Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Лазерна епіляція обличчя

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Лазерна епіляція обличчя

Сообщение Summer15 » 25 май 2025, 09:24

Дівчата, мене завжди цікавила лазерна епіляція, але якщо чесно, то ніяк не можу наважитися. Хочеться звичайно, щоб все було гладенько, починаючи з обличчя, закінчуючи ніжками. Обличчя - це мій великий комплекс, маю над губою волосся та по щоках, хоч і світле, але я постійно його бачу в дзеркалі. Коли макіяж наношу - підсвічується ще більше. Як ви видаляєте волосся, що можете сказати з цього приводу? Дуже хочеться почути реальні відгуки, бо боюся болю, опіків чи що не дасть ефекту…
Summer15

Re: Лазерна епіляція обличчя

Сообщение CBUHOnAC » 25 май 2025, 09:29

Я думала, тільки я так комплексую через пушок на обличчі… В мене ще й шкіра чутлива, і після воску чи нитки завжди почервоніння і лущення. А лазерна епіляція мене приваблює вже давно, але стільки суперечливої інформації! Одні кажуть супер, інші що спалили шкіру… Я ще й боюся, що волосся на обличчі потемніє від гормонів і стане ще гірше… Тому буду з цікавістю читати, що порадять інші.
CBUHOnAC

Сообщение fejo » 25 май 2025, 09:30

Дівчата, не бійтеся! Я вже більше року роблю лазерну епіляцію і можу з впевненістю сказати - це працює! І не просто працює, а змінює якість життя. У мене теж був пушок на щоках і над губою, світлий, але під певним кутом на сонці він просто блищав, як у підлітка. Я пішла на лазерну епіляцію в EpiLaser у Києві https://epilaser.com.ua/ua/ обрала їх, бо в них є сучасні технології: ELOS та 3D лазерна епіляція. І головне, вони вміють працювати не лише з темним, а й зі світлим волоссям!
Знаходяться в різних районах: Оболонь, Нивки, Комфорт Таун, зручно. Процедура безболісна, шкіру не травмує, а ефект просто вау. Обличчя стало рівненьке, гладеньке, макіяж лягає супер
fejo
Старожил

Сообщение CBUHOnAC » 25 май 2025, 09:31

А розкажи, будь ласка, детальніше, як саме проходить процедура? Болить чи не болить, як довго триває, і через скільки процедур з’явився ефект? І ще мене хвилює чи можна влітку це робити? Бо ж обличчя все одно на сонці… І як довго тримається результат? Дуже цікаво, бо я б із задоволенням записалася, але хочу все знати заздалегідь
CBUHOnAC

Сообщение fejo » 25 май 2025, 09:32

Перший раз теж йшла з переляком, але процедура займає десь 30 хвилин. Перед нею тобі наносять спеціальний гель, і сам лазер по відчуттям, як теплі пощипування. Якщо дуже чутлива зона, можуть трохи охолодити, щоб було комфортно. У мене ефект був уже після 2-3 разів, але повний - після 10 процедур. Волосся стало світлішим, рідшим, а далі просто зникло. Щодо літа, головне, не засмагати активно за 2 тижні до і після процедури, і обов’язково користуватись SPF. Але я навіть у червні ходила, головне слухати спеціаліста. І ціна там дуже адекватна, чесно! Обличчя мені обійшлося дешевше, ніж я колись платила за воскову епіляцію щомісяця.
fejo
Старожил

Сообщение CBUHOnAC » 25 май 2025, 09:33

І ще ти казала, що в них є лазерна ЕЛОС епіляція саме обличчя - це окрема процедура? Бо в мене волосся над губою і трохи на підборідді, не знаю, чи треба брати все обличчя, чи можна частинами?
CBUHOnAC

Сообщение fejo » 25 май 2025, 09:35

Звичайно краще проконсультуватися, все розкажуть профі, краще ніж я. Так, у них є ЕЛОС епіляція обличчя https://epilaser.com.ua/ua/epilyaciya-lica/ і можна вибрати зону над губою, щоки, підборіддя, або все обличчя. Але чесно, я взяла одразу все обличчя, бо коли шкіра гладенька повністю, виглядає дуже доглянуто. В них на сайті є ціни, здається, найкраща в Україні, я тоді ще дивилась порівняння. І записалась швидко, менеджер все пояснила. Дуже раджу, я вже двох подруг затягла туди!
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 25 май 2025, 09:36

Я нарешті відчула, що я не одна така, і що це реально можна вирішити. Уже навіть почала гуглити EpiLaser на Оболоні, бо це мені ближче всього. Мене ще цікавить, після курсу треба щось підтримуюче? Типу, раз на рік повторювати? Бо хочеться, щоб результат був надовго…
Summer15

Сообщение fejo » 25 май 2025, 09:37

Залежить від гормонального фону та інших факторів, але краще робити. Все вирішується зі спеціалістом. У мене минув рік і поки нічого не відросло, навіть пушок не з’являється. Але головне пройти повний курс без пропусків і доглядати шкіру. Після процедур я користуюсь заспокійливим кремом, який вони дають, і все супер.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 25 май 2025, 09:38

Дякую вам!
Summer15

Сообщение этанол » 25 май 2025, 14:12

Не всі можуть прийти в салон і показати своє волосся, багато людей цього дуже соромляться.
Тому, як на мене, простіше придбати фотоепілятор https://bt.rozetka.com.ua/ua/252133/c252133/ і самостійно доглядати за собою вдома. Так буде і дешевше, і без зайвих негативних емоцій.

До речі, дешевше буде прям значно, бо в салонах просто дикі ціни.
Изображение
этанол

Вернуться в Неактуальные темы