Я так розумію це номер картки. Не могли б ви уточнити у банку, де відкривалась картка, реквізити зарахування: МФО банку: ЄДРПОУ: Номер рахунку: (швидше за все 3739.... або 2909....) Банк точно знає ці реквізити, я вже проходив це по іншим проектам.
А Вы пополнять будете не через Приват? Просто у них в отделениях стоят т.н. бас-терминалы - через них можно прямо на карточку бросать деньги. Достаточно только этого номера. Вы вводите №, терминал дает информацию об имени, фамилии, отчестве владельца - если все правильно, пополняете карточку.
Я розумію, але, на жаль, не маю зайвого часу на пошуки Привату. Оскільки маю "інтернет-банкінг" в іншому банку і планую періодично Вам допомогати буде зручніше мати реквізити безготівкового зарахування.
Вибачте, що знову турбую. Вчора хотів перерахувати вам кошти з Привату, але діставшись до їхнього відділення виявив, що воно закрите, а бас-термінали, наскільки я розумію, знаходяться всередині. Відповідно, коли вони працюють - я теж працюю. Може все-таки можливо дати реквізити зарахування банківського переказу? Дякую.
ЁЁ, 200 грн. от Nataly2010 у меня!!! Нат, безмерные благодарности!!!! Леш, а что ВЫ делаете после Лавры? Куда путь держите? в 7 вечера на Дружбы народов завтра устроит?