Yaryna писал(а):Це вже мають визначати господарі? Хто кому не сподобається... А якщо на ланцюгу собаці жити, то скільки? Господарі, наскільки я знаю, добрі люди, готові до тварин, давно мріяли, у них 2 дітей. Тільки не хочуть великої собаки у хату запрошувати...
Прилаштовуючи тварину, я проговорюю умови на яких цю тварину віддаю, якщо господарі не готові дотримуватися цих умов - шукаю інших господарів.
Я мало що знаю про МАрусю, не знаю як довго вона адаптуватиметься.
З квартири на ланцюг, хай і на період адаптації, мені важко було б віддати, я віддавала б з проживанням на веранді, а там і у двір перевести можна.
А якщо обирати між тимчасовим ланцюгом (вольєром) і втечею собаки, то ланцюг пріорітетніший.
Щодо того, хто кому сподобається - господарі мають сподобатися Вам, на цьому форумі є багато трагічних історій про прилаштованих у ніби й добрі руки тварин. Іноді і людина на позір добра, а тварину їй віддавати не варто...
Втім, Вам вирішувати: якщо там люди супер і умови супер - величезний вольєр, тепла будка, харчі якісні, то і на вулицю відразу можна віддати, нащо вже та веранда.