Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Бродячий зоопарк, потрібна допомога тваринам!!!

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Бродячий зоопарк, потрібна допомога тваринам!!!

Сообщение Людмила KOSMOS » 24 июл 2010, 11:23

На форумі я новичок, тому просто опишу проблему.
Живу в Києві, а зараз знаходжусь в дідуся, в Житомирській обл.
Це райцентр, гуляли позавчора з дітьми і в центрі побачили пересувний зоопарк, діти вмовили піти подивитись. Умови в яких утримуються звірі мене просто нажахали.
В клітках утримуються дикі звірі, ведмеді, вовки, лисиці, єнот,дикобраз, мавпи, павич, фазан, та ін.
На звірів важко дивитись без сліз, те , що вони худі я взагалі мовчу (я маю вет освіту і моржі відрізнити просто худу тварину від голодної, загнаної тварини).
Будь ласка, допоможіть.
Я мрію про те, щоб цих тварин конфіскували і віддали іншим нормальним зоопаркам, бо в природі вони навряд чи вже виживуть, або приспали (як би жахливо це не звучало).
Але ще більше я хочу щоб хоч щось можна було зробити для тварин цих та інших, бо підозрюю що таких "зоопарків" по нашій країні гастролює безліч.
Зараз зоопарк знаходиться за адресою Житомирська обл. смт.Ємільчине (від Києва 240км). В центральному парку, навпроти відділку міліції.
Може в когось ще є можливість притягнути пресу.
Дякую, і прошу допомоги!!!
Людмила KOSMOS

Re: Бродячий зоопарк, потрібна допомога тваринам!!!

Сообщение Martish » 24 июл 2010, 11:35

Попробуйте написать и позвонить. Они иногда реагируют:
1) Газета Сегодна
тел.: +38 (044) 457 24 00
факс: +38 (044) 457 23 87
info@segodnya.ua

2) Тут можно написать самостоятельную статью:
http://narodna.pravda.com.ua/

3) Комсомольская правда:
Связь с редактором ком сом ол ка news [at] ком сом ол ка, тел: (044) 205-43-66
Для читателей. Нам важно ваше мнение: (044) 205-43-66

4) Газета по Киевски. Рубрика Газета по народному. Можно самому размещать статьи:
http://narod.mycityua.com/
вот правила: http://narod.mycityua.com/about/
Дрюня. Флеш-моб "Подари чудо"
viewtopic.php?f=8&t=44388&p=691993#p691993
Martish
Старожил

Сообщение Муми-мама » 24 июл 2010, 12:36

Прежде Всего, самое главное, самое основное: ВСЕ ОБРАЩЕНИЯ ПОДАВАЙТЕ ТОЛЬКО В ПИСЬМЕННОМ ВИДЕ!!! И все свои письменне обращения регистрируйте в канцелярии (входящий/исходящий номер) Телефонный звонок или устная беседа с чиновником не значит ровным счетом ничего. Наш чиновничий апарат реагирует только на бумажки: пардон, без бумажки я какашка, а с бумажкой – человек.

Самое действенное – писать в экологическую инспекцию. Причем хорошо сразу обратиться и в областную, и ценральную, так сказать, всеукраинскую экологические инспекции

ДЕРЖАВНА ЕКОЛОГІЧНА ІНСПЕКЦІЯ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ
10014, ЖИТОМИР, Черняховського вул., 12 а, 4 пов.
тел.: (412) 422438

Державна екологічна інспекція (всеукраїнська)
Начальник: Жила Павло Броніславович
01042, м. Київ, провулок Новопечерський, корпус 2
т. 521-20-40

Следующее – такое письменное обращение в Державне управління охорони навколишнього природного середовища

Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області
10014, м. Житомир, вул. Тетральна, 17/20 Начальник управління – Гринчук Сергій Іванович,
т. (0412)37-23-23

Очень хорошо на чиновников действует слово «прокуратура». :ab:

Прокуратура Житомирської області
Контактні телефони : (0412) 47-46-34, (0412) 41-31-75
10008 м. Житомир, вул. 1 Травня, 11

Каким макаром тут прокуратура? Поясняю:

«Особливе місце в системі державного екологічного контролю посідають органи прокуратури. Генеральний прокурор України та підпорядковані йому прокурори здійснюють контрольну функцію в порядку прокурорського нагляду за додержанням законності у сфері охорони довкілля, форми і методи якого передбачені Законом України «Про прокуратуру». Відповідно до цього Закону органи прокуратури проводять перевірки виконання екологічного законодавства, вносять протести і подання на виявлені правопорушення, звертаються з позовами до судів про відшкодування шкоди, заподіяної в результаті порушення екологічного законодавства, та про припинення екологічно небезпечної діяльності. У системі органів прокуратури діють також спеціальні природоохоронні прокуратури на правах міжрайонних з підпорядкуванням прокурорам областей. Ці органи здійснюють нагляд за дотриманням і правильним застосуванням екологічного законодавства підприємствами, установами, організаціями незалежно від їх підвідомчості.»

Ну, и, наконец, обладминистрация

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Рижук Сергій Миколайович
Телефони: (8-0412)- 41-34-90
(8-0412)- 47-50-00

Адреса приймальні громадян: 10014,м.Житомир, майдан С.П.Корольова, 1 (кімнати: 101, 102, 104, 106).

Години роботи приймальні громадян:

• з понеділка по четвер з 9.00 до 18.15 години.

• у п”ятницю з 9.00 до 17 години.

Контактні телефони приймальні громадян: (код 8-0412) 47-51-49; 47-51-04; 47-50-56; 47-51-08.

Телефон „гарячої лінії” працює з понеділка по п”ятницю з 10.00 до 13.00 та з 14.00 до 16.00 години. Номер телефона „Гарячої лінії”: (код 8-0412) 41-34-85.

Графік собистого прийому громадян в обласній державній адміністрації

Голова обласної державної адміністрації

Рижук Сергій Миколайович перша та третя п’ятниці щомісяця з 8.00 до 11.00 години - в облдержадміністрації, кімната 101;
друга та четверта п'ятниці - виїзні прийоми громадян.

Заступники голови обласної державної адміністрації

Дебой Володимир Михайлович другий та четвертий вівторки щомісяця з 9.00 до 12.00 години – в облдержадміністрації,кімната 101;

Дейсан Микола Миколайович перший та третій понеділки щомісяця з 9.00 до 13.00 години – в облдержадміністрації,кімната 101;

Орлов Ігор Віталійович перший та третій вівторок щомісяця з 9.00 до 12.00 години – в облдержадміністрації,кімната 101;

Черненко Микола Андрійович перший та третій четвер щомісяця з 9.00 до 12.00 години – в облдержадміністрації, кімната 101;

Желаю удачи!!! :ab:
Муми-мама

Сообщение Dajna » 24 июл 2010, 16:18

Муми-мама :ay: :ay: :ay:
Добавить нечего после вас, кроме того, что программа "Зелена варта" реагирует на такие сигналы.
И еще надо обязательно на фото зафиксировать состояние животных. Нужны и для письменных обращений, как доказательство и можно дать с информацией в экологическую милицию, да и Тарнавской интересно было бы знать. SOS поддерживает связь с европейской общественностью.
Фото нужны по-любому. :ah: :ah: :ah:
ОБЫЧНЫЕ ЛЮДИ, КОТОРЫМ ЧТО-ТО НЕБЕЗРАЗЛИЧНО, МОГУТ ИЗМЕНИТЬ МНОГОЕ.
Dajna
Старожил

Сообщение Людмила KOSMOS » 26 июл 2010, 22:19

зараз виїхати нікуди не можу, по причині того, що зі мною тут 3-є дітей, молодшому з яких ще й року нема.
Шкода, я думала що на форумі є хтось, кому не байдуже і хто таким займається. :-(
Людмила KOSMOS

Сообщение Dajna » 26 июл 2010, 22:39

Тут це не байдуже всїм, але такими речами мають повноваження займатись певнї структури і офіційні органи. І вони це роблять. Тільки до них потрібно звернутись, надати інформацію. Куди звертатись Вам потрібно - інформацію вище надала Мумі-мама.
А сюди на форум можна кинути фото. Тоді, думаю можна було б на форумі знайті людину, яка б, могла передати ці фото тій самій Тарнавскій.
ОБЫЧНЫЕ ЛЮДИ, КОТОРЫМ ЧТО-ТО НЕБЕЗРАЗЛИЧНО, МОГУТ ИЗМЕНИТЬ МНОГОЕ.
Dajna
Старожил

Сообщение МарТоша » 05 авг 2010, 19:11

Шановна Людмила KOSMOS!
Тут люди - ВСІ не байдужі!!!!
Але ж, якщо Ви уважно прочитали Форум, то повинні були побачити, скільки нагальних справ має
цей кожен небайдужий...
Ми ж не розберемо по домівках на перетримку цілий зоопарк... :ai:
А якщо і Вам небайдуже, то напишіть звернення до властей, а не тільки на Форум.
Я к кажуть: "Спасение утопающих - дело рук самих утопающих!"

Ксюш, Meta, эт я так, отписалась, чтобы барышне ответить...
А то сама эта "неравнодушная" уже с 27 июля на сайт и не заходит...
Сноси, наверное, или в Неактуал, или в темы без куратора..чего этой теме в Срочных висеть?
Зоопарк, же по домам, точно не разберем... :ca: :ah:
МарТоша
Старожил

Сообщение Alunya » 07 апр 2011, 18:57

Перенесла в неактуальные
Alunya

Вернуться в Неактуальные темы