Модераторы: Управляющий, ФинКом
RAM писал(а):Це вона на поводочку, виявляється, старушкою прикидається, а без поводочка- так ціла лань горна, ТАК стрибає
RAM писал(а):Сьогодні перший раз виводила Лючію без повідка... вона на голос реагує, правда перед тим як підійти, всі кущі перевірила чи нема мене там-))вже пристойно ходить сама по сходам, правда потрібно казати : "Наверх" і "Обережно", коли вниз... Це вона на поводочку, виявляється, старушкою прикидається, а без поводочка- так ціла лань горна, ТАК стрибає
RAM писал(а):Були в Ірпіні біля Альфа, доручила чоловікові сходити зважити Лючію. Вона важить 6,400 кгі це за якихось два тижні
![]()
Де та тьотка, що мені хомяка продала?![]()
![]()
домовилась на сьогодні з Ольгою Іванівною, в неї є комплексна вакцина, бум щепитися..
RAM писал(а):в принципі я її вже не віддам, а ви там самі вирішуйте-)))
Сьогодні їздили по справах, Лючію не брали, так як тільки я приїхала, вона на мене залізала і не злазить, сидить як дитина на руках-)![]()
RAM писал(а):вони там на консліумі теж про це говорили, але наразі її не побачили. Кажуть за хрусталіком, який мутний не видно яке дно, чи нема там шрамів чи пошкоджень, тому збираються робити, якщо вирішимо, звичайно, спочатку на одному оці, щоб подивитися чи не буде якихось перешкод для зору, а аж потім на другому.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3