Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Мама і дві красуні-киці з підвалу.

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Мама і дві красуні-киці з підвалу.

Сообщение pe4enja » 25 окт 2012, 12:50

Ось така чудова сімейка трапилася мені на дорозі.Всі дуже красиві і пухнасті.Любляча мама збоку, але не все так добре,бо всі троє мешкають у підвалі, де з приходом суботніх похолодань буде не найкращим домом цим красуням.А тепер попордяку, велика це мама.Та що біля мами то дівчинка , з чудовою шубкою, а третє котенятко що трошки побоялося підійти, стать не опізнана=)але надзивчайно красиве, на розмиитій фотографії не видно яка киця красива.Вік котиняток десь 2-3 місяці.
Сподіваюся що блищим часом ці киці найдуть найкращих люблячих господарів.і забудуть про холодний і сирий підвал!! Дзвоніть 0967649835 , 0638339946 Люба
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
pe4enja

Re: Мама і дві красуні-киці з підвалу.

Сообщение aniaf » 21 ноя 2012, 10:30

Що з кицьками?
aniaf

Re: Мама і дві красуні-киці з підвалу.

Сообщение pe4enja » 21 ноя 2012, 16:25

Та нічого доброго, киця була простерелізована, але далеко не квартирна, то коли все позаживало то відпустила її назад, годувала, але вже тиждень вона до мене не приходить, сподіваюся що хтось взяв, вона була не дика.А котенятко те яке ручне то забрали люди,а доля іншого мені не відома.
pe4enja

Вернуться в Неактуальні теми