Не смотря на грозный вид-характер спокойный, любит детей.

Валентина 097-302-36-39
Модераторы: Управляющий, ФинКом

Манула писал(а):А почему отдаёте Маркиза?
 да и кошка,не смотря на то 4то Маркиз маль4ик-не клюнула на него
 да и кошка,не смотря на то 4то Маркиз маль4ик-не клюнула на него  

Манула писал(а):Шикарный котэ! Удачи ему!
 спасибо!
 спасибо!

Zhu писал(а):http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=4&t=21265
Почитайте - и скорейшего ему пристройства

МарТоша писал(а):Какой красавчик!
Удачного и скорейшего ему пристройства!

X-T!NK@ писал(а):это самая норм фотка 4то была.она была еще хуже,тут я цвета хоть изменила.
он не мой,других фоток у меня нет и фотоаппарата тоже.

X-T!NK@ писал(а):совсем замоталась я с барбосом-новых фоток пока 4то нет.тема все еще актуальна-прошу не удалять.

strazheva писал(а):X-T!NK@ писал(а):совсем замоталась я с барбосом-новых фоток пока 4то нет.тема все еще актуальна-прошу не удалять.
А с такими фото пристроится он врядли.
Не можете сами, попросите помощи, может быть кто-то сможет его сфотографировать по-человечески.

) Кров і слизь щезли, але не подобається мені він в цьому аспекті... Під хвостиком завжди шерстка замащена. А так не повинно бути. Хоча апетит є, але їсть небагато. Розберемося з вухами і стоматітом - займусь животиком. А ще очі в коричневих сльозах постійно - промиваю двічі на день відваром ромашки. Кажуть, що то від вух... Будєм посмотрєть.... Ну і пісяє він занадто часто, як для кота.... Мав би два рази на добу, ну три... А він за вечір по чотри рази заскакує в лоток.... Хоча моча без крові. Може від емоцій? Поки що спостерігаю....
  ) Кров і слизь щезли, але не подобається мені він в цьому аспекті... Під хвостиком завжди шерстка замащена. А так не повинно бути. Хоча апетит є, але їсть небагато. Розберемося з вухами і стоматітом - займусь животиком. А ще очі в коричневих сльозах постійно - промиваю двічі на день відваром ромашки. Кажуть, що то від вух... Будєм посмотрєть.... Ну і пісяє він занадто часто, як для кота.... Мав би два рази на добу, ну три... А він за вечір по чотри рази заскакує в лоток.... Хоча моча без крові. Може від емоцій? Поки що спостерігаю.... Але моя стратегія карантину виявилася вірною - спочатку були фиркання, при чому з боку малюка в сторону великаня (а той як всі великані - повна добродушність!!!) Малюк никався в туалеті або прямо під порогом туалету - внликань зразу узурпував хазяйську спальню
 Але моя стратегія карантину виявилася вірною - спочатку були фиркання, при чому з боку малюка в сторону великаня (а той як всі великані - повна добродушність!!!) Малюк никався в туалеті або прямо під порогом туалету - внликань зразу узурпував хазяйську спальню  , а вчора ввечері обидвоє великими пухнастими іграшками розляглися на паркеті кухні.... Так що переступати тре було...
 , а вчора ввечері обидвоє великими пухнастими іграшками розляглися на паркеті кухні.... Так що переступати тре було...  Купила здається Санімакс для пухнастиків, що в грудки збирається - фі, ми переселилися на цементно-шиферний завод.
  Купила здається Санімакс для пухнастиків, що в грудки збирається - фі, ми переселилися на цементно-шиферний завод.   Скінчилося все гелевим чи як він там Katex-ом... Алеж ціна .... Найшла в інтернет магазині 10л упаковку за 122 грн. Та боюсь нам її на місяць може не вистачити. Може десь можна дешевше купити? Або інакший якийсь ще попробувати? Перевчити в пустий лоток - не варіант. Малюк брезгливий і другий раз в свій лоток йти не дуже хотів, два рази напісяв на килимок з взуттям, при чому один раз випадковою жертвою стали мої чоботи.
 Скінчилося все гелевим чи як він там Katex-ом... Алеж ціна .... Найшла в інтернет магазині 10л упаковку за 122 грн. Та боюсь нам її на місяць може не вистачити. Може десь можна дешевше купити? Або інакший якийсь ще попробувати? Перевчити в пустий лоток - не варіант. Малюк брезгливий і другий раз в свій лоток йти не дуже хотів, два рази напісяв на килимок з взуттям, при чому один раз випадковою жертвою стали мої чоботи.   Хоча може це і ревність була.
 Хоча може це і ревність була.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 8