Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Потрібні фінанси на операцію і лікування коту!

Память о тех, кто уже не с нами

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Потрібні фінанси на операцію і лікування коту!

Сообщение sola » 26 фев 2012, 00:01

Вчора подзвонила жіночка, пані Фаїна, і розповіла, що підібрала в своєму районі (ріг Личаківської і Тракту Глинянського) котика з розривом діафрагми і травмою задніх кінцівок.
Костянтин Луценко з клініки Ветдопомога (Кн. Святослава) брався кота оперувати і лікувати.
Вже перші передопераційні крапельниці суттєво підірвали бюджет пані Фаїни, але відмовлятися через це від операції і позбавляти кота шансу вона не хотіла.
Тому звернулася до мене. Я їй повірила (перевірити було дуже легко!). А ще - страшенно втішилась, що пані Фаїна повністю ьере на себе весь післяорпераційний догляд і взагалі збирається залишати котика собі!
Тож я дала вчора пані Фіїні 500 гривень.
Сьогодні кота прооперували. Операція пройшла успішно. Кіт залишився на одну добу в стаціонарі. Тримаємо кулачки! :ay:

З огляду на те, що на мені зараз "висять" три собаки на перетримці і купа котів, я б хотіла собі трохи тих грошей повернути. Ну, скажімо, гривень 350.
Крім того, котові, мабуть, буде потрібно ще лікування, так що можна зібрати і трохи більше.

Завтра попрошу пані Фаїну дати коротенький звіт, скільки вона витратила на котика. А наразі фото героя - по дорозі в клініку:
Изображение
http://fotki.yandex.ru/users/super-priska/view/559728/

Изображение
http://fotki.yandex.ru/users/super-priska/view/559729/

Гроші можна передати мені або пані Фаїні (067 19767 71).

ПС: Таня chucho дала на кота 150 гр.ю Дозволяю собі залишити їх у себе.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Re: Потрібні фінанси на операцію і лікування коту!

Сообщение Radioaktivnaja » 26 фев 2012, 04:19

sola, перепрошую, в мене питання... :ah: :ah: :ah:
Може, тему розмістити потрібно не тільки в регіональних, а й в загальній "Срочно нужна помощь"??? (з крихітною надією, що тоді з різних регіонів побачать - мож, трохи активніше з грошима буде... :ah: )
Хоча... Зараз всі дуже запаковані кількістю врятованих тварин, грошей у нас, українців, при всьому цьому катма... Але завжди мерехтіє надія, що чим більш людей побачать, тим більше шансів на допомогу, в тому числі і фінансову... Ще інколи люди виходять в соціальні мережі з проханнями про фін.допомогу - зокрема ЖЖ, Вконтакті, Фейсбуці... Можливо, я чогось не розумію, бо раніше ніколи на форумі не влазила у регіональні повідомлення - але чомусь мене зачепила Ваша тема, коли я проглядала Активні теми... Може, тому, що цей котик дуже схожий на кілька моїх котів... А може ще з якогось приводу зачепило... Але схоже на те, що котик постраждав від людей, що наразі трапляється все частіше і частіше, ніби світ зовсім летить у пекло... :cm:
Нехай котику буде добре, нехай він одужає і все в нього надалі буде файно!!! Дякувати Вам і пані Фаїні за небайдужість!!! :dh: :dh: :dh: :ax: :ax: :ax:
Изображение Виконт viewtopic.php?f=8&t=31541#p478346 -332,97
Кошкосемейство viewtopic.php?f=8&t=28372#p429050 -728,63
Radioaktivnaja
Старожил

Сообщение Nica » 26 фев 2012, 14:32

Я дам 150 гр., как передать?
Nica

Сообщение sola » 26 фев 2012, 19:10

Дякую, Вероніка!
Треба буде десь зустрітися...

Може, тему розмістити потрібно не тільки в регіональних, а й в загальній

Дякую, Radioaktivnaja, думаю самі справимся. У Вас там теж купа проблем!

Говорила з Фаїною. На котика дотепер витрачено:
Рентген у двох проекціях - 160 гр.
Два рази крапельниця перед операцією - 2х100= 200 гр.
Операція - 500 гр. (це зі знижкою, як для знайденого!)
Уколи в клініці після операції - 50 гр.
Ліки для післяопераційного лікування,
одноразові пеленки - 100 гр.

Кіт побув добу в стаціонарі. Тепер він вдома. З наркозу вийшов. Не встає. Їсти-пити отримує через шприц.
В котика травмований хребет. По задніх ногах доктор Луценко сказав так: одна лапа 50:50, що відновиться, друга лапа - не дає жодного шансу.
Ну, але з трьома лапами живуть. Головне, що в нього вже є новий дім, де про нього піклуються!

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Nica » 26 фев 2012, 22:02

Я завтра на "тырсе", деньги могу взять с собой. Если не завтра, то предлагай варианты где и когда.
Nica

Сообщение sola » 27 фев 2012, 12:02

Від Олі Л. (з Патона) - 60 гр.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Галина Михайловна » 27 фев 2012, 18:46

Оля! Я би хотіла дати 150грн. для котика.А як це зробити?
Галина Михайловна

Сообщение KBITKA » 27 фев 2012, 20:54

Можу внести 250 гривень на лікування, або використаєте на інші нагальні потреби. Як передати гроші?
KBITKA

Сообщение raindog » 29 фев 2012, 14:01

Хосу передати кошти на лікування котика або на інші нагайні потреби, як це зробити, можу задзвонити до sola або до пані Фаїни?
raindog

Сообщение Nica » 29 фев 2012, 18:03

Я созвонилась с Фаиной, телефон в первом посте, и договорилась на завтра с ней встретиться и передать ей деньги напрямую, заодно и переноску принесу.
Nica

Сообщение sola » 20 апр 2012, 08:50

ДУЖЕ ДЯКУЮ ВСІМ, хто взяв участь у долі котика! :dh:

Сьогодні отримала е-мейл від Фаїни:
.... Після операції на діафрагму, слава Богу, зажило все дуже добре. Правда, ще деколи шукає шпарочки зі свіженьким повітрячком...На катетер вже не їздим. Ходим вже на пеленки, в памперси і по всій хаті). Садила в лоток, так він там спати влігся, насипала біотуалет на пеленку - теж там поспав)...Дивиться на мене, як на вар'ятку, коли показую, що тут гребти треба і т.д. ). Задні лапки поки що не при ділі. Він "літає" по хаті на двох передніх, як метеор!). З ліжечка навчився дуже граційно спускатися і т.д. ...Та потрібно щось робити далі. Бо він зможе ходити при вірному підході! Масаж роблю на ножки, але дуже легенько... бо... кусається! Робить попереджувальний дотик зубками, і, якщо не ослаблю пальці, то ...!).....

Изображение
http://fotki.yandex.ru/users/super-priska/view/578813/

Изображение
sola
Старожил

Сообщение nickie » 02 май 2012, 18:07

відпишу тут на всякий випадок.

Коментар у фейсбук:
можливо ще будуть потрібні гроші? бо я тільки щойно побачив цю новину...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
nickie

Сообщение aniaf » 28 май 2012, 00:55

http://fotki.yandex.ru/users/aniaf2012/ ... 639?page=0
Нема вже нашого Норвіка. Він помер 25 травня.Рівно через 3 місяці після операції на діафрагму. Я відмовлялась у це вірити. Ріднесенькій...Не знаю, коли зможу це пережити. Я намагатимусь...Неповторний, світлий, любимий, хороший, найкращий, розумний, відданий... Він підкорив наші серця, навчив бачити любов у надскладних обставинах. Він був вдячний за порятунок і дуже хотів жити. Изображение
(На жаль, тоді, коли йшла боротьба за його життя, не до кінця вірно діагностували проблему нерухомості задніх кінцівок, недодивились... В інституті вет.медицини взялися виправити одну із тих помилок. Лікування давало результат. Почалось відновлення інервації. Та його сердечко не витримало. Лікуючий лікар-фахівець була у від'їзді, а інша... дорогоцінний час було втрачено через невірно розставлені пріоритети: на першому місці у неї було "приспати" іншу бідну тваринку "своїх клієнтів" (її слова). Бог їй суддя.
А Норвік потребував тоді негайної крапельниці, щоб вижити.)
Він просто тихенько заснув...назавжди.
Изображение
Я та моя сім'я щасливі були і щасливі були б далі мати такого члена сім'ї.
Страшенно боляче з ним розлучатись, та мусим його відпустити...

Дякую усім небайдужим за допомогу в лікуванні та підтримку.

Повірте, він вартував того. Сонечку потрібні були ці три місяці життя ще й для того, щоб його зневірене сердечко наповнилось нашою любов'ю до нього, довірою, освідомленням того, що його розуміють, що борються за нього, що він наша радість...
Изображение
Последний раз редактировалось aniaf 01 июн 2012, 11:31, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение Ліда » 28 май 2012, 09:14

як шкода... :ak:
067-878-57-05, 063-072-50-39
Ліда

Сообщение alba » 28 май 2012, 09:27

Втрачати завжди важко і боляче, тримайтесь, Ви зробили все що могли. :ak:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение Галина Михайловна » 28 май 2012, 09:35

Фаіночко!Я Вам дуже і дуже співчуваю, так шкода, так хотілось, щоб він жив.Бідний котик.Я от зараз сиджу і плачу, в мене в липні минулого року із-за помилки лікарки помер мій любимий котик 5 років, все, що Ви сказали про свого, я можу сказати і про мого рідного котика, я до сих пір не можу спокійно про нього думати.Він був дуже,дуже ласкавий.Нехай земля їм буде пухом.Тримайтеся.
Галина Михайловна

Сообщение nickie » 28 май 2012, 15:29

Співчуваю! Втрачати завжди надзвичайно важко , але ви дійсно зробили все, що могли! Я впевнена, що котик відчував вашу любов і турботу!!!
nickie

Сообщение aniaf » 01 июн 2012, 03:05

Щиро дякую за підтримку і співчуття. Повертаючись назад, в ту рокову годину, тепер вважаю, що потрібно було відкинути паніку і довіритись інтуїції, а не очікувати на невчасне і, як з'ясувалось потім, невірне ветвтручання...та що вже тепер... Його коротке, але яскраве життя в нашій оселі було великою радістю для нас. Незважаючи на свій не такий, як у всіх, стан, він був неповторним, гідним і, як каже моя дочка "крутим". Переносячи сам біль, показував повне розуміння і підтримку... так, ніби в нього було все гаразд.
І ще... я дуже рада що маленький Патрік встиг познайомитися з ним, вони спілкувались по-котячому... Мені тоді здалося, що між ними в якусь мить пролетіла невидима інформативна іскорка... малий став по-дорослому серйозним. А Норвіку після того наче стало легше піти...

Дякую всім небайдужим за подаровані миті щастя... Норвік.
Изображение
aniaf

Вернуться в Мемориал