Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

хто загубив пса

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

хто загубив пса

Сообщение ulka » 11 сен 2013, 17:19

знову тварина на вулиці...

таксо-вівчур молодий, страшенно наляканий, худющий, боїться людей (що, в принципі, правильно) і тому не змогла забрати до себе. вчений. якісь мужики нещадно збили (зі слів дітей), тому тепер такий дикий. десь біля тижня на вулиці (я сьогодні тільки побачила, оскільки хворіла і не виходила). має два нашийники

постараюсь якось забрати з вулиці, але поки він втікає, не ведеться навіть на їжу.
Изображение
ulka

Re: хто загубив пса

Сообщение cay.pollard » 11 сен 2013, 18:04

може вам залучиити кінолога для відлову? маємо непоганого, гривень за 50 - поможе
cay.pollard

Сообщение ulka » 14 сен 2013, 11:23

а що я потім робити буду, ящо він почне кидатися і огризатися? я ж не маю подвір'я чи вольєри щоб його закрити.... він має мені довіряти і піти сам, еу якось так...
ulka

Сообщение rita-lviv » 14 сен 2013, 11:37

В таком случае остаётся один способ - находить каждый раз, кормить, разговаривать с ним, протягивать руку только с едой, вобщем знакомиться. Он должен подойти, ведь на нём ошейник, а значит пёс ручной, а не выросший дичкой. Как только удастся почухать за ухом, он ваш на веки.
rita-lviv

Вернуться в Неактуальні теми