Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Прошу допомоги!

Память о тех, кто уже не с нами

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Прошу допомоги!

Сообщение Зоряна » 07 май 2011, 10:42

Знайшла безпритульну собаку у якої чумка, підтверджено ветеринаром! Хвороба протікає вже десь 3тій тиждень! У собаки вже нервона форма цієї хвороби, одна з найважчих! Мабуть є люди, які трішки її доглядають, приносять молоко! Я дізналася, що її намагалися лікувати, кололи сироватку! Тварина з такою важкою хворобою знаходиться на вулиці, немає куди сховатися від дощу! Сьогодні знову говорила з лікарем, він сказав, що шансів мало, можна колоти вітаміни, як і людині, але потрібно 100 грн. на день і колоти 10 днів, але не знати чи буде якийсь результат! Я готова взяти певні витрати на себе, але може хтось ще допоможе чи підкаже щось!
Последний раз редактировалось Зоряна 11 май 2011, 14:16, всего редактировалось 2 раз(а).
Зоряна

Re: Прошу допомоги!

Сообщение Зоряна » 07 май 2011, 13:25

Щойно приїхали від хворого песика, брали з собою на допомогу ветеринара, вкололи 3 уколи! Знайшли ми його під хлібною будкою, тварина лежала з заплющеними очима і вся здригалася, ми вкололи ліки в вену, які допоможуть зняти спазми! Після останнього уколу тварина встала і пішла, видно, що сильна і бореться за своє здоров'я! Підійшла до нас жіночка, дала 50 грн. на ліки на наступний день! Завтра і в понеділок знову поїдемо, в понеділок матиме змогу ветеринар під'їхати! Ще раз звертаюся - допоможіть кому небайдуже, тварині дуже потрібний прихисток!
Зоряна

Сообщение Kary » 07 май 2011, 13:45

Зоряна, я можу допомогти грошима - небагато, але хоч щось.
Завтра з вами зв"яжуся, під"іду або десь зустрінемось. До себе навряд чи хтось візьме собаку - у всіх свої, небезпека заразити своїх тварин дуже велика. Треба би було їй якийсь прихисток зробити - хоч ящик якийсь..вона велика?
Kary

Сообщение Зоряна » 07 май 2011, 14:07

Собака досить велика, люди постелили їй під деревом, були навіть миски з їжею, приносили молоко, але тварина в такому стані, що я навіть не знаю чи вона хоче їсти! Сьогодні вона лежала вже в іншому місті, біля неї була картонка і миски, видовище не з найкращих, все так розкидано і вона лежить поруч і здригається! Зараз дощ і я навіть не знаю де та бідна тварина дінеться! Скажіть,будь-ласка, чи ви вмієте робити уколи в стегно, бо в нас невеликий досвід? Дуже дякую Вам за допомогу і за те, що Ви відгукнулися! Було дуже приємно, що постороння жіночка взяла і дала нам гроші! Сподіваюся, що разом ми її врятуємо! Тільки б дуже хотілося якось для неї місце облаштувати!
Зоряна

Сообщение Kary » 07 май 2011, 14:36

так, я можу зробити уколи, всім своїм собакам я їх колола сама. Дійсно, це дуже приємно, коли чужа людина допомагає безкорисно, але і Ви ж не пройшли мимо вмираючого пса, так що і Вам велике спасибі хоч за спробу..завтра зранку я до Вас передзвоню.
Kary

Сообщение Одрі » 07 май 2011, 14:46

я також змогу дещо підкинути на уколи.Алесь десь в понеділок зідзвонюся з вами.
Зоряна,може вам якось сконтактувати з тими людьми,що підгодовують її.Може і вони чимось зможуть допомогти
Згідна з Каріною,додому ніхто не зможе забрати(повно своїх)і з тим,що все таки може якраз якесь укриття на вулиці між деревами зробити?
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение Одрі » 07 май 2011, 14:59

Тільки не закидайте мене тапками,але у нас вдома люди і до тепер при перших признаках чумки заливають собаку насильно яйцем сирим і червоним вином.Знаю,що цим остаточно не вилікуєш,но все таки може варто спробувати зробити і це и.Зоряна,порадьтеся з лікарем
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение Зоряна » 07 май 2011, 15:08

Я думаю, що треба буде щось під деревами зробити! Ми сьогодні розпишемо витрати, колемо трьома препаратами- нервіплекс, церебралізин, пірацетам! Лікар сказав що потрібно 10 днів колоти, мама ветеринар, але не лікуючий - каже що і 5 буде нормально, я не знаю як краще! Ми б завтра хотіли десь на 12ту приїхати, бо ввечері хочемо ще в притулок поїхати, маю трішки ліків туди завести, мізер, але хоч щось! Я сьогодні вже так зраділа, що тварина піднялася, я знала про біду раніше, але діяти почала тільки сьогодні, по лапі видно,що її вже кололи, ветеринар з того району казав, що здається і сироватку від чумки їй кололи, але точно стверджувати не буду! Ми привезли свого ветеринара, то він сказав, що ще варто щось робити, що тварина має шанс! Завтра ще куплю каплі для очей і закапаю і промию, бо позакисали! Нагрію молока, не знаю як в неї апетит, не можу нічого бачити. бо я взагалі з іншого району! дуже хочу її врятувати!!!
Зоряна

Сообщение Зоряна » 07 май 2011, 15:11

Моя мама ветеринар і каже що яйце має ту саму дію що і молоко для такої тварини, а алкоголь допомагає при кишково-шлунковій формі чумки, а в нього нервова форма!
Зоряна

Сообщение Kary » 07 май 2011, 15:55

Одри,Ириша,тапками не закидаю,первое сообщение сегодня,которое улыбнуло-твое. Я красного вина в себя бы влила с удовольствием, после всего негатива... :az:
Kary

Сообщение vivi » 07 май 2011, 16:14

Ви мені вибачте, але лікувати чуму вином чи горілкою - то настільки антинауково... Я би дуже і дуже не радив. І переважна більшість фахових ветеринарів притримується цієї ж точки зору.
vivi
Старожил

Сообщение Kary » 08 май 2011, 11:06

Зоряна,я,к сожалению огромному,не смогу приехать сегодня,у коллеги случилась беда и нужно ее поддержать,я обязательно передам вам деньги,перезвоню,как только освобожусь. Мне очень-очень жаль,что Вы на меня рассчитывали,а я Вас подвела,но там я сейчас нужнее,еще раз извините,я вечером перезвоню.
Kary

Сообщение Зоряна » 08 май 2011, 20:48

Нічого страшного, все добре! Нам поки що вистачає, навіть ще ті 50 грн. не витратили, що нам вчора дали! В тварини такий самий стан як і вчора, хоча нам сказали, що вона трішки Їсть, п'є молоко! Сьогодні промили їй очі, бо дуже загноїлися, закапали каплями! Скажу Вам, що в тому районі дуже співчутливі люди, вже двоє попросило мій телефон, одна дівчина з Києва, яка проходила повз:)! Ми завтра веземо знову туди ветеринара! Мені сказали що її вже кололи, возили навіть на капельниці і зараз зробили перерву, щоб відпочила від ліків, тому я не знаю чи будемо ми її далі колоти, боюся щоб не спричинити навантаження на судини!Я просто не можу побачити тих людей, які ніби-то возили її на капельницю, бо живу далеко! Ви не турбуйтеся, коштів поки що вистачає, якщо буде дійсно така потреба я напишу!
Зоряна

Сообщение Kary » 08 май 2011, 21:58

Зоряна,Вы очень добрый человек, спасибо Вам,надеюсь,завтра увидимся!
Kary

Сообщение Зоряна » 10 май 2011, 19:49

Сьогодні взнали історію нашої Лінди! Її збила машина, жінки підібрали і возили на капельниці, в лікарні взнали, що в неї чумка! Жінки 10 днів прокололи якимось сильним антибіотиком, два дні була температура 40 і вона вижила! Пройло майже два тижні і ми почали її колоти! Сьогодні я робила уколи сама, дуже переживаю чи правильно все зробила, ліки болючі! Тримаю зв'язок з людьми з того району, то вона сьогодні більшість часу лежить, переживаю, щоб все було добре! Вчора вона була жвава, поїла трошки каші з м'ясом! Скажіть, будь-ласка, чи я можу якось видалити свою тему, оскільки я знайшла допомогу і коштів поки вистарчає чи тема може залишатися і я можу дописувати те що відбувається? Найголовніше завдання зараз знайти дім для тварини, люди так на неї реагують, боюся, щоб не отруїли! Лікар казав, що хоч би на якусь стоянку чи гаражі її взяли! Я розумію, що знайти їй домівку майже нереально, але надія в мене є, може станеться маленьке чудо і хтось захоче її взяти, вона просто буде вдячна і віддана цій людині до кінця свого життя!
Зоряна

Сообщение Зоряна » 11 май 2011, 19:42

Іра, спасибі ВАМ велике!Саме завдяки Вашій допомозі вже сьогодні ввечері куплено таблетки Нервохель, які продаються в медичній аптеці і коштують 60 грн (нам їх виписав лікар), а також буде оплачено два візита ветеринара-в суботу і в вівторок! В вівторок останній день нашого курсу, потім будемо робити перерву по деяким препаратам! Хоча таблетки будемо давати і можливо біцелін будемо довше колоти! Ще раз - ДЯКУЮ від щирого серця!!!
Зоряна

Сообщение larik » 12 май 2011, 22:47

Зоряна, які новини? Як Ваша підопічна?
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение Зоряна » 13 май 2011, 17:27

В нас, на жаль, немає радісних новин! Тварина почуває себе так само, покращення не наступає! Зранку вона піднімається і походить десь 3 хвилини і потім лягає і лежить весь день, ввечері знов встає, але лапки трясуться, їй важко стояти!Вчора мала зустріч з жінками, які її підібрали після удару машини і возили на капельниці! в лікарні виявилося, що в неї чумка, там вкололи сиворотку і сильні антибіотики 10 днів, їхнє лікування тривало до 5 травня, а потім я її побачила і привезла свого ветеринара і почали знов колоти!Вийшло так що 5 травня вони закінчили колоти, а ми через два дні знов почали (тільки без сильних антибіотиків)! Наш лікар сказав, що те, що ми кололи не могло їй зашкодити! В результаті тварина прийняла велику дозу ліків! Сьогодні знов дзвонила лікарю і запропонувала зробити перерву, він погодився! Робимо перерву на 2 тижні, а потім знов будемо колоти, але, як сказав лікар, вже іншими препаратами! Лінда більшість часу лежить, але п'є молоко і кашу з м'ясом потрошки їсть, сьогодні і вчора з'їла відбивну, але лежачи! Зараз місяць часу будемо давати таблетки нервохель! Будемо відпочивати ці два тижні без уколів і спостерігати за станом!
Зоряна

Сообщение larik » 13 май 2011, 18:51

Зоряна, Ви дуже хороша людина.
Последний раз редактировалось larik 13 май 2011, 19:26, всего редактировалось 1 раз.
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение sola » 13 май 2011, 19:14

Де вона знаходиться?

Велике прохання НІКОЛИ не писати на форумі точних координат тварини. І неточних теж.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение larik » 13 май 2011, 19:29

Поняв
larik

Сообщение Зоряна » 13 май 2011, 19:34

Вона має постелене покривальце і миски для їжі, коли дощ спить під накриттям, під яким вдень продають овочі! Люди готові принести істи, дати пару копійок, але не взяти додому, вона ж може заразити інших тварин, які, можливо, житимуть з нею! Без сліз на цю тварину не подивишся, вона просто лежить і здригається весь час! Їй дуже потрібен догляд і домівка, ми згідні її лікувати і далі, але дім все ще шукаємо!
Зоряна

Сообщение Зоряна » 17 май 2011, 22:10

Сьогодні ввечері подзвонили жінки, які годують Лінду і сказали, що їй гірше! Вона ледь піднялася, коли вони до неї прийшли! Є підозра. що відказують задні лапи! Завтра везу туди лікаря! Треба буде приймати рішення, що робити далі...
Зоряна

Сообщение Зоряна » 18 май 2011, 16:00

Сьогодні Лінду усипили, в неї вже майже відмовили задні лапи і покрутило передні! Приіжджав лікар і сказав якщо б хтось забрав додому, то можна було б ще боротися, а так на вулиці нічого з того не буде! Я не приймала цього рішення, так вирішили старші жінки, які кожен день за нею доглядали! Дали двісті гривень, щоб зробили укол і вона відразу померла! В мене слів немає, я боролася до останнього...
Зоряна

Сообщение Gela » 18 май 2011, 16:46

Пусть земля будет пухом.... Собаку с таким диагнозом конечно лучше поднимать в домашних условиях, чем на улице. Согласна с врачом, это гуманнее, чем обрекать собаку с таким тяжелым диагнозом на страдания, одну на улице. Вы постарались помочь и сделали что могли, по крайней мере в последние минуты о ней позаботились и она хоть чуточку почувствовала надежное плечо. Это жестокая реальность жизни.
Счастливой охоты за радугой.... :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
Человечность определяется не по тому, как мы общаемся с людьми, а по тому, как ведем себя с животными.
Gela

След.

Вернуться в Мемориал