горбате, кульгає і штовхає мячик не лапкою, а носом, як морські котики
Так трогательно... Пусть манюня выздоравливает скорее!
Модераторы: Управляющий, ФинКом
горбате, кульгає і штовхає мячик не лапкою, а носом, як морські котики

)... правда, не завжди влучно
якщо лоток десь недалеко - йде туди, якщо до нього ще треба пройтись - то і тут в куточку нормально
працюємо над цим...
Тому дуже скоро почнемо шукати хорошу сім"ю

Мені хотілося назвати її Яшма (Яся), але передумала... дуже різко ніби....отака глобальна проблема 
Тогда может пусть будет для мужа Гелей?Kozya писал(а):Була вже тутМені хотілося назвати її Яшма (Яся)
мені, наприклад, подобається, але яка буде реакція майбутніх хазяїв? 

Десь тиждень тому на одному вушці почала по-трошки облазити шерсть, небагато, на кінці... нам порадили Ламікон, уже 8 днів обробляємо вушко... але помітних результатів немає
Вчора вкололи першу порцію мікродерму. Отаке.
полює на все підряд, найменший рух - і починається
постійно дирчить, як тракторець
коли втомлюється - любить вмоститись на ручках, порозкидати лапки в різні сторони і солоденько спатки... лоточок освоїла давно... одним словом, золота дитина! Пощастить комусь з масявкою 
будемо старатись!!! а мала реально просто супер... так часто себе стримую, щоб не зацілувати її до смерті!!
Правда, ще досі без імені
така вона була тиждень тому viewtopic.php?f=4&t=18091Kozya писал(а):Дякуюбудемо старатись!!! а мала реально просто супер... так часто себе стримую, щоб не зацілувати її до смерті!!
Правда, ще досі без імені
така вона була тиждень тому viewtopic.php?f=4&t=18091
strazheva писал(а):Может Шишейда? а сокращённо Шися

вона мені на Соньку схожа (від Сонечко
) і хоч ти трісни
Банально, да? 

Kozya писал(а):З нами поділились якимось супер-пупер шампунем від грибків, мазюкались уже два рази через день, так тепер на вушках уже майже нічого не видно

Дівчинка, яка поділилась, назву не пам"ятала... сказала що сильно кльовий і що взяла у Лілі 
Складне дитинство вже забуте, як страшний сон... про нього нагадує тільки невеличкий шрамик на боку, який ніяк не хоче заростати (там була ранка)... зараз намагаємось активно піаритись на різних сайтах, але бажаючих на таку красу чомусь майже немає

вона просто шаленіє від нього і втрачає контроль над собою!!!! у мене лосьйон для обличчя містить м"яту і відповідно пахне, я довго не могла зрозуміти, чому, як тільки сідаю перед дзеркалом - через 2 секунди вона вже тут як тут, і така хороша робиться - і мурчить, і треться, і обніматись поривається... поки вона не видерла з рук ватний диск і почала інтенсивно його жувати
- ледь забрала, чіпляється мертвою хваткою
так приємно бачити такі величезні зміни... киця гарнюся, звичайно. опікуну "респект і поважуха"
- Ясна, Ясочка - так довго думала, і надумала 
Вернуться в Проделанная работа
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 17