Модераторы: Управляющий, ФинКом
Tanz писал(а):Я лично, так как уже начала помогать Тигре буду и дальше ею заниматься.
їй необхідна домашня перетримка - звикнути до домашнього життя, людей, акліматизуватись одним словом
тим більше є ніби непоганий варіант для неї (ттт), але точно буде щось відомо через 10 днів... а за цей час її треба було б трошки привчити, ну куди людям таку боягузку віддавати 
її знову немає куди забирати
виписують у четвер 
Kozya писал(а):АП! На Тигру вже була домовленість про перетримку, але все зірвалось сьогодні зранкуїї знову немає куди забирати
виписують у четвер
yunat писал(а):Kozya писал(а):АП! На Тигру вже була домовленість про перетримку, але все зірвалось сьогодні зранкуїї знову немає куди забирати
виписують у четвер
платная передержка, или бесплатная?
Даша 23 писал(а):за передержку готова платить( 25грн. сутки) пока не найдется постоянный дом.
ось уже Рижулька має спонсора для оплати перетримки
це ж просто чудово!!!
. Если что, то смотрите сами - может что-то и на Тигрушу перепадет
, хотя бы тот же корм.Maluk писал(а):Козя, как я Вам и писала, с меня ежемесячно 2 кг корма до пристройства+ пипетка+ 50 грн. Или 4 кг корма+пипетка. Выбирайте сами. Думаю, на таких условиях НАМНОГО легче найти куратора. Если что, то смотрите сами - может что-то и на Тигрушу перепадет
, хотя бы тот же корм.
Рижульку можна було б залишити в клініці, звичайно, але набагато ефективніше цей тиждень її привчити до людей... вона звикла навулиці, тісного контакту з людиною трошки боїться і не розуміє... вона цілком адекватна і дуже лагідна, але треба привчати.
ну що ж це таке!!! вже й фінансів достатньо, а забирати нікуди
Люююдиииии!!!!!! візьміть на перетримку будь-ласка!!!
Kozya писал(а):Супер! В ціну 25 грн в сутки вкладаємось? двох не візьмуть?

їх розсадили, але Тигру сьогодні поки не віддають, будуть спостерігати, завтра треба звонити уточняти, скоріше за все віддадуть вже вдвох або завтра або в суботу.Вернуться в Проделанная работа
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 8