Сутуація в мене така;коту 2;5 роки (кастрований),був пыдывраний на вулиці у виці близько року,колись буд домашнім котом але десь у виці 6 місяців втік від попередніх власників,а у віці близко року був підібраний нашою родиною (я це все точно знаю.бо це довга і захоплююча історія,яку розказувати тут не вистрчить ліміту друкованих знаків)
Суть в тому що відколи він в нас він ще ні разу не сходив на лоток,або взаглі в квартирі,завжди проситься для цього на вулицю,а я дуже проти самовигулу переживаю,живемо в квартирі на третьому поверсі але в будинку є огрожене подвір'я (міто маленьке),стараємся його самого не відпіскати,або гуляэм з ним по подвір'ї обо не зпускаєм з очей ,(виходе він тільки тоді коли хтось є вдома,ны в якому разі по інакшому),(виходе десь на 15-30 хв 4-5 разів на день,як собака).але деколи він всеж таки виходе сам,а через 20 хв ми його забераэмо
Я вже перепробувала все що знала, (маю ще двох котів,які спокійно ходять на лоточки,але вони в нас з віку кошенят)
Маю в квартирі,стандртний маленький лоток з сіточкою,Велкий лоток,просто пластикову коробку,перепробувала все,стандртний котячий наповнювач,тирсу,звичайний пісок,тирсу,туалетний папір,пустй лоток,ні на шо він не пісяє..

Мене це дуже засмучує все б віддала щоб він перевчився..
Ось такі справи,чекаю порад!!!