У-р-р-р-рЯЯЯ!!! Я виповзла з мерзенних казематів і тепер знову гарцюю на коні!
Ща помиюся-побриюся-прищики зеленкою замажу і почну працювати на форумі!
Мої любі форумчаниська!
Просто не можу передати словами як я ВСІМ вдячна за підтримку!
Останній час мені трішки скрутно прийшлося - чот печінка брикатися почала.
А її любила, пивом поїла та копченим салом кормила
А якщо чесно - то було страшно...
Наша палата була в кінці коридору, біля службового ліфту - там вночі їздили санітари в морг.
Бабочки, блін, нічні!
Цей хляскіт каталки і звук "жужащий" напевне що назавжди врізався в мою пам"ять...
Тут моя печОнка перелякалася і передумала помирать!
Зі страху я засовувала голову під подушку і старалася заснути, і тут р-р-р-ра-а-аз! як кіт з валянка СМС про щирі побажання - і то був ніби свіжий ковток повітря з "волі"!
Їда у нас була жахлива - ніколи не забуду "рибкін супчик" - коричнева бурда в надщербнутій тарілці, звідки виглядає голова замордованого ляща з витріщеними очима...
Йой! Я мріяла про солянку, жарену картоплю, банош і яблучний пиріг з корицею!
Схудла страшно і стала похожа на шар-пея!
В коридорі був телевізор - тепер я знаю теми по всіх серіалах і всіх падлЮк!
(Так-так, в "Обручальном кольце" Ковальов ще себе покаже!!! )
А потім була реабілітація в Трускавець - санаторій МВД "Перлина Прикарпаття"... Рай, товаріщі, красота і просто ляпота!
Амброзія у вигляді дієти №5, молоденькі "підстрілені" мільцанЄри в розтягнутих спортивних костюмах і клізми в 6 ранку...
Єдиний мінус - я з досвіду попереднього голоду, я почала використовувати їжу як єдиний спосіб перебування на цій грішній землі.
Я їла ТАК, що обслуговуючий персонал перелякано кидав жеребок і вже потім обслуговував наш столик.
Напевно боялися, що я відгризу руки, котрі повільно ставили на стіл кастрюльку з "лисим" борщиком.
Товсті дядьки в погонах з повагою дивилися в мою сторону - думали що я бувший гладіатор.
Я думала, що пшоняна каша - це їда для курчат, а "Артек" - для походів.
ХА! І ще три рази!
Це сама смачна їжа на світі! А коли ще дають парову котлету і сиру терту моркву... НЯМ-НЯМ!!!
Дуже прАбачте за подробиці - але котлетка похожа на какашку

)
НіЧо, котлетку я їла так, що всі омари в "морських" ресторанах заздрили!
Потім в санаторії я обнагліла - почала на вихідні їздити по екскурсіях і кататися на лижах.
На трасі два рази гепнулася на жопку, знесла пару молодих ялинок, перелякала місцевих жителів - і на цьому мої пантИ закінчилися!
Помітила дуже неприєну річ - сталося багато безтолкового гаФкання на форумі.
Люди, не зловживайте добротою адміністрації!
Ми всі в одній упряжці, ми маємо бути вкупочці, а не робити показових боїв.
Нам треба Кличка запросити - такого він ше бачив
Ща тільки рукавички під пилу відчищу...