Модераторы: Управляющий, ФинКом
Nysia писал(а):Давайте делікатно домовлятись, що забираємо для вакцинації, глистогонення, стерилізації. А там..... побачимо.
Оксан. напишіть у лічку. можу змінити вам пароль! а ви потім поміняєте.Nysilda писал(а):Брати рукавиці, смаколики. Ну і може якихось цукерок для цієї цьоці?!![]()
Варто її переконати, що стара тим більше потребує операції, бо народжувати в 10 років небезпечніше, ніж стерилізуватись. Сказати, що зараз знову масово труять тварин і як вона їх так любить - то нехай або забирає їх додому, або дасть нам шанс. Можна запропонувати їй проконтролювати умови, в які їдуть киці, можемо написати їй зобов"язання ... і тиди і типи. ( це я, Nysia, просто пароля не знайшла з домашнього компа). Ми можем всім сімейством приїхати
megera писал(а):в 9-00
Настя. плиз. напиши Tanz в личку как ехать
galarina писал(а):Біла ангорка навіть заглядала сама в переноску, яку Настя_Джусі їй підставляла з кормом
мама сегодня вечером рассказала - другие белые просто умерли бо и глаза выгнивали и прочее
Я когда о них ей рассказала, о темке - узнала от нее, что их было больше - я так надеялась что их забрали, а оказалось...![]()
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 221