Модераторы: Управляющий, ФинКом

Мне еще полбеды, что в субботу придти нимагу, но переноски ж у меня - а я рано утром загород вынуждена уехать.
Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
. У мене це не виходить.... Ні по часу, ні по результатах. Club-Music пропонувала допомогти з ПіАром.
, мені здається, шо вони порозбігаються, якшо ловити 2-3, а одну може й можна 
. За годину збираюся на роботу, і буду вдома лише після 22.
Хоча вночі в невідомому місці ловити котиків. Тим більше напевне -вони на ніч кудись ховаються в якийсь підвал. То якось так - стрьомно 

Nysia писал(а):Galarina,
Напишіть в лічку адресу. На Троєщину поїдемо в понеділок за кормом.

megera писал(а):Галь, а твій полтіннік в силі?
випадково, коли йшла на роботу вдень, зустріла жінку (двірничиху, або я не знаю хто вона
але коти її добре знають
), розказала про операцію "Прилаштування пухнастої стаї". Вона з інтересом вислухала, задавала уточнюючі запитання по нашій надійності та відповідальності. Мегерка, я говорила що ти надійна. Це ж правда?
вірніше, номер телефону. І є домовленість, що вона якщо що, їх приманить їжою. Єдине, мені треба буде зарані з нею звязатися. Для певності. Оксанко, сьогодні чорненького джентельмена знову не було
Він наніч мабуть до баришні якоїсь ходе
.

Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!Jussi писал(а):товарищ главнокомандующий, определите время поимки этих пуши-истых солнышек
Якщо, товариш головнокомандующий, буде й на нього орієнтуватися.

megera писал(а):(только не очень рано)
энто в 8.00. Хорошо я скажу ей, что Вы главнокомандующий хотите со вторыми петухами.
Любой Ваш карпиз, за Ваше жалование 

. Что будем делать? КОтиков-то жаль
Или забираем все-таки всех, или же забираем двоих молоденьких, а двух мамок стерилизуем?
И еще надо ей сказать что сейчас всех травят, у нас тоже собак потравили. 

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 9