Модераторы: Управляющий, ФинКом
Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!Nysia писал(а):Давайте делікатно домовлятись, що забираємо для вакцинації, глистогонення, стерилізації. А там..... побачимо.

Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Это бабки - старые! И всех туда же записывают. Мы, когда пристраиваем котей, которые у Т.Ф., кандидатов забираем сначала к себе. Потому что, когда к Т.Ф. приходят ручки, начинается одна и та же песня: "Да это уже старый!". А сколько ему, спрашивают. Да, наверное, лет 5, отвечает. А ему на самом деле максимум 2 года! Кроме того, заметила, что для всех старушек котьки, которым больше года, сплошь и рядом "старые". Так что этим "старым", возможно года полтора - два. Короче, под предлогом стерилизации и прививок забирать - и все!
. я короче розстроїлась
А тут ще з моєю котею
почала її нести з собою. Та влаштувала істеріку
Вона її випуслила назад. Каже що "одна справа котя гладиться-лашиться на вулиці, а з іншого - забрати котів які виросли на вулиці в квартиру"
.
У неї влітку було стадо кошенят, якогось забрав, кількох роздерли собаки, двоє (кішка і кіт молоді є з нею).
.
Що мені завтра її казати? Я думаю, що агресивно точно не слід говорити
Але шо гаваріть? Потім вони не так просто в руки дадуться. Можуть розбігтися 

Оксан. напишіть у лічку. можу змінити вам пароль! а ви потім поміняєте.Nysilda писал(а):Брати рукавиці, смаколики. Ну і може якихось цукерок для цієї цьоці?!![]()
Варто її переконати, що стара тим більше потребує операції, бо народжувати в 10 років небезпечніше, ніж стерилізуватись. Сказати, що зараз знову масово труять тварин і як вона їх так любить - то нехай або забирає їх додому, або дасть нам шанс. Можна запропонувати їй проконтролювати умови, в які їдуть киці, можемо написати їй зобов"язання ... і тиди і типи. ( це я, Nysia, просто пароля не знайшла з домашнього компа). Ми можем всім сімейством приїхати

, и что для белых ангор это самый лучший метод. Руслан стерилизует по НЕМЕЦКОЙ технологии... Нам на всю братву осталось собрать 400 грн.
, нам сделают скидки... На прокорм денежка у меня есть, а вот на стерилизацию-кастрацию нема
. Может, будем ловить часиков в 9? 
в 8-9-10
Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Оскільки кавалери поряд. Та й з таким альфа-самцем то запросто
Зараз піду подивлюся де вони. І чи є.
що якщо вона захоче взяти якусь - вона може це зробити. Вона сказала, що чоловік дозволяє лише годувати на вулиці
(її кішка загинула в минулому році від ховороби, судячи від усього від онко, бо кричала під час тічок).
Ну я конечно розказала, що то значить. 
буду проситься в другое место.
megera писал(а):в 9-00
Настя. плиз. напиши Tanz в личку как ехать

чорний джентельмен то теж кішка, і здається теж кітна. Так що їх обох, кішку-мамку і чорну джентельменшу теж слід було б покаструвати. Богдана сказала, що чорній років 2
А перед цим гооврила, щор всі коти старі
Красивих і наївних.
galarina писал(а):Біла ангорка навіть заглядала сама в переноску, яку Настя_Джусі їй підставляла з кормом
Как белые девочки себя чувствуют на новом месте?

Хоча аби впіймали всіх, то було б ідеально. В реальності бувають різні ситуації
У нас стакан наполовину повний
мама сегодня вечером рассказала - другие белые просто умерли бо и глаза выгнивали и прочее
Я когда о них ей рассказала, о темке - узнала от нее, что их было больше - я так надеялась что их забрали, а оказалось...![]()
І що з ними робити? Адже там залишилося 3 кітних кішки, і дітей у них буде кіла купа скоро
, Tanz
(як згадаю як Ви на колінах вмовляли мамку покушать і впійматися,а вона покушала і втікла
) Nysia 
Сейчас этот форум просматривают: Yandex [Bot] и гости: 15