Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Илона в больнице.

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
Если Вы видите на форуме ТОЛЬКО этот раздел и никакой более, значит Вам необходимо срочно провести работу над ошибками.
Если Вы видите и другие разделы - значит эти правила не для Вас.

В Ваш адрес неоднократно было отправлено письмо с просьбой решить вопрос. Но до этого момента, Вы так ничего и не предприняли.
Исправьте информацию в своих темах, напишите недостающие отчеты или откорректируйте их в соответствии с рекомендациями Администрации.

Не пытайтесь связаться с Администрацией через ЛС или по телефону. Это не даст результата.
  • Если Вы исправили свои темы, нажмите на кнопку "пожаловаться на это сообщение" и укажите, что Вы исправили ошибку. Тогда модератор в кратчайшие сроки проанализирует Вашу тему.
  • Также Вы можете написать в Помощник UA-Vet заявку на то, что Вы исправили ошибки (реакция на это будет более длительной).
  • Если Вы считаете, что Вас ошибочно ограничили в доступе, создайте заявку через Помощник UA-Vet, где кратко опишите ситуацию и не забудьте указать свой ник.

Re: Илона в больнице.

Сообщение Asi@ » 15 янв 2010, 17:10

Ждемс... :db:
Изображение Изображение Изображение
Asi@
Старожил

Сообщение Ілона » 28 янв 2010, 18:45

У-р-р-р-рЯЯЯ!!! Я виповзла з мерзенних казематів і тепер знову гарцюю на коні!
Ща помиюся-побриюся-прищики зеленкою замажу і почну працювати на форумі! :cv:

Мої любі форумчаниська!
Просто не можу передати словами як я ВСІМ вдячна за підтримку!
Останній час мені трішки скрутно прийшлося - чот печінка брикатися почала.
А її любила, пивом поїла та копченим салом кормила :bj:

А якщо чесно - то було страшно...
Наша палата була в кінці коридору, біля службового ліфту - там вночі їздили санітари в морг.
Бабочки, блін, нічні!
Цей хляскіт каталки і звук "жужащий" напевне що назавжди врізався в мою пам"ять... :ak:
Тут моя печОнка перелякалася і передумала помирать!
Зі страху я засовувала голову під подушку і старалася заснути, і тут р-р-р-ра-а-аз! як кіт з валянка СМС про щирі побажання - і то був ніби свіжий ковток повітря з "волі"!
Їда у нас була жахлива - ніколи не забуду "рибкін супчик" - коричнева бурда в надщербнутій тарілці, звідки виглядає голова замордованого ляща з витріщеними очима...
Йой! Я мріяла про солянку, жарену картоплю, банош і яблучний пиріг з корицею!
Схудла страшно і стала похожа на шар-пея!
В коридорі був телевізор - тепер я знаю теми по всіх серіалах і всіх падлЮк!
(Так-так, в "Обручальном кольце" Ковальов ще себе покаже!!! )

А потім була реабілітація в Трускавець - санаторій МВД "Перлина Прикарпаття"... Рай, товаріщі, красота і просто ляпота!
Амброзія у вигляді дієти №5, молоденькі "підстрілені" мільцанЄри в розтягнутих спортивних костюмах і клізми в 6 ранку...
Єдиний мінус - я з досвіду попереднього голоду, я почала використовувати їжу як єдиний спосіб перебування на цій грішній землі.
Я їла ТАК, що обслуговуючий персонал перелякано кидав жеребок і вже потім обслуговував наш столик.
Напевно боялися, що я відгризу руки, котрі повільно ставили на стіл кастрюльку з "лисим" борщиком.
Товсті дядьки в погонах з повагою дивилися в мою сторону - думали що я бувший гладіатор.
Я думала, що пшоняна каша - це їда для курчат, а "Артек" - для походів.
ХА! І ще три рази!
Це сама смачна їжа на світі! А коли ще дають парову котлету і сиру терту моркву... НЯМ-НЯМ!!!
Дуже прАбачте за подробиці - але котлетка похожа на какашку :ah: )
НіЧо, котлетку я їла так, що всі омари в "морських" ресторанах заздрили!

Потім в санаторії я обнагліла - почала на вихідні їздити по екскурсіях і кататися на лижах.
На трасі два рази гепнулася на жопку, знесла пару молодих ялинок, перелякала місцевих жителів - і на цьому мої пантИ закінчилися!

Помітила дуже неприєну річ - сталося багато безтолкового гаФкання на форумі.
Люди, не зловживайте добротою адміністрації!
Ми всі в одній упряжці, ми маємо бути вкупочці, а не робити показових боїв.
Нам треба Кличка запросити - такого він ше бачив :ca: :dc:

Ща тільки рукавички під пилу відчищу...
321043942
Ілона
Старожил

Сообщение lifepets-nata » 28 янв 2010, 19:02

Илонка, з поверненням :ab: Без тебе було якось сумно. Тільки згадувала про тебе, сподівають, ти в той час не хрумкала смачну парову котлетку :ca:
Все пути одинаковы - все они ведут в никуда... Есть ли у этого пути сердце? Если есть - то этот путь хорош. Если нет - то толку от этого пути не будет... Один делает тебя сильней, другой лишает сил. Карлос Кастанеда
lifepets-nata

Сообщение ufrau » 28 янв 2010, 19:04

Илон, а Хде моё карпатсое вино и банош? :ca: :aq:
Где-то льется вода, только плакать и петь, вдоль осенних оград, все рыдать и рыдать, и смотреть все вверх, быть ребенком ночью, и смотреть все вверх, только плакать и петь, и не знать утрат.
Credo in unum Deum
ufrau
Старожил

Сообщение Ілона » 28 янв 2010, 19:52

ufrau писал(а):Илон, а Хде моё карпатсое вино и банош? :ca: :aq:

... "Шумел камы-ы-ы-ышьььь, дарОвья гнулись-ь-ь-ь-ь.".... Ось десь винце та й загубилося по дорозі. Гик! :ah: :ab:

lifepets-nata писал(а): ти в той час не хрумкала смачну парову котлетку :ca:

Бє-є-є-є.... Цієї відваги в мене більше німА! :ah: :ca:
321043942
Ілона
Старожил

Сообщение tanya7 » 28 янв 2010, 21:07

Илонка, ты с нами, а это очень радует!!! как здоровье?
а мы и тут можем вино найти или пиво нацЫональное :ba:
tanya7
Старожил

Сообщение Adjara » 28 янв 2010, 22:08

Ілононько! З поверненням! :ax: Дуже бракувало Вашого гумору, але перечитавши Ваш пост бачу, що на Прикарпатських просторах ви його не розгубили :ay: :bj:
Связь между человеком и собакой может исчезнуть только с жизнью…(Э. Сетон-Томпсон)
Изображение
Adjara
Старожил

Сообщение ufrau » 29 янв 2010, 07:24

Ілона писал(а):
ufrau писал(а):Илон, а Хде моё карпатсое вино и банош? :ca: :aq:

... "Шумел камы-ы-ы-ышьььь, дарОвья гнулись-ь-ь-ь-ь.".... Ось десь винце та й загубилося по дорозі. Гик! :ah: :ab:

:ac: :dl: :ao: :ao: :ao:
Где-то льется вода, только плакать и петь, вдоль осенних оград, все рыдать и рыдать, и смотреть все вверх, быть ребенком ночью, и смотреть все вверх, только плакать и петь, и не знать утрат.
Credo in unum Deum
ufrau
Старожил

Сообщение Ілона » 29 янв 2010, 21:58

Шо-о-о-о? Я лікувалася... :ca:

Изображение
321043942
Ілона
Старожил

Сообщение tanya7 » 29 янв 2010, 22:39