Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Чергове кошеня під притулком - у Меморіал

Память о тех, кто уже не с нами

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Чергове кошеня під притулком - у Меморіал

Сообщение vivi » 22 июл 2011, 09:13

Просто задля статистики викладаю інфу.
Десь два тижні тому під притулок були підкинуті дві сестрички (viewtopic.php?f=91&t=28458) - зараз у мене, все з ними нормально, готові до прилаштування...
В суботу 16-го трьох підкинутих під притулок кошенят забрала Оля sola. Наступного дня, в неділю 17-го підкинули ще одну дівчинку, чорненьку - ця тема про неї.
Учора зранку "порадували" черговою півтора-двомісчною дівчинкою смугастиком (на неї буде окрема тема).
Учора ж ввечері - здані ще двоє кошенят (дівчинка і ще хтось) віком близько двох тижнів. Сидять у мене на заскленому балконі. Питання штучного вигодовування як завжди мене бентежить... Але то теж в окремі темі буде.
в неділю 17-го підкинули ще одну дівчинку, чорненьку - ця тема про неї.

Маленька пані не встигла отримати ім'я, оскільки прожила лише трішки більше доби. Той випадок, коли усупереч усьому, шкодуєш, що її не підкинули раніше - підозрюю панлейкопенію, але симптоматики спостерігти не встиг - ні поносів, ні блювоти... може навіть і не чумка то була - дитина просто настільки виснажена, що жоден із задіяних препаратів вже просто не встигав подіяти... Ще й виражено рахітичне. Одним словом, величезне дякую тому, хто так старанно її вигодував, так дбайливо про неї потурбувався і так ретельно подбав про її прилаштування. Що це сарказм - пояснювати ж не треба?
Ввечері (або на вихідні) постараюся знайти час - викласти її фото - а тоді перенесу тему за приналежністю - в "Меморіал". Біжи, дитино, на райдугу...
vivi
Старожил

Re: Чергове кошеня під притулком - у Меморіал

Сообщение vivi » 28 июл 2011, 22:37

Изображение
На фото навіть близько не видно НАСКІЛЬКИ вона була виснажена...
vivi
Старожил

Сообщение nickie » 29 июл 2011, 11:40

Боже як шкода :ak: :ak: :ak: Біжи по веселці, манюня...

Максим, може не втему, звичайно, але хочу хоча б трошки матеріально допомогти - зараз справжній *котопад* :ac: На початку місяця зарплата, думаю хоч гривень 300 виділю. (Соррі що не з перетримкою - боюсь просто опинитись на вулиці якщо ще одного кота притягну :ac: ). Ще раз дякую за всіх врятованих!!!!! :ax: :ax: :ax:
nickie

Сообщение vivi » 29 июл 2011, 22:06

це завжди вчасно. У мене на черзі чотири стерилізації...
vivi
Старожил

Сообщение Завхоз » 29 июл 2011, 23:50

:bn: хочу предупредить - сейчас кальцивироз очень странный, котята безсимптомно погибают(сгорают) за несколько часов, и лишь когда он уже на пороге смерти догадываешся заглянуть в рот и почувствовать запах и увидеть язвы. Будьте бдительны!
Завхоз

Сообщение vivi » 30 июл 2011, 00:32

Спасибо, конечно, но то же самое практически можно сказать и о повсеместно распространенной теперь атипичной панлейкопении. Симптомов - ноль, лейкоциты 1,5-2-2,5, иногда и меньше, и даже не сгорают, а тухнут, как догоревшие свечи... Тут мы даже продиагностировать ничего не успели... Ну, я не успел. В любом случае, по общей картине, по ослаблению организма (оно еще и рахитом было - мама не горюй!), на момент попадания в мои лапы просто физически не успевал спасти. Честно.
vivi
Старожил

Сообщение sola » 04 авг 2011, 07:40

Додам сюди, бо воно теж - чергове підкинуте під притулок кошеня, одне з трьох, яких я забрала 16 липня.
Изображение
Я чомусь була впевнена, що це дівчинка. І тільки вчора, на реанімації у веткабінеті з"ясували, що то котик. Так що він ще встиг побути півдоби Спікером - дуже вже голосисте було.
Що сталося - невідомо. Аналіз крові був практично в порядку. Несу на розтин.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение vivi » 04 авг 2011, 08:33

Співчуваю.
Напевно, Тосю я теж сюди перенесу, щоб її смерть в темі Кралі не "висіла".
vivi
Старожил

Вернуться в Мемориал