. Можливо у вівторок. Буду сьогодні з дівчатами звязуватися. Анею і Настею. І тоді скажу.Модераторы: Управляющий, ФинКом
. Можливо у вівторок. Буду сьогодні з дівчатами звязуватися. Анею і Настею. І тоді скажу.
Боброловку надовго залишити навряд чи вдасться, у нас під будинком бомжі ходять регулярно, газова контора там має свою підсобку. Що робити?
. Тому отака ситуація.с миру по нитке.С меня сейчас помощник-исключительно консультационный
megera, советуете только тайского ловить?? У меня знакомая уже месяц сфинкса пристроить не может, вот и можно делать выводы
еще и лето, всем некогда и не до этого. 
за то лоток дорослий можливо уже підійдеAnaken писал(а):Ого, так они какие-то большие уже!
.Anaken писал(а):Ого, так они какие-то большие уже!megera, советуете только тайского ловить?? У меня знакомая уже месяц сфинкса пристроить не может, вот и можно делать выводы
![]()
еще и лето, всем некогда и не до этого.

galarina писал(а):за то лоток дорослий можливо уже підійдеAnaken писал(а):Ого, так они какие-то большие уже!.
в любом случае у меня его тоже нет. Свои никак поделить лотки не могут. придется еще один им покупать 
megera писал(а):с миру по нитке.С меня сейчас помощник-исключительно консультационный
не знаю. Тому завтра спробуємо впіймати хто впіймається, а там будемо вже думати що робити далі, звісно шкода буде їх випускати знову
Та й мамусю було б добре стерелізувати!!!!!!!
А ще й не знаю як вона працює ..... ХЕЛП сос розкажіть як вона працює запитала в ЛС Adely і Катерину -рину. Чекаю відповіді
Зараз Аделі радиться з сином. Ну і боброловка Ага, будемо завтра з Настею Джусею та Ксюхою Метою запрошувати їх по одномуryna писал(а):Щоб нікого не прибило, ловити краще по одному
Вхадіть по аднаму, пжалуйста.
А вони вистрояться, і в кінці мамуся контролюватиме, щоб ніхто не пішов наліво. Ото було б супер 

Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!ryna писал(а):Отуто гляньте
http://www.youtube.com/watch?v=3r-8jf7y ... _embedded#!
А я пішла далі шукати.

galarina писал(а):ryna писал(а):Отуто гляньте
http://www.youtube.com/watch?v=3r-8jf7y ... _embedded#!
А я пішла далі шукати.
ураааа! Работаеть!!!! Фух! Йду спати. Катя, дзенькую бардзо. Ваш пошук був супер вдалим, от що знати де шукати - в англомовному ютубі

змило хвилями життєдайної вологи
.

Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
Прорвало трубу холодної води в квартирі, довелося вирішувати це питання (слава Богу все зробили
, залишилася розмова з сусідами внизу
) і це паралельно з навчанням з ранку і до ночі, про яке я забула зовсім.
? Anaken коли ви нас зможете прийняти?
Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!galarina писал(а):Anaken коли ви нас зможете прийняти?

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 34