Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ НА ОДИН-ДВА ДНЯ ОПІКУНА ДЛЯ КРИСКИ!

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ НА ОДИН-ДВА ДНЯ ОПІКУНА ДЛЯ КРИСКИ!

Сообщение перлофа » 12 янв 2013, 14:44

шукаю у Львові людину, яка б могла віднести до ветеринара на операцію мою криску (причина: не можу приїхати, бо живу в Рівному). після операції перетримати 1-2 дня, поки відійде. клітка і корм є.я можу передати тваринку кимось з Рівного, але потрібно завезти її до лікаря.нам призначили прийом на слідуючому тижні в клініці "Рекс" на пильникарській.чим скоріше-тим краще, бо пухлина росте. 066 84 53 140 або 096 77 55 716.дякую всім небайдужим.
перлофа

Re: ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ НА ОДИН-ДВА ДНЯ ОПІКУНА ДЛЯ КРИСКИ!

Сообщение Таисия22 » 12 янв 2013, 17:08

Добрий день! я можу вам допомогти перетримати криску! Але моя вам порада не робити цю операцію! в мене було те саме і з щуриком, і з хомяком!Хомячок помер на операційному столі (не витримав наркозу), а в щура через деякий час зявилися нові пухлини! якщо допомога знадобиться, дзвоніть- 0961374854.
Таисия22

Сообщение перлофа » 13 янв 2013, 20:53

я дуже вдячна за відгук. а де ви оперували? і яка пухлина була - злоякісна чи ні?
перлофа

Сообщение Аскара » 13 янв 2013, 23:46

Доброго вечора! Можу Вам також порадити не оперувати, тому що рік тому робилась операція моїй крисці, після того вона прожила ще 3-и місяці. У гризунів пухлини, як правило, відновлюються. Але Ви обрали хорошого спеціаліста. Успіхів Вам.
Эту дорогу осилит идущий.
Тот, кто от слабости стал всемогущий.
Аскара

Сообщение перлофа » 14 янв 2013, 16:07

дякую аскара)))якщо я цього не зроблю, то не знаю як поясню свою бездіяльність дитині, чия ця криска і являється(((
перлофа

Вернуться в Неактуальні теми