Давно шукала якісну кігтеточку для кота
https://c.suziria.ua/ua/56-dryapki-dlya-kotiv бо мій улюбленець постійно псував меблі і шкарпетки, поки не натрапила на каталог Suziria — найбільшого дистрибутора товарів для домашніх тварин, де асортимент просто вражає різноманітністю. Замовила там стильну та міцну модель, яка ідеально підійшла за розміром і кольором до інтер'єру вітальні, і вже з першого дня кіт оцінив новинку по достоїнству. Матеріал виявився довговічним, основа стійкою, тому конструкція навіть не хитається, коли улюбленець активно дереться по ній вранці. Доставка від Suziria була швидкою, упаковка цілою, а консультанти заздалегідь відповіли на всі мої запитання щодо розмірів і матеріалів виробу. Тепер меблі залишаються цілими, а кіт має своє особисте місце для розваг і догляду за кігтями, що дуже важливо для його здоров'я. Раджу всім власникам котів звертати увагу саме на цього дистрибутора, бо ціни приємно радують, а якість товарів справді на високому рівні. Обов'язково замовлю ще щось для свого пухнастика найближчим часом, бо асортимент хочеться вивчити повністю.