cay.pollard писал(а):молода зовсім ветеринарка, на скільки нам стало відомо - не закінчила освіту у академії. я би не ризикнула і вам не раджу
За мої майже 6 років практики жодного разу не бачила Вас в себе на прийомі.Свої 7 років у ЛНУВМта БТ ім. С.З. Гжицького закінчила. Повна вища освіта. Магістр ветеринарної медицини.
Які у Вас обгрунтування до того, щоб робити про мене висновки і розповсюджувати їх іншим ? тим більше по форумах ?!
Ще з дитинства займалася лікуванням тварин. Скільки себе пам'ятаю - в мене завжди була якась живність. В молодних класах тримала різних гризунів, в старших хижих і декоративних птахів. При тому хижі були підібрані з серйозними травмами і повернутися до життя в дику природу не могли.
Ветеринарію обрала свідомо. В університеті я не просто рахувалася, а вчилася. Я здавала сама там, де вся група платила.
В клініку вперше прийшла в жовтні на 2-му курсі.
Вже в 2012 році оперувала самостійно. Літо, коли проводили Євро 2012 сиділа з капельницями і відкапувала тварин. За свій рахунок.
Простерилізувала кішок під будинком, де жила. Сама. За свій рахунок. При потребі лікувала.
Не раз бралася за утримання і лікування смертників з клініки. При позитивному результаті їх прилаштовувала. Одного такого смертника - чистопородний голуб, який самостійно не міг харчуватися протягнула пів року. Годувала, випоювала 2-4 рази на день як пташеня в дзьоб. Постійно колола підтримуючі препарати.
Маю 2 котів, собаку, папугу. Всі взяті з вулиці. Кішка - від волонтерів в 4-5 місячному віці, кіт - колишній пацієнт ( безпритульний, кочував по кіосках), якого забрала до себе на зйомну квартиру під страхом опинитися на вулиці.В нього нирки були розміром з куряче яйце кожна, температура понижена, майже місяць нічого не їв, анемія. Витягнула. За всій рахунок, своїми силами. Лишила собі.
Собаку підібрала на вулиці ( самка, 6-7 міс.). По оголошеннях не знайшла попередніх власників. Лишила собі. Простерилізувала.
Папугу рятували від кота. Вилікувала. Попереднього власника не знайшли.Залишила.
За свої послуги не ставлю високу ціну. Я добре розумію, що зараз виділити 650-700 грн на стерилізацію кішки (як в деяких клініках) тяжко. Тому беру менше. На відміну від багатьох недобросовісних ветеринарів оперую не на самому ксилазині (міорелаксант, не має знеболюючої дії), а на нормальному наркозі. Обійдемся без назв, це все таки інтернет.