Купание планировалось на среду - четверг перед стерелизацией (в пятницу).
Сегодня Карлушку собирались только посмотреть

Модераторы: Управляющий, ФинКом
stasya писал(а):Ань, да никак - не нужно, я ей Килтикс купила на 7 месяцев
RAM писал(а):У Карли величезні кігті ті, які пяті на передніх лапах. я не знаю що з ними робити... ПРавда можу спробувати завезти до своєї ветеринара, щоб вона обрізала, якщо ніхто не проти.
RAM писал(а):ДОповідаю: зводила Карлу до ветеринара. Вона обстригла нігті, сказала, що пятий на правій передній лапі поломаний під самий і, мабуть соба за щось зачепилася і смикнула сильно.![]()
По зубам подивилася, каже, що Карлі 3-4 роки.![]()
По очам сказала, що Карла бачить обриси.
По шкірі сказала, що видно, що собу гризли сильно собаки. Необхідно давати вітаміни з біотином і В групи, дуже добре, але шкіра буде відновлюватись десь близько року.![]()
Водила сьогодні КАрлу по сходам, вона вже починає потроху взнавати дорогу.
RAM писал(а):Вчора пізно ввечері після того як куснула малюсенький кусочок курочки, трохи вирвала, але жовчю. Я так і подумала, що це наслідки наркозу. Тому що в іншому все нормально. Єдине, я побачила сьогодні зранку краплі крові у кухні, але на Карлі слідів крові немає. шов подивилася, сухий і чистий. Буду ще спостерігати.
Сьогодні вийшли попісяти, ніби все нормально. Корм і курочку понюхала, але їсти не хоче, водичку попила.
RAM писал(а):Я назвала собаку ЛЮЧІЯ і вона з першого ж разу відкликається![]()
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4