*Svetlana* писал(а):Настя, Вы молодчина! Розочка выглядит намного лучше, она уже не кажется такой несчастной. У нее даже выражение мордочки совсем другое. Скоро такой красавицей станет, что не узнать. Вот что делает любовь и забота. Кошка родилась под счастливой звездой, если бы не Вы, то она бы просто медленно и мучительно умирала. Теперь Роза обязательно поправится и станет очень счастливой кошечкой.
Как там Ваш котик? Проведайте его, чтоб он не думал, что Вы его бросили.
Светлана, добрий день, дякую Вам за теплі слова.
там в селі всі тільки і чекали, поки вона загнеться, крім неї в них ще 3 кошки (яких я планую потроху стерилізувати, якщо віддадуть), вони всі більш-менш, а ця - без сліз дивитися неможливо. І, здавалося б, вона найслабша, її зайвий раз треба нагодувати, а її всі тільки ногами пинали: іди звідси, ти така страшна, в останній день мене до істерики довели: а ти знаєш, що ми тобі її не віддамо. Люди не могли повірити і зрозуміти, глузували з мене: тобі нема що робити, піди по селу ще позбирай котов, в сусідів попитай і т.д. А коли ми поїхали, наступного дня телефонують мені, розпитують, що та як, я ж кажу, що все погано: так може ти її усипи, ти ж не будеш її кожен день на уколи возити
Зараз сама на неї не нарадуюсь)))

Жучок добре, він на перетримці, там окрім нього ще постійно знаходяться дві кошечки і дві собачки, тому хазяйка боїться, щоб ми нічого не занесли, Розка все ж таки інфекційна хвора. Я думаю, що днів через 10 заберемо його, чоловік каже, що він нас і не згадає. Йому там краще ніж вдома, там з ним в одній кімнаті молоденька кошечка, вони граються...
Таким ми його знайшли в жовтні 2013

А це він зараз