Є ситуація: двоє одномісячних кошенят, кожен з яких втратив ніжку (відкусили, чи відгризли, не знаю). Вони живенькі, бігають, спираючить на залишок кістки, яка стирчить.

Жінка хотіла, щоб їх забрали будь куди. Я пояснила, що зробити це фізично немає можливості, і запропонувала пролікувати їх там (оплатити ампутацію) і відпустити назад, на волю природного відбору.
Володя сказав, що інфекціїї в ранах нема, і запропонував жінці, яка звернулася, просто зробити правильно ампутацію і сформувати культю. Домовилися зробити це через тиждень - щоб вони почали їсти самостійно (жінка наполягала, хоч ми пропонували терміново їх прооперувати).
І тут ми наткнулися на проблему - а куди їх після операціїї? Гірше те, що кошенята вірусні (найімовірніше герпесвірус чи рінотрахеїт - очі заліплені гноєм і не відкриваються.) Тому я розумію, що ніхто їх до себе не візьме, аби не провокувати вибух інфекцій серед своїх ЕН котів.
Тому вітається будь-яка ідея - де їх можна після операціїї ну хоч до тижня перетримати. в ідеалі - щоб ще проколоти антибіотик та позакладати в очі тетрациклінку.
Ось ці інвалілики (звертаєм увагу на відсутність задньої ніжки в кожного з них):