Обходили сусідів і знайомих на рахунок перетримки - всі нас послали( Малій дуже треба перетримка!!!! до вулиці вона не пристосована, довго не протягне
Може хтось може взяти ненадовго позитивне дитя???

Модераторы: Управляющий, ФинКом

ідеально їхали з нею трьома маршрутками на перетримку, вона поводила себе так, ніби щодня катається в транспорті, спочатку так невимушено розляглась у мене на колінах і дуже ретельно вимилась... потім помітила у мене на шиї ланцюжок, він її звичайно ж зацікавив, але ненадвого... через кілька хвилин вона вже сиділа на плечах і уважно дивилась на дорогу через вікно.. таке смішне чудовисько
мала справжня дзига - посадити і сфотографувати гарно - неможливо, це все що вийшло

плаче і стресує...дитина в шоці! хтось сильно розумний закинув малу через віконце у закинутий гараж
де воно і кричало увесь день, поки Наташа піднімала масив на ноги і шукала власника! Знайшла!! Фотки є на телефоні, не можу перекинути на комп.
ЇЇ немає куди навіть на ніч подіти!!!
Ще одне величезне спасибі Лілі, яка погодилась завтра закинути котю!

бо дуже всього боїться і стресує... котів, собак, в маршрутці взагалі кричала так, що люди мабуть думали що ми її там розчленовуємо на задньому сидінні
а як тільки вийшли - тулилась до Наташи, терлась об щоку і перебирала лапками... вона дуже багато пережила за цей день, і можливо й попередню ніч 

терміново потрібна інша перетримка для Карамельки!!! ненадовго, мала дуже симпатична і довго сидіти не буде
може хтось зможе виручити

Увесь день, поки її виколупували з гаража, вона плакала, їй було страшно... плакала і після того в транспорті (після пережитого стресу), ці два дні проживає у кліточці, звичайно, іноді плаче бо їй самотньо і незвично... а повз горшок у клітці важко промахнутись. Тому поки нічого сказати толком неможливо 

люди мабуть ще й додому не встигли доїхати..Оксана, признавайтесь, у Вас шпіони??

Виконт viewtopic.php?f=8&t=31541#p478346 -332,97
Кошенят зараз багато на будь-який смак, фотки повинні бути конкурентноздатними.. а наші не такі, мутні, невиразні, і малявка на них не така гарна, як у житті
Але сфоткати гарно таку кицю - треба мати навики і талант.

Вернуться в Проделанная работа
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 17