Галина Михайловна » 03 июл 2014, 17:13
Я тут, на форумі, дуже мало просила про яку-небудь для будь-кого і для себе особисто допомогу, але зараз я прошу, як ніколи, ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ два життя.Звертаюсь до всіх людей, які мене зараз читають:ми-люди і невже ми можемо допустити, щоби хтось міг вбити тварину,якщо йому так захотілось, а ми будемо мовчки спостерігати.Я вже писала, що Таня опікується двома собаками в ЛКП, собаки молоді, 2 роки, були на вулиці, "люди" викликали ЛКП, собак забрали, одну простерилізували болгари, другу простерилізувала Таня в ЛПК за свої гроші, віддала 600грн.Поки був Гарматій(я його не хвалю, але факт) собаки були доглянуті,став Марків,собаки лежали в якомусь болоті постійно, їли невідомо що, одна якось тримається, я друга облізла, нестача вітамінів і т.д.Оксана постійно навідувалась в ЛКП(незважаючи на то, що жінка була вагітна), і постійно ті собаки були як бельмо в оці.І Таня, і Оксана постійно бились над їх прилаштуванням, їм в цьому ніхто не допоміг,І от вчора Оксані ввечері було повідомлено,що сьогодні одну собаку будуть виганяти, а ту, що облізла, присипати, бо "вона безперспективна"(Ви тільки вдумайтеся в ці слова, хтось вирішує чи хто перспективний), чи ні.В 12 ночі Таня подзвонила Микитюку і він домовився, що цих собак будуть тримати до понеділка, а потім одну вбьють, а другу виженуть.І як же так, там же тепер новий замісник, якого всі хотіли, а тепер, виявляється, він нічого не вирішує.Я знаю, що зараз я наживу собі багато ворогів. але я хочу поступити зараз. як порядна людина.Я НЕ ВІРЮ, що в цій ситуації не можна нічого зробити!Звичайно, якщо Таня і Оксана будуть сам на сам зі своєю проблемою.А де ж Ви, захисники? Наташа! Може Ви би взяли їх тимчасово до себе в притулок, на деякий час, щоб їх не вбили? Або , може ,люди,допоможіть з перетримкою, допоможіть прилаштувати, перепостіть цей мій текст, є і фотографіі.Ну що, писати в газету, викликати ЗІК?Невже стільки людей допустять, щоб одна людина вбила тварин?Хто ми після того, чого вартують всі наші справи по врятуванню тварин, якщо зараз, знаючи,що це може статися, ми нічого не зробимо.Бувають моменти, коли треба зробити вчинок, щоб потім не було соромно.Я ВАС ПРОШУ, ЛЮДИ, ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ СОБАК!!!!
Последний раз редактировалось
Галина Михайловна 04 июл 2014, 13:04, всего редактировалось 2 раз(а).