Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як обрати vds-сервер?

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Як обрати vds-сервер?

Сообщение fejo » 16 апр 2025, 09:20

Як правильно обрати VDS-сервер? Потрібен надійний варіант для невеликого проєкту, але з перспективою масштабування. Цікавлять не лише технічні характеристики, а й стабільність роботи, підтримка, зручність панелі керування. Не зовсім розумію, на що саме звертати увагу: процесор, обсяг пам'яті, SSD чи щось інше важливіше? Плюс не хотілося б переплачувати за те, чим не буду користуватись. Якщо хтось має досвід, буду вдячний за конкретні поради — які конфігурації реально себе виправдали, на що варто звернути увагу з особистого досвіду?
fejo
Старожил

Re: Як обрати vds-сервер?

Сообщение Summer15 » 16 апр 2025, 09:21

Я теж колись довго не міг визначитись, який VDS обрати. Читав купу форумів, статей, і все одно було незрозуміло. Врешті-решт зупинився на сервері з SSD, бо швидкість читання/запису для мене була критичною — сайт повинен працювати швидко. Обрав тариф з 2 ГБ RAM і двома ядрами — поки вистачає з головою. Окремо скажу про підтримку: без неї нікуди, бо коли щось летить, треба щоб відповідали оперативно. Одного разу мій сайт ліг через помилку в налаштуваннях, і підтримка реально виручила — підказали, де саме проблема, і як швидко її виправити.
Summer15

Сообщение этанол » 16 апр 2025, 09:21

З мого досвіду головне — це стабільність і прозорість у наданні послуг. Був період, коли тестував кілька провайдерів, і в деяких були постійні відключення без попередження або незрозуміле обмеження трафіку. Після того, як кілька разів втратив клієнтів через недоступність сайту, зрозумів, що економити на VDS не варто. Обрав варіант з гарантованими ресурсами і доступом до консолі. Ще звертай увагу на резервні копії — не всі провайдери їх роблять автоматично.
этанол

Сообщение CBUHOnAC » 16 апр 2025, 09:21

Я користуюсь VDS вже понад рік і хочу сказати, що обрати правильний сервер — це не просто про взяти подешевше. Зараз у мене декілька проєктів, і всі крутяться на одному vds, це vds-сервер від HostZealot.
Найбільше ціную стабільність — за цей час не було жодного серйозного простою. Панель управління інтуїтивно зрозуміла, усе налаштовується під себе без зайвого клопоту. Плюс дуже круто, що можна швидко змінити конфігурацію, коли проєкт виростає. І ще важливий момент — адекватна підтримка. Я кілька разів звертався з технічними питаннями, і відповіді приходили дуже швидко, без шаблонів, усе по суті. Зрозумів одне — якщо хочеш спокою за свій проєкт, економити тут точно не варто.
Изображение
CBUHOnAC

Вернуться в Неактуальные темы