Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Рижик-рижулька

Память о тех, кто уже не с нами

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Рижик-рижулька

Сообщение aniaf » 12 янв 2013, 16:17

Рижик. Рижулька. Життєрадісний дружок. Собачку приютили спочатку всім 8-квартирним будинком. Поставили у дворі йому буду. Спочатку годували всі... Буду він не визнав. І потихеньку перебрався у спільний з сусідями коридор до нашої з alba доброї знайомої. Хороша сердечна жіночка залишилась наодинці у піклуванні і відстоюванні крихітного теплого місця для 10-ти кг собаньки.
Рижик попав у біду. На днях був покусаний спочатку на шиї. Вколола Амоксицилін. А вчора він знов вирвався на вулицю і серед білого дня був покусаний у багатьох місцях. Собачку оперовано. Тепер дренаж, уколи, перев'язки... Він у квартирі нашої сердечної жіночки. З лікарем домовлялась аlba, заплативши йому також більшу частину грошей за операцію.
Сьогодні возили на першу перев'язку прооперованої лапи і воротнікової зони в клініку. Він там дико звивався і ричав від болю перев'язок, вони складні, особливо процедура з дренажем. Завтра не знаю, чи справимся самі...
Изображение Изображение
Перші два фото я зробила після перших покусів... зараз, навіть зашита, ділянка значно більша, майже навколо всієї шиї.

Изображение Изображение
Розмотану шию я так і не сфотографувала після других травм і операції... але видовисько жахливе... ще й дренаж, куди ми вводим мазь...

Изображение Изображение
Бедришко з одного боку...зашите... з іншого - те саме, тільки не зашите... ще в декількох місцях... і - в гематомах животик

Изображение Изображение
Увесь час сповзав на холодну плитку. ...хлопчику підійшла котяча шлея...

Ми (декілька людей) потрохи скинулись на лікування, щось знайшлось у мене в ветаптечці, але ще треба і треба...
Коли все владнається, потрібна буде кастрація.
aniaf

Re: Рижик-рижулька

Сообщение aniaf » 15 янв 2013, 02:39

На гомілці утворився величезний набряк навколо. Вчора знімали це з ноги 2 години... так йому боліло... А коли, нарешті, по міліметру, підливаючи перекисом водню, повідривали лейкопластир, то за деякий час він навіть зміг стати на ніжки. На три ноги.
На животі і навколо статевих органів величезна гематома. Вчора животик був без набряку. А сьогодні з одного боку утворився великий набряк...я сьогодні не фотографувала... Вчора температура тіла була занижена, а сьогодні підвищилась, всього трусить. Вчора сповзав животиком з підстилки на голу плитку, а сьогодні вже на підстилці і накритий. Півтора суток не пісяв, а тепер часто і дуже багато, хоча мало п'є. По-тяжкому не сходив, навіть після маленької, сьогодні ввечері, клізми (поки я надійшла з уколом, то її встигли поставити, без призначення лікаря). Страшна підозра щодо кишківника мучить мене цю ніч... боюсь, чи не від клізми той набряк на животику...
Завтра їдем до лікаря. Можливо, що буде потрібен рентген черевини.
Изображение
Рижулька
Последний раз редактировалось aniaf 17 мар 2013, 02:22, всего редактировалось 2 раз(а).
aniaf

Сообщение alba » 15 янв 2013, 11:38

Довго думала чи писати, але бачу що без допомоги не обійтись. Може хтось може допомогти фінансово для лікування Рижика. Вся справа в тому, що людина яка його лікує, Женя, пенсіонерка, та ще й не дуже здорова (сама постійно сидить на ліках). Син був категорично проти того щоб вона бралась за лікування собаки, а сусіди взагалі радили завести його в притулок чи здати в гицлярню :aq: :aq: :aq: . Жінка цього не зробила і таки взялася за лікування. Але вона не розраховувала на такі суми. Тому якщо хтось може допомогти будемо тільки раді. Навіть 1 грн не буде зайвою. Я особисто звітуватиму за витрачені гроші. Якщо хтось схоче допомогти то можна через мене або Фаїну. Фаїна там буває частіше, колить уколи і допомагає з перев"язками бо возити в клініку складно і дорого.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение aniaf » 15 янв 2013, 13:37

Перитоніт.
aniaf

Сообщение alba » 15 янв 2013, 14:51

Нажаль, Рижику уже нічого не потрібно. Він там де немає болю, а є тепло і спокій. Пробач Рижуля, що так сталося, хотілося як краще, а вийшло як завжди... Пробач.
Тему в Меморіал.
Последний раз редактировалось alba 17 янв 2013, 11:16, всего редактировалось 1 раз.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение rys » 15 янв 2013, 16:02

Тварину лікували у ВетМеді? І хто вів?
Бо я збираюся туди з своїм котом... Не хочеться попасти не в ті руки...
Перитоніт - значить таки було пошкодження черевної стінки, яке не побачили вети.... На жаль.
rys

Сообщение alba » 15 янв 2013, 16:14

НІ, не Вет-Мед.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение aniaf » 17 янв 2013, 13:56

Важко... важко щодня...проходити мимо пагорбка з квітами, де Рижулька...
Всі, хто допомагали хлопчика рятувати, зробили все, що могли. Ніхто не застрахований від помилки. Тому мусим це пережити гідно.
Перенесіть тему в меморіал.
Последний раз редактировалось aniaf 17 мар 2013, 02:25, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение Кэт » 17 янв 2013, 21:07

Сердце рвется, вам очень соболезную. Рыжик копия моей умершей собачки, прямо плакать хочется, до чего иногда не справедлива жизнь к тем, кто готов бороться.......

....

:ak: :ak: :ak:
Кэт

Сообщение aniaf » 18 янв 2013, 23:23

Спасибо за поддержку, Кет...
aniaf

Сообщение aniaf » 17 мар 2013, 02:59

Нехай Рижик спочиває з миром...
Та, заради справедливості...
Напередодні фатального для песика дня, ми домовились разом їхати до лікаря о 12.00. Поїхали без мене. На півгодини раніше. Не до лікуючого. Мені про це важко...
Змінити не можливо... Не можливо час повернути назад. Але ми можем змінюватись. І змінювати свої преорітети. Для цього нам подарований час і розум. Щоб захотіти приймати рішення не зручні, а вірні. Маєм можливість навчитись чути того, хто поряд. Якщо захочем... Серед навколишньої метушні і власної впертості... якщо дослухаємся - почуєм тихенький голос совісті. Він один. Сплутати його ні з чим і ні з ким неможливо...
...Земля тобі пухом, дружок!
aniaf

Вернуться в Мемориал