Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

як привчити міського собаку до сільської хати

Рекомендации по кормлению, воспитанию, содержанию, лечению и т.д.

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Правила форума
В данном разделе Вы найдете информацию людей, которые основываясь на своем практическом опыте, могут подсказать Вам как поступить в той или иной сложившейся ситуации. Вам следует знать, что рекомендации, которые даются в разделе - применимы к конкретно взятому случаю. А мнения, высказываемые участниками бесед - являются их личным мнением. В данном разделе НЕ консультируют Ветеринарные врачи. Помните - есть раздел Ветеринарная консультация.

як привчити міського собаку до сільської хати

Сообщение Yaryna » 11 фев 2011, 16:48

Добридень! У мене є нагода віддати гарного собаку (стерилізована і соціалізована дівчинка) , яку підібрали з вулиці до сільської хати. :bo: Тільки господарі переживають (як і я), аби вона з ляку не втекла кудись світ за очі за межі двору. :ai: Чи можна привчити собаку до двору без прив"язі і без ланцюга. Що їм порадити? Собака вулична, але привчена до людей і до життя дома. Багато чого вміє і знає. І піддається навчанню. Буду вдячна за відповідь. Бо у неділю їдемо на оглядини...
Ярина
Yaryna

Re: як привчити міського собаку до сільської хати

Сообщение Nadya » 11 фев 2011, 17:23

пуска выводят ее гулять во двор на поводке - пока не будут уверены, что она привыкла и никуда не убежит
Nadya

Сообщение Yaryna » 11 фев 2011, 17:35

проблема в тому, що вони її не хочуть селити у хату. вона буде жити у дворі, в будці...
Yaryna

Сообщение Nadya » 11 фев 2011, 18:18

вольер пускай построят, или забор нормальный сделают
Nadya

Сообщение ryna » 11 фев 2011, 19:12

Ярино, поки собака не звикне, має жити у вольєрі або на ланцюгу. Якщо господарі не сподобаються, не віддавайте Марусю, будуть інші охочі її взяти.
про моїх тварин охочі можуть прочитати тут
http://kademch.livejournal.com/
ryna
Старожил

Сообщение ryna » 11 фев 2011, 19:12

упс, повтор
Последний раз редактировалось ryna 11 фев 2011, 19:13, всего редактировалось 1 раз.
ryna
Старожил

Сообщение Yaryna » 11 фев 2011, 20:51

Це вже мають визначати господарі? Хто кому не сподобається... А якщо на ланцюгу собаці жити, то скільки? Господарі, наскільки я знаю, добрі люди, готові до тварин, давно мріяли, у них 2 дітей. Тільки не хочуть великої собаки у хату запрошувати...
Yaryna

Сообщение ryna » 11 фев 2011, 21:06

Yaryna писал(а):Це вже мають визначати господарі? Хто кому не сподобається... А якщо на ланцюгу собаці жити, то скільки? Господарі, наскільки я знаю, добрі люди, готові до тварин, давно мріяли, у них 2 дітей. Тільки не хочуть великої собаки у хату запрошувати...

Прилаштовуючи тварину, я проговорюю умови на яких цю тварину віддаю, якщо господарі не готові дотримуватися цих умов - шукаю інших господарів.
Я мало що знаю про МАрусю, не знаю як довго вона адаптуватиметься.
З квартири на ланцюг, хай і на період адаптації, мені важко було б віддати, я віддавала б з проживанням на веранді, а там і у двір перевести можна.
А якщо обирати між тимчасовим ланцюгом (вольєром) і втечею собаки, то ланцюг пріорітетніший.
Щодо того, хто кому сподобається - господарі мають сподобатися Вам, на цьому форумі є багато трагічних історій про прилаштованих у ніби й добрі руки тварин. Іноді і людина на позір добра, а тварину їй віддавати не варто...
Втім, Вам вирішувати: якщо там люди супер і умови супер - величезний вольєр, тепла будка, харчі якісні, то і на вулицю відразу можна віддати, нащо вже та веранда.
ryna
Старожил

Вернуться в Советы опытных владельцев