Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Поради щодо вологого корму для котів

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Поради щодо вологого корму для котів

Сообщение Summer15 » 25 фев 2026, 23:05

Доброго дня! Маю кілька котів і хочу підібрати для них хороший вологий корм. Хочу зрозуміти, на що саме звертати увагу: склад, вміст білка, вітаміни чи бренд? І де найзручніше купувати — в аптеці, зоомагазині чи онлайн? Буду вдячний за конкретні поради від тих, хто вже має досвід.
Summer15

Re: Поради щодо вологого корму для котів

Сообщение fejo » 27 фев 2026, 15:21

У мене вдома живе вибаглива кішка, яка не кожен продукт погоджується навіть понюхати, тому питання харчування тварин для мене завжди було непростим. Коли я відкрила для себе HOME FOOD, була приємно здивована якістю та продуманим складом. Замовила вологий корм для котів https://homefood.ua/volohyi-korm-dlia-kotiv/ і результат перевершив очікування — кішка з’їла порцію повністю з першого разу. Мені подобається, що корм має збалансований склад, без штучних барвників та різкого запаху. Після кількох тижнів годування я помітила, що улюблениця стала більш активною та грайливою. Для мене важливо підтримувати українського виробника, тому тепер раджу всім купити корм для тварин українського виробництва від офіційного виробника HOME FOOD. Я впевнена в якості цієї продукції та спокійна за здоров’я своєї тварини.
fejo
Старожил

Сообщение Жужая » 05 май 2026, 19:23

Summer15 писал(а):Доброго дня! Маю кілька котів і хочу підібрати для них хороший вологий корм. Хочу зрозуміти, на що саме звертати увагу: склад, вміст білка, вітаміни чи бренд? І де найзручніше купувати — в аптеці, зоомагазині чи онлайн? Буду вдячний за конкретні поради від тих, хто вже має досвід.

Моя кошка та еще привереда, и подобрать ей влажный корм было настоящим испытанием, пока я не начала пробовать разные линейки от премиальных брендов. Раньше приходилось объезжать несколько зоомагазинов в поисках нужных паучей, но сейчас я просто выбираю всё необходимое на сайте вместе с обычными продуктами. Это экономит кучу времени, и я всегда уверена в наличии нужных вкусов для своей любимицы. Обычно я заказываю на Zakaz.ua доставку на дом https://zakaz.ua/ru/ Курьер привозит тяжелые упаковки прямо в квартиру, так что мне больше не нужно таскать пакеты с кормом и наполнителем самой. Очень удобно видеть сразу все акции на разные бренды и брать запасом на месяц по выгодной цене. Теперь мой пушистик всегда доволен, а я спокойна, что у нее есть качественное питание без лишней беготни по магазинам.
Жужая

Сообщение Wlada » Вчера, 15:13

Підкажіть, хто регулярно купує ласощі для свого кота? Хочу знайти щось, що не викликатиме проблем із травленням і водночас справді подобатиметься улюбленцю. Уже пробував кілька різних варіантів із зоомагазинів, але реакція була дуже різною: одні навіть не нюхає, інші швидко набридають. Хотілося б почути реальні поради від тих, хто вже знайшов вдалий варіант без зайвих експериментів.
Wlada

Сообщение пифагор » Вчера, 15:14

Довго підбирав різні варіанти для свого кота, тому добре розумію такі пошуки. Звернув увагу, що важливо дивитися не лише на яскраву упаковку, а й на склад, розмір шматочків та реакцію тварини після частування. Коли почав уважніше обирати, ситуація стала значно кращою. Смаколики для котів https://bubibo.ua/uk/27-lasosshi-dlya-kotiv останнім часом беру через Bubibo Market. Там доволі великий вибір, тому вдалося знайти декілька різновидів, які кіт їсть із задоволенням, але без надмірного захоплення, що для мене теж плюс. Подобається, що можна чергувати різні варіанти й не купувати постійно одне й те саме. Уже кілька замовлень пройшли без неприємних сюрпризів, тому поки залишився на цьому магазині.
пифагор

Вернуться в Неактуальные темы