Модераторы: Управляющий, ФинКом

Вона знає і згодна. Каже, що її не можливо впіймати зараз, тікає. А далі організаційні моменти - хто буде вести на кастрацію, куди кішку покастровану діти на той час. І що з нею далі.megera писал(а):До речі, АртВлад сказала, що в неї є руки на Мурчушку (брата Річарда) і якби він вже був у неї-все в нього вже було б добре.
А це хто?
Це точно, філософmegera писал(а):В этой жизни, кроме собственных сомнений, преград нет. Пусть словит, я найду куда везти.
Ок. Тоді я її скажу, щоб вона його ловила і все інше береш на себе. Їй давати твій номер?Так, здається був. Вона говорила і цього разу про нього. Але не знала напевно чи він є. Казала, що запитає ту Галю-двірничиху.megera писал(а):Ты ж сама говорила, что там есть котик, как Ричард. О нем речь.

, і все? А подробиці?
но оптимизм так важен!!!
Спасибище!!! и здоровья котеньке крепкого-крепкого!!!!
Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!

Nysia писал(а):Jussi,
Так у мене ж виходить їх тільки собі пристроювати...
Ні, обдурюю - ще мамі і чоловіку.
у меня уже 5 (1 кот - Мегера не даст соврать якобы на пристройство - бо мой первый кот очень-очень дерется) и 2 у мамы
Просто взяв на передержку - не могу никак отдать этих солнышек благодарных : 

Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!
megera писал(а):Ксю, супер! Бася справжня леді!
Настя, дам Віті посилання на тему, шоб він прочитав "якоби"
пару писем было конечно сегодня (на объявки с новой пуффистой фоткой) - если позвонят - поговорим

Я был голодным и облезлым. От страха плакал я в подъезде… На свете есть кошачий Бог, друзья, Он в правильный подъезд привел меня. Читатель, оглянись по сторонам! Быть может Бог привел кого-то к Вам!!!Nysia писал(а):А це Шварц і Білянка (Бася) - дівчинка з цієї теми!

щоб я могла Богдані передати. Або можу даютитобі її номер телефонуgalarina писал(а): Їй давати твій номер?

просто королевишні! Лілі
А очі у Каміли, мур-мур
зачаровує вона своїм поглядом.
це ж треба, навіть билася 
. Запитувала за ту кішку лісову. каже що рідко її бачить, інколи приходить разом з чорною кішкою. Ловити сама відмовляється, каже "що скажуть сусіди"
і переноски вже немає "кудись віддала".
немає можливості. Кішка моя зараз лікується, без щеплення а де саме? Бо моя знайома возила до Лігачової аж на Контрактову площуJussi писал(а):Тебе же близко до Лихачевой - 2 остановки трамваем.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 15