Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

для Гери, собака з поломаним тазом, лапкою і піроплазмозом

Память о тех, кто уже не с нами

Модераторы: Управляющий, ФинКом

для Гери, собака з поломаним тазом, лапкою і піроплазмозом

Сообщение Хвиля » 10 ноя 2010, 15:47

В суботу ввечорі (6.11.10) ми з чоловіком їхали з села. На зупинці с. Мила (Житомирська траса) під деревом лежала собачка. Вирішила дати пиріжок, підійшла, а вона з перебитими задніми лапами. Поки вирішували, що робити, підійшов хлопець Юра, сказав що вона тут давно лежить, і запропонував підвезти в лікарню, яка поряд, - "Кіт і Пес".
Ми вирішили везти в Київ. Дякую Юрі - підвезли до станції Дачної. Света cat-keeper дала телефон Ткаченко. Він нас пообіцяв прийняти, якщо перетримаємо собачку до понеділка. На Добрузькій, 8, ветеринар Іван вколов антібіотик, і ми поїхали додому.
Собачка - дівчинка, як на мене, метис вівчарки, від 7-ми місяців до року.
Весь букет бездомної собаки - блохи/клещі/глісти/худюща/голодна...
Але дуже спокійна, терпеляча. На кота не реагувала.
В понеділок (8.11.10) зробили рентген лапи і таза. Перелом голені правої лапки, перелом тазової кістки зліва і зсув тазових кісток. Зчесана рана на лівій нозі. Крім того, праве око, за словами ветеринарів, майже не бачить, але це результат старої травми. Ввечорі понеділка була операція, праву лапу Сергій Михайлович "поремонтував", а от таз, на жаль, не зміг вправити – слабкі м"язи. Виявилось, що вона ще хвора на піроплазмоз:(
Поки собака у Ткаченко на стаціонарі, домовились до понеділка.
Ми не собачники і не дуже розуміємось, що да як. Допоможіть, будь ласка, чим зможете: фінансами, порадами, що робити, де шукати перетримку, і т. п.
У Ткаченка залишили завдаток 600 грн. Я так розумію, це тільки початок.
Назвали дівчинку Гера (друге ім"я – Капля: на фото з крупним планом - сіра капля на мордочці:))

Изображение

Изображение

Изображение

Дякую за відгуки.
Маша(Хвиля).
Тел.: (097) 223-27-94
Хвиля

Re: для Гери, собака з поломаним тазом, лапкою і піроплазмозом

Сообщение nyura » 10 ноя 2010, 16:00

Как собака сейчас себя чувствует? Ей предстоит еще одна операция? Спасибо, что не испугались трудностей и не бросили ее!
ИзображениеИзображениеИзображение

НЕТ ВОЙНЕ!
nyura
Старожил

Сообщение Хвиля » 10 ноя 2010, 18:14

Сергій Михайлович сказав, що дивлячись на стан собаки буде ще намагатись вправляти таз... і кріпити. Операцію на тазу не рекомендував.
Вона в тяжкому стані, але хвостиком махає коли до неї підходиш. Сьогодні мали вколоти другий укол від піроплазмоза. Переговорити сьогодні з лікарем не вийшло, буду дзвонити завтра.
В інет буде вихід лише з понеділка. Відпишусь детальніше вже тоді.
Хвиля

Сообщение zaryusha » 10 ноя 2010, 23:37

Вы молодцы!Не бросили её!У меня сейчас живёт с похожим вариантом.Перелом таза,был разорван живот,таз не фиксировали ,а только подправили,а дальше только от собаки и ухода всё зависит.У нас уже скачет как конь,только не любит ,когда попу трогают или подталкивают.Еле=еле прихрамывает.Держитесь!Удачи!Мы тоже у СМ лечились.
The reason dogs have so many friends is because they wag their tails instead of their tonguе
очень прошу помощи в пиаре для своих подопечных
viewtopic.php?f=53&t=48709&p=785347#p785347
zaryusha
Старожил

Сообщение aliska » 11 ноя 2010, 11:01

Хвиля, Ви з чоловіком великі молодці, що не залишили собу і пожаліли іі. видно саме Ви таки були її "шансом".
Дівчинка дуже славна, за прилаштування можете навіть не турбуватись, як тільки ця красуня поправиться і повністю одужає - буде черга із потенційних хазяїв, от побачите!!! :ad:
Тут на форумі Ви завжди знайдете підтримку і допомогу.
пишіть - і Вам обовязково підскажуть, розкажуть, підтримають і ,по-можливості, запропонують свою допомогу.
Дуже добре, що песа попала саме до Ткаченка. Значить все із нею буде добре. От тільки аби організм справився із піроплазмозом.
Будемо бажати Гері-Каплі скорішого одужання :cv:
"Все будет так, как должно быть, даже если будет иначе"
aliska
Старожил

Сообщение Хвиля » 16 ноя 2010, 14:45

Дякую всім за підтримку:)
Сьогодні була у Гери. Вона вже не температурить. Махала хвостиком, нажаль вушка не стояли - ворот заважав:)
Кажуть привстає – сходити в туалет і попити :bp: . Піроплазмоз подоланий :ab:
Пропонують стерилізувати. Думаю варто погоджуватись.
Таз нажаль вже не виправити почав зростатись так як є :ac: . Я так і не зрозуміла чи вона буде кривенька чи вона буде кульгати чи і те і інше, але подивимось.
//Чи можливо таку собачку пристроїти? Коли починати її піарити?
Порадьте перетримку як шукати і де краще?
Заплатила за все, що було зроблено до сьогоднішнього дня

Изображение

Дякую Каті(співробітниці) за 100грн для Гери.
Якщо раптом хтось захоче взяти участь в подальшій долі Герочки будемо дуже раді:)) за будь-яку допомогу.
Хвиля

Сообщение Хвиля » 17 ноя 2010, 18:15

Записала Герочку на стерилізацію.
Фінансова допомога дуже актуальна :ac:
Хвиля

Сообщение nyura » 18 ноя 2010, 11:54

За помощью на оплату операции и стерилизации Вы можете обратиться в Фонд, только внимательно проситайте правила.
ИзображениеИзображениеИзображение

НЕТ ВОЙНЕ!
nyura
Старожил

Сообщение Хвиля » 19 ноя 2010, 18:19

Ура! Гере з фінсового фонда форума виділили 600грн на операцію:) // виписку з лікарні обміняла на 600грн у nyura.
Дякую всім членам фонда)

Сьогодні говорила вже з Сергієм Михайловичем, сказав що стан стабільний. Герочку поки не стерилізують, бо таз таки в тяжкому стані :ac:. Довго не вставала.. зараз вже потрошку.
Каже, що собака хороша :ab:
Уход у них хороший.. аби ми не хвилювались.
Хвиля

Сообщение Хвиля » 10 дек 2010, 18:41

Вчора(9грудня) зробили рентген і зняли спицю. Гера по-трошки поправляється. На наступному тижні(понеділок-вівторок) стерилізують. Зараз вона у Ткаченко в кліниці. Думаю в 20тих числах будемо забирати. Забирати будемо до себе в квартиру і активно почнемо шукати хазяїна. Сподіваюь мій кіт не буде нервувати :dp:
Якась така невизначеність все-таки залишається..
Хвиля

Сообщение yunat » 10 дек 2010, 21:05

Очень красивая девочка, спасибо, что помогли ей. С котом если и не подружатся, то просто будут игнорировать друг друга.
yunat
Старожил

Сообщение Fuflik » 10 дек 2010, 21:55

как Герочке повезло что ей попались НАСТОЯЩИЕ люди!СПАСИБО ЧТО ВЫ ПРОСТО ЕСТЬ!!!
Изображение
Fuflik
Старожил

Сообщение Хвиля » 21 дек 2010, 18:06

завтра (22го грудня) забираємо Геру після 17-ї з клініки Ткаченко "Шанс", може хтось може нас завезти додому на ак. Туполева? :auto-car:
пишу "на авось") може хтось буде проїзжати мімо:), ні то поїдемо на таксі:) - гулять так гулять :ab:
Хвиля

Сообщение Хвиля » 23 дек 2010, 17:52

забрали ми Герочку) вчора. Золота собака - спокійно доїхала, вийшли прогулялись - так! вона вже ходить, паганенько але ходить. Сергій Михайлович сказав, що буде кривенька. Треба з нею ходити аби розроблювати ногу на яку вона ще не дуже ступає. Задні лапки складені як буква "Х".
Праве око під час стерилізації "поправили" - в результаті старої травми у неї наросло третє повіко. Проте Олена Анатоліївна сказала, що можливо воно буде наростати в подальшому - треба слідкувати. Купила сьогодні тетрациклінову мазюку - закладати в око. Сподіваюсь допоможе.
Щеплення не робили оскільки лікарі не радили - десь через місяць треба буде везти. Моя співробітниця Катя, подарувала ще раз 100грн(на щеплення) для Гери) Дуже їй вдячна.
І всім форумчанам яким не байдужі тваринки:)

Гера дуже худа і постійно їсть, завтра поганяємо глисти.

//Оскількі вона більше місяця була на стаціонарі без вигула, то запашок від неї був ще той... таксист відкривав вікно:) але промовчав) Я думала, що мене виверне - ледь доїхала :ab: А Гера нормально)
Дома ми її покупали, майже не сперичалась.
Зі сторони на яку її збили лізе шерсть :ai:, думаю це може від удару. Може я фантазую? Вітаміни? Які?
Кіт на неї шипить і стає дибом, а вона не реагує. Сподіваюсь без мене в квартирі буде так само.

Сьогодни її пофотографуємо, завтра відсканю всі виписки і все викладу сюди.
Вибачте, що в цьому місяці ще не взяла участь у фінансовому фонді форума, але лікування досить суттєво вдарило по бютжету нашої сім'ї.
Маша
Хвиля

Сообщение Хвиля » 24 дек 2010, 11:12

вона спала, коли ми фотографувати почали)

Изображение

Изображение

Изображение
Хвиля

Сообщение Fuflik » 24 дек 2010, 12:22

боже,какая красивая собака!!!!!...и какие ЛЮДИ...сами нашли,сами забрали,сами ухаживали и сами делают всё что могут...вы ЛЮДИ!!!НАСТОЯЩИЕ ЛЮДИ!!! :ah:
Изображение
Fuflik
Старожил

Сообщение Хвиля » 24 дек 2010, 16:51

to Fuflik: дякую на доброму слові, але насправді уход почався лише вчора, коли вона переїхала до нас, до цього вона була у сімейства Ткаченка. Дякую їм дуже за лікування, доглядання і моральну підтримку:)
І нажаль залишити ми її не можемо. Тому боюсь до неї звикати(
Зараз у нас задача привчити її до вигула, бо вона ще не второпала коли і як:)(думаю вона має хист і скоро навчиться) І шукати справжнього хазяїна який би її хотів взяти до себе і жити душа в душу. Боюсь це задача найскладніша з усіх вирішиних до тепер :ac: .
Хвиля

Сообщение lerikkk » 24 дек 2010, 18:53

Маш, вы с мужем молодцы!!!!!Гера попала к надежным людям!!!!Все у вас получится и обязательно найдется любящий хозяин для Герочки!!Пусть побыстрее поправляется!!!! ::co:: если нужна будет помощь отвезти Герочку к врачу-звоните :ad:
lerikkk
Старожил

Сообщение Хвиля » 27 дек 2010, 17:49

Дякую, Лера)
якщо Ви зможете, то орієнтовно в кінці січня треба буде звозити до Ткаченка.. обіцяли виписати паспорт, зробити щеплення.
Гера молодець, вона останню добу терпить чекає вигулу:) принаймні я так хочу думати :ab:

В ніч з п"ятниці на суботу зробила дві великі кучи рідкого стулу. Говорила з Оленою Анатоліївною(мала завезти їм поводок та ошийник:) дякую дали з собою.. бо я-турок не подумала коли забирали що це ж собака) вона порадила дати пігулку тетрацикліна, але я вирішила не давати, а поспосерігати. зварила рис на пупках.. вдень(в суботу) не какала. В неділю(вчора) ввечорі на вигулі зробила одну кучу теж ріденьку. Якщо сьогодні наваляє ще такого ж тоді мабуть таки дам. А може то від глистів? Маю прогнати їх ... але думала почекати аби стул нормалізується. Замкнуте коло(
Хвиля

Сообщение Хвиля » 27 дек 2010, 17:55

виписка по Гері:
Изображение
Хвиля

Сообщение yunat » 27 дек 2010, 18:01

У всех моих собак от субпродуктов жидкий стул, наверняка у Вашей - тоже. Рис лучше давать с куриной грудкой, пару дней подавать нифуроксозид, в таблетках, если в доме есть крохмал - столовая ложка на пол стакана воды.
yunat
Старожил

Сообщение lerikkk » 27 дек 2010, 23:51

Хвиля писал(а):Дякую, Лера)
якщо Ви зможете, то орієнтовно в кінці січня треба буде звозити до Ткаченка.. обіцяли виписати паспорт, зробити щеплення.(

Без проблем обращайтесь :ad:
lerikkk
Старожил

Сообщение Alunya » 18 янв 2011, 12:33

ап
Alunya

Сообщение Хвиля » 20 янв 2011, 18:09

дякую за "ап" Alunya:))
у нас приємна новина нам МЛЗТ видала 300грн за стерилізацію:) //стерилізація була зроблена 14грудня2010року.

ми вже нормально какаємо:) і нормально(з вкусняшками) заходимо на 4ртий поверх, граємось з собаками при вигулі. Але все ще дозволяємо собі пісяти дома :ac: //більше ніж 6ть годин вона не терпить, але здається що намагається:)
Хвиля

Сообщение Хвиля » 20 янв 2011, 18:19

to Alunya:
я поки не знаю в який розділ нас треба перенести.. шукаємо хазяїна, але поки не активно. Маємо пофотографуватись та зробити текст об"явки. Думаю справимось самі. Можливо буду просити піару.. але поки ні з чим. поки "віситимемо" тут?
Хвиля

След.

Вернуться в Мемориал