Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Яку кігтеточку обрати для активного улюбленця?

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Яку кігтеточку обрати для активного улюбленця?

Сообщение Summer15 » 20 июн 2026, 08:48

Всім привіт! У мене молодий та дуже енергійний кіт, який останнім часом вирішив, що диван і крісло створені спеціально для його кігтів. Хочу нарешті купити кігтеточку для кота, але вибір такий великий, що вже заплуталась. Бачу і прості стовпчики, і цілі комплекси з лежанками та іграшками. Підкажіть із власного досвіду, на які моделі коти реагують найкраще? Чи є сенс переплачувати за великі конструкції, чи звичайна кігтеточка теж добре справляється зі своїм завданням? Буду вдячна за поради та реальні враження.
Summer15

Re: Яку кігтеточку обрати для активного улюбленця?

Сообщение CBUHOnAC » 22 июн 2026, 17:51

Давно шукала якісну кігтеточку для кота https://c.suziria.ua/ua/56-dryapki-dlya-kotiv бо мій улюбленець постійно псував меблі і шкарпетки, поки не натрапила на каталог Suziria — найбільшого дистрибутора товарів для домашніх тварин, де асортимент просто вражає різноманітністю. Замовила там стильну та міцну модель, яка ідеально підійшла за розміром і кольором до інтер'єру вітальні, і вже з першого дня кіт оцінив новинку по достоїнству. Матеріал виявився довговічним, основа стійкою, тому конструкція навіть не хитається, коли улюбленець активно дереться по ній вранці. Доставка від Suziria була швидкою, упаковка цілою, а консультанти заздалегідь відповіли на всі мої запитання щодо розмірів і матеріалів виробу. Тепер меблі залишаються цілими, а кіт має своє особисте місце для розваг і догляду за кігтями, що дуже важливо для його здоров'я. Раджу всім власникам котів звертати увагу саме на цього дистрибутора, бо ціни приємно радують, а якість товарів справді на високому рівні. Обов'язково замовлю ще щось для свого пухнастика найближчим часом, бо асортимент хочеться вивчити повністю.
CBUHOnAC

Вернуться в Неактуальные темы