Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хронічний тонзиліт як вилікувати без видалення

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Хронічний тонзиліт як вилікувати без видалення

Сообщение Summer15 » Сегодня, 16:15

Доброго дня. Мучуся з хронічним тонзилітом вже кілька років, кожна легка застуда закінчується тим, що горло стає бордовим і з'являються жахливі гнійні пробки. Лікарі з лор-кабінету пропонують радикально видалити мигдалики, але я хочу зберегти цей важливий орган імунної системи тіла. Підкажіть, чи існують сучасні апаратні методи, які прицільно знищують інфекцію в лакунах без промивань та операцій? Де в Києві це роблять якісно?
Summer15

Re: Хронічний тонзиліт як вилікувати без видалення

Сообщение fejo » Сегодня, 16:20

Привіт. Мигдалики - це перший захисний бар'єр нашого організму, тому видаляти їх треба тільки в крайніх випадках, краще спробувати повернути їм нормальну функцію. Звичайні полоскання та спреї діють лише на поверхні слизової оболонки, а бактерії ховаються глибоко всередині лакун, створюючи стійкі захисні біоплівки проти ліків. Мені дуже допомогти зміг метод частотного резонансу, який знаходить точну хвилю збудника інфекції і руйнує його клітинну структуру фізично, не чіпаючи здорової тканини тіла. Ознайомитися з цією технологією безболісного знищення мікробів можна на сторінці центру: Altimed використовує передове обладнання біофізичної медицини для санації хронічних вогнищ запалення. Я пройшла повний курс процедур у Києві і вже більше року взагалі не згадую про болі в горлі чи ангіни після холодних напоїв. Найголовніше, що це лікування абсолютно безпечне для шлунка та кишечника, бо тобі не доводиться пити чергові важкі курси таблеток.
fejo
Старожил

Re: Хронічний тонзиліт як вилікувати без видалення

Сообщение Summer15 » Сегодня, 16:22

Дякую за пораду про руйнування інфекції частотами, для мене збереження мигдаликів - це головне завдання зараз, бо операції дуже боюся. Рада чути, що цей метод безпечний для кишечника і дає тривалий стійкий результат без таблеток. Буду дізнаватися деталі.
Summer15

Вернуться в Неактуальные темы