Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Кіт, обварений окропом(?), Вконтакт

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Кіт, обварений окропом(?), Вконтакт

Сообщение cay.pollard » 07 апр 2013, 20:48

Вконтакт, я особисто не знаю що порадити (((

Олена Боїло http://vk.com/id96536359
в мене питання... сьогодні недалеко від свого будинку,я побачила кота.... гарного пухнастого.... по всій мірі породистого...але...в нього від шиї і вся голова як облита чимось їдким була..отрута чи кипяток.не могла визначити причини...бідолаха скрючився в клубочок і просить у всіх їсти..до чого веду.... є якась служба,в яку можна зателефонувати,щоб вони забрати того котика і допомогли йому??? якщо є,дуже прошу дайте будьласка номер.

тел. Олени 0936623126
cay.pollard

Re: Кіт, обварений окропом(?), Вконтакт

Сообщение cay.pollard » 07 апр 2013, 22:06

район - Сихів
дала дівчині контакти ветів, що теоретично можуть приїхати в таку годину. сподіваюся на чудо(
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 08 апр 2013, 17:42

новини по коту

котика оглянув Назар Кулай, за що йому велика подяка (піздня година, неділя, всі ветеринари тільки і мріють попрацювати). зараз бідолаха в теплому підвалі, де йому нудно, ну але сказали, безпечно. тільки що прийшли результати аналізів - кліщ (напевно демодек) і короста. приписано 2 уколи по 70 грн і обробка шкіри.

коту 3-4 роки, некастрований, скорше за все - домашній. ручний і ласкавий. нижче викладу фото - можливо хтось пізнає свого загубленця? або бачив оголошення? я передивилася оголошення в загублених, поки що не впізнала(

наразі є два питання - гроші і перетримка. картку Приватбанку Олена пообіцяла зробити (на даний момент вона вже потратила 200 грн). якщо хтось бажає помогти біднятку - пишіть.
і якщо хтось захоче попіклуватися про отакого кота, або знає перетримку, де його візьмуть - пишіть.

викладаю фото. наразі котик не найгарніший, але думаю - це питання часу

Изображение
Изображение
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 08 апр 2013, 17:49

ще питання - як Олені не принести додому заразу свому коту? достатньо мити руки, перевзуватися чи треба чимсоь руки обробляти? дякую
cay.pollard

Сообщение sola » 08 апр 2013, 19:09

Найкраще брати котика в одноразових рукавичках (медичних гумових, або целофанових). Рукми мити, перезуватися - цього цілком досить. Заразність такої штуки дуже відносна.Я тримала такого котика на перетримці на Кульпарківській - в клітці і окремій кімнаті. Кололи івермектин і імуностимулятор, мастили облепиховою олійкою. Вилікувався!
І ніхто не заразився.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение cay.pollard » 08 апр 2013, 19:23

дякую! передала
cay.pollard

Сообщение Велена » 08 апр 2013, 19:46

С год назад спрашивала вета на другом форуме о том, как не принести своим всякой бяки. Копирую ответ: "Для запобігання перенесення збудників інфекцій та власної безпеки дотримуйтесь загальних правил гігієни. Додатково використовуйте гумові рукавички (особливо, якщо підозрюєте наявність шкірних хвороб) і рекомендую мати при собі флакончик 70% спирту або хлоргексидину для протирання рук. "
Велена

Сообщение cay.pollard » 08 апр 2013, 19:57

спасибо! хлоргексидин - вещь
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 12 апр 2013, 21:21

новини по котику
коти к лікується, живе на заскленому балконі, бадьорий, вже почав відкривати очка. лікується від кліща і корости. зробили 1 з 2 уколів і також Олена маже його унісаном -форте (можливо є в когось зайвий - поділіться, багато треба).
хочу відзначити хоробрість Олени, яка піклується про заразного котика, маже його в рукавичках, витратила вже досить коштів і не жаліється! +1 до моєї віри в людей
cay.pollard

Сообщение aniaf » 16 апр 2013, 22:52

Молодець, Оленка!
aniaf

Сообщение cay.pollard » 19 апр 2013, 16:08

котик і далі лікується, з коростою покраще, але виплили проблеми з очима. консультуємося в ще одного ветеринара.

перенесіть нас в лікувння, будь-ласка
cay.pollard

Вернуться в Неактуальні теми