Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Новонароджене кошеня на вигодовуванні

Память о тех, кто уже не с нами

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Новонароджене кошеня на вигодовуванні

Сообщение vivi » 01 июл 2010, 01:21

З пансіоном бодай до понеділка для трьох новонароджених кошенят...
Хелп... Гинемо... :ak: :ak: :ak:
vivi
Старожил

Re: !!!ТЕРМІНОВО!!! Потрібна лактуюча кішка!!!

Сообщение vivi » 01 июл 2010, 09:08

Народ, усе дуже серйозно. Надибав випадково учора таке щастячко - якась падла (ні, вибирати вирази щодо таких індивідуумів я не буду) викинула за смітничком в подарунковому паперовому мішечку трьох чорних "кротенят". Котикам буквально пару днів (бо лапи вже не голі, але ще пуповини не повідвалювались). Ми з Олею їх знайшли о другій ночі, реально абсолютно випадково, в чужому районі (студентська поліклініка біля Гвардійської). Пролежали вони на вулиці, напевно, з півгодинки-годину... бо всі троє живі, хоча були дууууже переохолоджені. Наразі вночі відігрів, усі вижили - хоча щодо одного були сумніви, підгодував саморобною сумішшю, сьогодні в обід куплю готову. Спати хочу, аж вмираю :(((
Сумнівно, щоби вдалося їх вигодувати самотужки - вдень і я, і Оля на роботах, теща належним чином не догляне за ними...
І - мій вічний головний біль - на ці вихідні приїжджають мої батьки. Якщо ви не хочете моєї загибелі - поможіть, будь-ласочка, на вихідні малят оприділити... З понеділка, якщо треба буде я їх разом з матусею заберу до себе (сподіваюся, матусю таки вдасться знайти).
Дуже-дуже треба допомога! Як ніколи.
vivi
Старожил

Re: !!!ТЕРМІНОВО!!! Потрібна лактуюча кішка!!!

Сообщение nickie » 01 июл 2010, 21:12

:ak:
Запостила вранці в ЖЖ. Іще ніхто не дзвонив? якщо ні, то завтра вранці ще в місто_львів та в уа-кетс напишу, їх більше людей читає...

і ще подумала - а руда кішка з теми Буське диво не годує вже?
viewtopic.php?f=91&t=14874
nickie

Кішка знайдена, тема переіменована. :)

Сообщение vivi » 01 июл 2010, 23:40

Руда кішка щойно стерилізована.
Але у нас величезний прогрес. Ми знайшли кицю з яскраво вираженим материнським інстинктом - прийняла кошенят буквально за пару хвилин і практично без усіляких зусиль з нашого боку. Щоправда, молока у неї вкрай мало, так що кілька ночей недосипу маю попереду - треба буде догодовувати... Але величезне дякую чудовій киці Квітці і "котячому орендодавцю" п. Олені, яка нам її "позичила". Ну і також усім, хто не пройшов повз нашу проблему. :)
Спасибі моїм батькам, що в них не вийшло приїхати на ці вихідні. ;)
Тримайте за нас кулаки!
vivi
Старожил

Re: Троє викинутих одно-дводенних кошенят на вигодовуванні

Сообщение vivi » 02 июл 2010, 07:40

Або зурочив, або поспішив... Прийомна маманя зайняла доволі цікаву позицію: типу, я-то мама, але годуєш, грієш і вилизуєш їх ти... :( Може ще стрес від переїзду мине і все нормалізується...
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 02 июл 2010, 14:19

Мінус одне. :ac:
vivi
Старожил

Сообщение Одрі » 02 июл 2010, 14:22

за кицю,що годує,ще питати?
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Re: Двоє викинутих одно-дводенних кошенят на вигодовуванні

Сообщение Одрі » 02 июл 2010, 14:27

а що,як подзвонити по тих оголошеннях в газеті,що віддають 1 міс.котенят,може б хто і "визичив" кицьку-маму
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Re: Двоє викинутих одно-дводенних кошенят на вигодовуванні

Сообщение vivi » 03 июл 2010, 01:20

З оголошеннями не вийшло - нікому нема діла до чужого горя...
Кішку таки дуже треба. Тим паче, що на наступні вихідні ми мусимо в Києві бути, обов"язково...
vivi
Старожил

Re: ТЕРМІНОВО потрібна годуюча кішка.

Сообщение vivi » 04 июл 2010, 18:01

Все ще шукаю кішку.
Одне - те, що померло, вочевидь було тим, що біля смітника від гурту відкотилось, те - що майже холодне було. Але і в тих двох, що залишились шанси не фантастичні. Сьогодні вже майже ніц не хочуть їсти. :(((
vivi
Старожил

Сообщение sola » 04 июл 2010, 18:31

Баба Марія стверджує, що кішка з Театральної, яка вигодувала Кошика, страждає від відсутності кошеняти і від напливу молока.
Бабця Марія навіть вимагає від мене повернути кошеня назад у двір-бомжатник. Цього я, звичайно, робити не буду, але спробувати підсунути їй малих можна.
Єдина проблема - в мене розрядився мобільний. Як добудуся до зарядного пристроя, вишлю телефон бабці Марії смс-кою.

Ще одна ідея - десь під Львовом, в Судовій Вишні, здається, живе жіночка, яка розводить британців, з якою ми кілька разів перетиналися на котячих виставках. Може б в неї спитати? От тільки її ні імені, ні телефону я не знаю.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение vivi » 04 июл 2010, 20:45

Я маю координати Інни (ота, про яку ти кажеш, з Судової Вишні), в неї зараз ніхто нікого не годує, та й чи ризикнула б вона узяти на вигодовування зачухраних чорти-зна кого до племінних тварин, як думаєш? :(
Пані Марія погодиться віддати кішку для вигодовування малих мені додому? Якось їх на вулицю боязко... Дома, якщо кішка не прийме (як попередня) - я-то хоч догодовуватиму; кішку можна повернути на місце і шукати далі. А на вулиці? Малявкам години без тепла вистачить щоб склеїти ласти.
vivi
Старожил

Сообщение Kary » 05 июл 2010, 15:45

Максим, я уже всех обспрашивала, ни у кого кошки нету подъходящей, у нас во дворе одна ходит, я даже думала, что кормящая, потому что с котятами, но выяснилось - котята не ее.
Если ничего не придумается - я у Вас их возьму на выходные на вашу поездку в Киев, но буду ждать тщательнейших (как для штангиста) инструкций, потому что с котами дела не имела вообще, а с такими малявками тем более.
Kary

Сообщение vivi » 05 июл 2010, 21:31

Тримайте кулаки - наче знайшлася кішка.
Сподіваємось, що прийме. Сподіваємось, що ще не запізно.
vivi
Старожил

Re: Новонароджене кошеня на вигодовуванні

Сообщение vivi » 06 июл 2010, 09:27

Ще одне ніч не пережило. Лишилось одне маля.
Кішку знайшли, моло має, в загальному - прийняла кошенят, але одненькому, слабшому, то вже було запізно... Воно банально не мало вже ні сил, ні бажання присмоктатися. Не зважаючи на нічні догодовування - померло.
Останнє, наче, нормально смокче. Тільки мама думає, що своє вже відгодувала - і доволі надовго тікає на полювання. Але, гадаю, з цим утрясеться, втягнеться.
Величезний респект Дімі за небайдужість, допомогу і безнадійні спроби порятувати кошенят...
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 09 июл 2010, 14:42

Дві новини - хороша і погана.
Хороша - більше ніхто з кошенят не помре.
Погана - бо всі померли. :(
Даруйте за чорний гумор.
Ми пішли в Меморіал. :(
vivi
Старожил

Сообщение chucho » 09 июл 2010, 17:14

:ak:
Оля, Максим...ви зробили все, що могли
chucho

Сообщение LN » 12 июл 2010, 10:03

:ac: :ak: :ak: :ak: :ak: очень жаль...
LN
Старожил

Сообщение Adjara » 12 июл 2010, 16:45

:ak: :ak: :ak: :ak:
Связь между человеком и собакой может исчезнуть только с жизнью…(Э. Сетон-Томпсон)
Изображение
Adjara
Старожил

Сообщение vanya » 19 авг 2011, 23:03

Максим у нас склалася подібна ситуація, трагічно загинула мана кішка. Залишилося однотижневе кошеня ми пробуємо годувати з піпетки. Може хтось знає, як краще годувати кошеня ? і чим годували його ви ?
vanya

Вернуться в Мемориал