Georgia писал(а):Смотрите, не словите кормящую мать семейства ненароком
а то как дети без грудного вскармливания будут..
Я ж одного їжачка вже відвезла! Ой... Та вроді б сісьок не було!
Він у нас у дворі під мусорником шарив і місцеві собаки на нього влаштували сафарі!
Я на лавочці вночі курила і такі "маски-шоу" побачила!
Ніколи б не могла подумати, що стая так організовано може полювати - таке відчуття що вони між собою всі ролі розподілили і "переговорюються"!
Так я це колюче чудисько приволокла в квартиру, на радість своїм шиншилкам, котрі все рвалися з клітки щоб познайомитися з небритою мишкою

Вранці зла і невиспана (бо Колько хату перевертав догори дригом) поїхала в Баришівку до своїх.
У мене є котячий туалет у вигляді хатинки (Ufray, такий як в тебе) і він виконує роль переноски іноді!
Всю дорогу хіхікала, коли уявляла що буде, коли мене "продавці полосатих палочок" зупинять

Приїхала, урочисто випустили під захоплені верески моїх дітей - він як чкурнув! Що електричка ламанувся через капусту!
Поки що його не бачили на території дачі, але мисочка з фаршем регулярно опустошується - і в крольчатнику такий маленький вхід, що коти не можуть пролізти. Тим більше що на подвір"ї живуть два собацюри, котрі котів ганяють безбожно а жабенят, що живуть в підвалі панічно бояться

Думаю, що то таки він навідується попоїсти...