Рижик попав у біду. На днях був покусаний спочатку на шиї. Вколола Амоксицилін. А вчора він знов вирвався на вулицю і серед білого дня був покусаний у багатьох місцях. Собачку оперовано. Тепер дренаж, уколи, перев'язки... Він у квартирі нашої сердечної жіночки. З лікарем домовлялась аlba, заплативши йому також більшу частину грошей за операцію.
Сьогодні возили на першу перев'язку прооперованої лапи і воротнікової зони в клініку. Він там дико звивався і ричав від болю перев'язок, вони складні, особливо процедура з дренажем. Завтра не знаю, чи справимся самі...

Перші два фото я зробила після перших покусів... зараз, навіть зашита, ділянка значно більша, майже навколо всієї шиї.

Розмотану шию я так і не сфотографувала після других травм і операції... але видовисько жахливе... ще й дренаж, куди ми вводим мазь...

Бедришко з одного боку...зашите... з іншого - те саме, тільки не зашите... ще в декількох місцях... і - в гематомах животик

Увесь час сповзав на холодну плитку. ...хлопчику підійшла котяча шлея...
Ми (декілька людей) потрохи скинулись на лікування, щось знайшлось у мене в ветаптечці, але ще треба і треба...
Коли все владнається, потрібна буде кастрація.