Народ, усе дуже серйозно. Надибав випадково учора таке щастячко - якась падла (ні, вибирати вирази щодо таких індивідуумів я не буду) викинула за смітничком в подарунковому паперовому мішечку трьох чорних "кротенят". Котикам буквально пару днів (бо лапи вже не голі, але ще пуповини не повідвалювались). Ми з Олею їх знайшли о другій ночі, реально абсолютно випадково, в чужому районі (студентська поліклініка біля Гвардійської). Пролежали вони на вулиці, напевно, з півгодинки-годину... бо всі троє живі, хоча були дууууже переохолоджені. Наразі вночі відігрів, усі вижили - хоча щодо одного були сумніви, підгодував саморобною сумішшю, сьогодні в обід куплю готову. Спати хочу, аж вмираю

((
Сумнівно, щоби вдалося їх вигодувати самотужки - вдень і я, і Оля на роботах, теща належним чином не догляне за ними...
І - мій вічний головний біль - на ці вихідні приїжджають мої батьки. Якщо ви не хочете моєї загибелі - поможіть, будь-ласочка, на вихідні малят оприділити... З понеділка, якщо треба буде я їх разом з матусею заберу до себе (сподіваюся, матусю таки вдасться знайти).
Дуже-дуже треба допомога! Як ніколи.