Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Прошу допомоги!

Память о тех, кто уже не с нами

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Прошу допомоги!

Сообщение Зоряна » 18 май 2011, 17:09

Дякую Вам за співчуття! Повірте, я ціную кожне слово написане Вами! Зараз дуже боляче!
Зоряна

Сообщение larik » 18 май 2011, 17:53

Зоряна, мої співчуття.... дуже тяжко... :ak:
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение Зоряна » 18 май 2011, 19:33

Дякую Вам велике! Плачу цілий день, мама біля мене теж плаче, бо разом переживали, дзвонила всім знайомим лікарям і нічого не вийшло! Тут не врятувала, зайду на сторінку притулку Милосердя там такі жахливі статті і фото, я просто не знаю як боротися з такою людською жорстокістю! Ще раз Дякую за підтримку!!!
Зоряна

Сообщение larik » 18 май 2011, 21:13

і я плачу, Зоряна. мені дуже шкода Вашу Лінду. Ви добра, хороша людина, Зоряна. а проти людської жорстокості є єдиний рецепт - доброта. помогти тваринам - всім чим можемо... не плачте. Ви ще не одну тварину врятуєте.
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение Зоряна » 18 май 2011, 22:01

Я ніколи не думала, що знайду таких хороших людей, які розділять моє горе! Вірите, мені трішки легше від ваших слів, дякую Вам ще раз! Буду намагатися допомогти притулку трішки, але тим що в клітках ЛКП Лев сидять я помогти не можу, а серце і за них болить...
Зоряна

Сообщение larik » 18 май 2011, 22:39

болить у нас всіх... біля кожного з нас є ті, хто мовчки просить допомоги, тільки очима, не скаже "дай", не скаже "допоможи". якщо Ви бачите ці очі, цих нещасних і щось робите, щоб їх врятувати, щоб їм допомогти - значить Ви на цьому форумі серед своїх...
larik

Сообщение Gela » 19 май 2011, 09:41

Спасибо Вашей маме, за воспитание дочки, за ваше доброе сердечко, вы остались неравнодушны к беде беззащитного животного, это стоит дорогого. Обычно люди проходят мимо, "Це ж тварина, це ж худоба..." Мама, спасибо за дочку! :bt:
Человечность определяется не по тому, как мы общаемся с людьми, а по тому, как ведем себя с животными.
Gela

Пред.

Вернуться в Мемориал