На мою думку, вибір картриджів для татуажу дійсно важливий, бо від цього залежить результат роботи. Я, наприклад, замовляю картриджі Mast у магазині IPICCADILLY
https://ipiccadilly.com/kartrydzhi-dlya ... -mast-pro/ У них завжди великий вибір, і я можу знайти підходящі варіанти для різних завдань. Ціни там адекватні, а якість товару завжди на висоті. Замовляв кілька разів і жодного разу не був розчарований. Ще одна перевага - це швидка доставка. Одного разу замовлення прийшло за два дні, що дуже зручно, коли робота не чекає. Також варто звернути увагу на матеріал картриджа і заточку голок. Хороша заточка забезпечує менше травмування шкіри, а якісний матеріал - стабільність в роботі. Рекомендую перевіряти товар на наявність дефектів перед використанням, навіть якщо купуєте в перевіреному місці. Це допоможе уникнути неприємних ситуацій під час роботи. Тож, якщо шукаєте надійний варіант, магазин IPICCADILLY - гарний вибір. Але завжди важливо тестувати нові картриджі, щоб зрозуміти, чи підходять вони саме вам.