Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Отловить на Гашека еще 2 котиков! Есть передерж.для сибиряка

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Re: Передержка еще 1 котею, машина, ручки для отлова на сб/вс!

Сообщение Jussi » 11 дек 2009, 16:42

но ей-то какое дело - старые или молодые? Если котов готовы забрать с улицы и искать дом!!!
и если честно, я не верю что им больше 3-4 лет (и то эт я накинула годик), когда я там жила (а съехала я летом 2006) полосатики разные были во дворе, черно белые гладкошерстные были, белых не было....
да и если я ошибаюсь в возрасте на пару лет, все равно - разве им место на улице???
Изображение Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Jussi
Старожил

Сообщение Jussi » 11 дек 2009, 16:45

Nysia писал(а):Давайте делікатно домовлятись, що забираємо для вакцинації, глистогонення, стерилізації. А там..... побачимо.

мудрые слова :ax:
Изображение Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Jussi
Старожил

Сообщение megera » 11 дек 2009, 17:52

ДевачЬки!!! Я Вас лю!!! :cp:
megera
Старожил

Сообщение ArtVlad » 11 дек 2009, 19:10

Знаю я этих "старых"! :aq: Это бабки - старые! И всех туда же записывают. Мы, когда пристраиваем котей, которые у Т.Ф., кандидатов забираем сначала к себе. Потому что, когда к Т.Ф. приходят ручки, начинается одна и та же песня: "Да это уже старый!". А сколько ему, спрашивают. Да, наверное, лет 5, отвечает. А ему на самом деле максимум 2 года! Кроме того, заметила, что для всех старушек котьки, которым больше года, сплошь и рядом "старые". Так что этим "старым", возможно года полтора - два. Короче, под предлогом стерилизации и прививок забирать - и все!
Эх, мож, когда-нить и до нашего "хлебного места" очередь дойдет...
ArtVlad
Старожил

Сообщение galarina » 11 дек 2009, 21:45

дівчатка мене так після тієї розмови, з Богданою :bc: . я короче розстроїлась :ac: А тут ще з моєю котею :bh:
Я коли її зателефонувала, вона так зраділа, каже всю ніч не спала. Думала, тривожилася. Вона виявляється білу кішечку вирішила забрати собі :ai: почала її нести з собою. Та влаштувала істеріку :cm: Вона її випуслила назад. Каже що "одна справа котя гладиться-лашиться на вулиці, а з іншого - забрати котів які виросли на вулиці в квартиру" :bh: .
А потім переговорила з тими жінками, які ще їх кормлять, ті проти віддавати. Кажуть не відомо кому віддавати. Хоча я її ж розказувала хто то є, кому віддаються.
А потім вона стала розказувати, що вони старі. Шо та котя -мама, її десь років 10. А тим, що білі - по 5. Хоча насправді у нашому дворі вони живуть з минулого року. Тобто років 2. Спочатку говорила, що білі (до речі обидві кішки) вони не народжують кошенят. А зараз сказала, що народжують. А їй що це ж плодяться нові безпритульні, який вбивають і калічать. Вона - так, погано. Я їй, що ми візьмемо стерелізувати, вона наче так нормально відреагувала. Але каже що тій якій 10 років то вже пізно :ac: У неї влітку було стадо кошенят, якогось забрав, кількох роздерли собаки, двоє (кішка і кіт молоді є з нею).
Ще вона казала, що було більше котів, їх розігнав альфа-самець - чорний джентельмен.

Потім корме вона їх не по часах. І коти не завжди всі є. Сьогодні коли я виходила - було лише 2 (чорний і білий). Це була десь 3 година дня. Коли я їх фотографувала, то була неділя 11-12 година дня І тоді вони були всі (вона їх кормила вранці). Але як буде в реальності - ніхто не знає.
Тобто, виявляється у стаді - 4 кішки, і два коти. Один молодий, другий старший.

Короче як то краще зробити? І чи варто з нею звязуватися коли забирати? То питання які треба вирішувати.
galarina

Сообщение megera » 11 дек 2009, 21:57

Галь. ми, звичайно, можемо обрати агресивну позицію,забрати не питаючи, і позицію тимчасових вмовлянь яка плавно перетече в позицію номер 1 :ca: .
Ти ж сама бачиш. шо показання її протиріччя сплошні...
Люди, то шо, не міняємо плани?
megera
Старожил

Сообщение galarina » 11 дек 2009, 22:00

я їй говорила, що зателефоную завтра відносно причинення 2 молоденьких для забирання :ah: Що мені завтра її казати? Я думаю, що агресивно точно не слід говорити :ad: Але шо гаваріть? Потім вони не так просто в руки дадуться. Можуть розбігтися :ai:
galarina

Сообщение megera » 11 дек 2009, 22:14

хитростью?
домовляемось на молодих. вмовляемо на всих або ж кажемо шо ось-приехали мы-хозяева! ::co::
megera
Старожил

Сообщение Nysilda » 11 дек 2009, 23:01

Брати рукавиці, смаколики. Ну і може якихось цукерок для цієї цьоці?! :bw:
Варто її переконати, що стара тим більше потребує операції, бо народжувати в 10 років небезпечніше, ніж стерилізуватись. Сказати, що зараз знову масово труять тварин і як вона їх так любить - то нехай або забирає їх додому, або дасть нам шанс. Можна запропонувати їй проконтролювати умови, в які їдуть киці, можемо написати їй зобов"язання ... і тиди і типи. ( це я, Nysia, просто пароля не знайшла з домашнього компа). Ми можем всім сімейством приїхати :ca:
Nysilda

Сообщение megera » 11 дек 2009, 23:23

Nysilda писал(а):Брати рукавиці, смаколики. Ну і може якихось цукерок для цієї цьоці?! :bw:
Варто її переконати, що стара тим більше потребує операції, бо народжувати в 10 років небезпечніше, ніж стерилізуватись. Сказати, що зараз знову масово труять тварин і як вона їх так любить - то нехай або забирає їх додому, або дасть нам шанс. Можна запропонувати їй проконтролювати умови, в які їдуть киці, можемо написати їй зобов"язання ... і тиди і типи. ( це я, Nysia, просто пароля не знайшла з домашнього компа). Ми можем всім сімейством приїхати :ca:
Оксан. напишіть у лічку. можу змінити вам пароль! а ви потім поміняєте.
давайте сімейством! Галь. назначай стрєлку. тільки не на 8 плііііззз. Оксан. яке максимально пізнє врЄмя?
megera
Старожил

Сообщение Nysilda » 11 дек 2009, 23:37

10.00 a.m.
Дякую. А як я зараз взнаю про зміну? зможете на мій мейл скинути?
Nysilda

Сообщение Nysia » 12 дек 2009, 00:12

Ми ж говорим про неділю?
Nysia
Старожил

Сообщение megera » 12 дек 2009, 01:25

Девочки, Таня ТГ предложила стерилизовать у Руслана всю братву, сказала что оплатит половину :ah: :ah: :ah: , и что для белых ангор это самый лучший метод. Руслан стерилизует по НЕМЕЦКОЙ технологии... Нам на всю братву осталось собрать 400 грн. :ah: , нам сделают скидки... На прокорм денежка у меня есть, а вот на стерилизацию-кастрацию нема :ac: . Может, будем ловить часиков в 9? :ah:
megera
Старожил

Сообщение Jussi » 12 дек 2009, 01:37

Ксюш, я явлюсь к тому времени - которое всем подойдет :ab: в 8-9-10 :df:
я так понимаю для приманки пахучего Вискасу надо курить или Гурме?

завтра я весь день без инета, на телефонах.
Jussi
Старожил

Сообщение Nysia » 12 дек 2009, 08:58

100 грн. на стерилізацію даю.
Там нема таких, що от-от розродяться? Оперуватимуть "на дому"?
Nysia
Старожил

Сообщение galarina » 12 дек 2009, 09:08

А хто їх знає. Молоденька кішечка пузатенька, але Богдана каже що тічки в неї не було. Тічка могла бути не видимою :ca: Оскільки кавалери поряд. Та й з таким альфа-самцем то запросто :ab: :ca: Зараз піду подивлюся де вони. І чи є.

Огляд території був здійснений. Така ситуація.
Біля місця кормування було виявлено - 2 коти, сибірських. Один доїдав залишки їжі. Стояла повний збан молока, видно було що пір уже давно закінчився. Другий сидів у дюрці. Дюрка розміром з кота. Залізти туди змоги немає. Якщо вони в ту дюрку поховаються дістати їх не можливо.

Чорний джентальмен - валявся на каналізаційному люці. Балдел, ситий. Коли я підійшла, спішно відскочив. Сидів поряд. На безпечній відстані.

Біла красуня - шастала за огорожою, біля голубятні. Коли я підійшла туди. Проскочила через сітку. Отака ситуація на 9.25-30.
Я прям як Штірліц :ca:
Як на мій погляд ситуація з виловом в такий час може бути проблематична. Оскільки вони розпорошені, нагодовані. Потім підвал, де вони можуть грітися, безпечний для них, не доступний для нас.
galarina

Сообщение galarina » 12 дек 2009, 10:39

Поговорила тільки що з Богданою. Вона їх кормила сьогодні десь в 9.00. Каже, що з молодих був лише один. старші були всі. Я її розказала знову всю ситуацію, сказала, що вона та інші жінки (які годують тварин) зможуть контролювати процес. Дала варіанти повернення після кастрування. Сказала, що жінки які проти того, щоб нам віддавали, все ж піддають ризику тварин, хоч і досвітчених тікати від небезпеки. Навіть запропонувала, :ca: що якщо вона захоче взяти якусь - вона може це зробити. Вона сказала, що чоловік дозволяє лише годувати на вулиці :ab: (її кішка загинула в минулому році від ховороби, судячи від усього від онко, бо кричала під час тічок).
Домовилися ще сьогодні ввечері зізвонитися десь в 22.00, приймати рішення допомогти і покормити їх при нас вона згодна лише після розмови з тими жінками. Каже що тварини спільні, в природі. :bq: Ну я конечно розказала, що то значить.
аааа, дві кішки вже погуляли. :ah:
galarina

Сообщение megera » 12 дек 2009, 19:15

Девочки а ведь у Руслана наверняка нельзя-они же наверняка уже беременны... :ac: буду проситься в другое место.
megera
Старожил

Сообщение Jussi » 12 дек 2009, 21:02

ну что, девочки? встречаемся утречком?? :ad:
во сколько?? В 9?
Jussi
Старожил

Сообщение megera » 12 дек 2009, 21:03

в 9-00
Настя. плиз. напиши Tanz в личку как ехать :ab:
megera
Старожил

Сообщение Jussi » 12 дек 2009, 21:06

megera писал(а):в 9-00
Настя. плиз. напиши Tanz в личку как ехать :ab:

ок. Только я упустила откуда добираться :ah:

Tanz, пишу Вам адрес и телефоны контактные в личку. Если что-то надо подсказать - маякните мне :ab:
Jussi
Старожил

Сообщение megera » 13 дек 2009, 16:39

Операция прошла на диво больмень успешно.
Словили двух ангорок и сибирячка.
Поанируем с помощью опекуна словить еще подростка-красотку и простерилизовать кошку-маму.
Девочки! Спасибо Вам!!! :cp:
megera
Старожил

Сообщение galarina » 13 дек 2009, 17:13

:ca: чорний джентельмен то теж кішка, і здається теж кітна. Так що їх обох, кішку-мамку і чорну джентельменшу теж слід було б покаструвати. Богдана сказала, що чорній років 2 :ac: А перед цим гооврила, щор всі коти старі :ca:
Чорна кішка шикарна. У неї не лише вуса білі, а й у вухах білі волоски. Хвіст тільки трошки покоцаний, але то така справа, наросте. Молода кішечка з таким хвостом, як віяло. Пузіко у неї нормальне. Сьогодні Богдана сказала, що біля неї теж який рудий крутився. Так що вірогідність того, що вона кітка є.
Коти, що залишились - дуже обережні. Ми впімали самих наївних :ca: :cp: Красивих і наївних.
Біла ангорка навіть заглядала сама в переноску, яку Настя_Джусі їй підставляла з кормом :dp:
galarina

Сообщение Jussi » 13 дек 2009, 20:43

galarina писал(а):Біла ангорка навіть заглядала сама в переноску, яку Настя_Джусі їй підставляла з кормом :dp:

Голод не тетка :ds:
Девочки, спасибо Вам за помощь котейкам!!!! :cv: :ax: :ax: :ax: Как белые девочки себя чувствуют на новом месте? :ad:

мама сегодня вечером рассказала - другие белые просто умерли бо и глаза выгнивали и прочее :ak:
Я когда о них ей рассказала, о темке - узнала от нее, что их было больше - я так надеялась что их забрали, а оказалось... :ak:

Мегерочка, низкий тебе поклон, что ты их увидела и собрала такую замечательную команду!!!!! :aj:
Jussi
Старожил

Сообщение galarina » 13 дек 2009, 20:53

Тепер і я вже відмітилася за процесом "захвата". Першим як говорить щастить. Мені попався красунчик-хлопчик :ba: Хоча аби впіймали всіх, то було б ідеально. В реальності бувають різні ситуації :ci: У нас стакан наполовину повний :ca:
мама сегодня вечером рассказала - другие белые просто умерли бо и глаза выгнивали и прочее :ak:
Я когда о них ей рассказала, о темке - узнала от нее, что их было больше - я так надеялась что их забрали, а оказалось... :ak:

:bh: І що з ними робити? Адже там залишилося 3 кітних кішки, і дітей у них буде кіла купа скоро :ac:

Так, Мегерка-Оксанка була мамою організатором цього безобразія - операції захвату красоток. :cp:
Дівчатка дякую Вам також, Насті_ Jussi :ax: , Tanz :ax: (як згадаю як Ви на колінах вмовляли мамку покушать і впійматися,а вона покушала і втікла :ca: ) Nysia :ax:
galarina

Пред.След.

Вернуться в Неактуальные темы