Десь два тижні тому під притулок були підкинуті дві сестрички (viewtopic.php?f=91&t=28458) - зараз у мене, все з ними нормально, готові до прилаштування...
В суботу 16-го трьох підкинутих під притулок кошенят забрала Оля sola. Наступного дня, в неділю 17-го підкинули ще одну дівчинку, чорненьку - ця тема про неї.
Учора зранку "порадували" черговою півтора-двомісчною дівчинкою смугастиком (на неї буде окрема тема).
Учора ж ввечері - здані ще двоє кошенят (дівчинка і ще хтось) віком близько двох тижнів. Сидять у мене на заскленому балконі. Питання штучного вигодовування як завжди мене бентежить... Але то теж в окремі темі буде.
в неділю 17-го підкинули ще одну дівчинку, чорненьку - ця тема про неї.
Маленька пані не встигла отримати ім'я, оскільки прожила лише трішки більше доби. Той випадок, коли усупереч усьому, шкодуєш, що її не підкинули раніше - підозрюю панлейкопенію, але симптоматики спостерігти не встиг - ні поносів, ні блювоти... може навіть і не чумка то була - дитина просто настільки виснажена, що жоден із задіяних препаратів вже просто не встигав подіяти... Ще й виражено рахітичне. Одним словом, величезне дякую тому, хто так старанно її вигодував, так дбайливо про неї потурбувався і так ретельно подбав про її прилаштування. Що це сарказм - пояснювати ж не треба?
Ввечері (або на вихідні) постараюся знайти час - викласти її фото - а тоді перенесу тему за приналежністю - в "Меморіал". Біжи, дитино, на райдугу...

На початку місяця зарплата, думаю хоч гривень 300 виділю. (Соррі що не з перетримкою - боюсь просто опинитись на вулиці якщо ще одного кота притягну
хочу предупредить - сейчас кальцивироз очень странный, котята безсимптомно погибают(сгорают) за несколько часов, и лишь когда он уже на пороге смерти догадываешся заглянуть в рот и почувствовать запах и увидеть язвы. Будьте бдительны!