породи виявилося, більше бровкатості, а на Либідській хлопчика забрали за 5 хвилин і порода людям була байдужа. Поїхала дитина в Кагарлик, житиме в домі, бігатиме у дворі...
Adjara писал(а):Катюшо! Дякую, що підтримали мою доцю, вона мені розповідала, що ви також схвально поставилися до тих людей, які підійшли до неї. Прикро, але я зараз стояти не можу, у мене погано з ногою після травми, от дитині й доводиться самій поратися. Ще раз дякую за підтримку.![]()
Ви праві, краще завжди говорити правду...
Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 12