Summer15 писал(а):Останнім часом я замислююсь, який верхній одяг буде в моді цієї зими для жінок. Чи є якісь особливі тренди на пальта, куртки чи пуховики? Можливо, є певні кольори або фасони, які зараз популярні? Я шукаю щось не тільки стильне, а й практичне для холодної погоди, щоб не замерзнути, але при цьому виглядати елегантно. Чи можете ви поділитись своїми думками щодо актуальних тенденцій?
Я теж уже потроху придивляюсь, що б таке взяти на зиму, щоб і тепло, і гарно виглядати. Цього сезону, до речі, в моді oversize-пуховики, об’ємні куртки в стилі 90-х і класичні пальта прямого крою. З кольорів бачу багато оливкового, молочного, шоколадного, ну і чорний, звісно, завжди в темі

Я особисто зараз дивлюсь моделі на офіційному сайті Адідас
https://www.adidas.ua Там дуже круті спортивні пуховики, які і виглядають стильно, і реально теплі. Особливо подобаються варіанти з високим коміром і глибоким капюшоном — зручно, коли вітер чи сніг. До того ж, якість у них класна, і не треба переживати, що після зими буде виглядати як ганчірка. Так що можу порадити — глянь, раптом щось припаде до душі!