viewtopic.php?f=12&t=23903

Модераторы: Управляющий, ФинКом

вона хороша дівчинка і ходить на лоточок 
Stacey писал(а):хорошая котеечка, и ей вполне подходит имя Домовенок Кузя![]()
девочки, скажите когда и кому перечислить денежку на передержку
поки нічого не буде відомо, що робити далі з кицею, гроші не потрібні. Платну не потягнемо, безкоштовну знайти із області фантастики, куратора толком немає. Прошу поки нічого не переводити.Дякую!

мені принаймні так здається...
мені особисто будь-який варіант подобається, аби не на вулицю, а тим більше такий варіант
і чогось мені здається, що дівчата теж будуть не проти)))) я просто одного боюсь - щоб вона не затесалась в котячу компанію і остаточно від рук не відбилась
а може бути і зовсім протилежний ефект - на прикладі інших вона швидко зрозуміє, що людина - не зло
тут ніхто не передбачить...
будемо просити
може вона перестане нарешті мені снитись 
))) 
оскільки ми допомагаємо привести їх у норм вигляд та прилаштувати - у знак вдячності ще кілька днів тримають черепашку
тому поки є можливість сидіти тільки за харчі - сидимо тут)) Усім хто запропонував допомогу - дякуємо!
якщо не проти - скористаємось нею пізніше
тема у віддам viewtopic.php?f=4&t=31970

з новими фотками ніяк не виходить 
Я свою заначку вже витягала на корм, курочку і пісок... трошечки залишилось
того, що приношу, не вистачає надовго, бо просити годувати тільки черепашку, а всі інші нехай перетопчуться чимось іншим, теж не можу... бо це всі наші місцеві підібрані, наша спільна проблема
Тому прошу допомоги хоча б на вакцини для черепашки 
якщо не передумали, то будемо дуже вдячні!
я розумію, як це, коли завал, у нас зараз те саме))Kozya писал(а):Киця там і сидить, де була спочатку.. перетримка безкоштовна, але харчі наші, і ще (я писала вище) почала сопливити, треба вколоти дві дози глобфелу (100 грн)... уже не справляємось![]()
Галю, якщо проблемно, може не треба...я розумію, як це, коли завал, у нас зараз те саме))
Піар актуальний!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 19