Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Давайте дамо їм шанс!!!

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Давайте дамо їм шанс!!!

Сообщение alba » 30 сен 2012, 21:13

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Ці малюки потребують допомоги. Розумію, що знайти мені для них перетримку практично нереально :dy: :dy: :dy: , і все ж... неспробувати неможу. Мацьопок було більше, зараз залишилось тільки двоє. Живуть в трубі невідомого призначення, боюсь, що як підуть дощі, то труба заповниться водою і вини там загинуть :ak: . Цуценятка не красені, але вони також мають право на життя раз вони вже народились. Я готова оплачувати їх перетримку , харчування і за потреби лікування, прошу ВАШОЇ допомоги знайти перетримку. Давайте дамо їм шанс. Дітки виростуть не більше спаніельки. Якщо в когось є якісь ідеї дзвоніть, пишіть.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Re: Давайте дамо їм шанс!!!

Сообщение sanechka » 30 сен 2012, 22:36

Наталя, вони дикі? Чи контактні до людей? Хто там, хлопці чи дівчата?
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение alba » 30 сен 2012, 23:14

До людей вони не йдуть, але коли їли то я могла погладити. Вони набагато менші ніж виглядають на фото.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение aniaf » 01 окт 2012, 00:49

alba, ти молодець! Дай Бог їх прилаштувати! ...крихітки...
aniaf

Сообщение alba » 01 окт 2012, 18:10

Щойно повернулась з ловів. На практиці цуценят виявилось не двоє а четверо. Зусиллями чотирьох людей вдалося спіймати найменше дівчисько. Галасу було стільки, що повиходили сусіди. Цуценята верещали так ніби їх різали на шматочки, а матуся мало нас не покусала. Врешті решт привезла тільки одну мацьопу, вона страшенно перелякана, я навіть не знаю чи треба було її забирати. Дитина плаче :ak: :ak: :ak:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 02 окт 2012, 14:07

Ненсі, так я назвала малявку, виявилась не такою вже й дикою. Сама до мене ще не вибігає, але коли її беру на руки сидить мов мишка і втікати не поривається, оброблена від паразитів, отримала Гіскан. Дитя налякане, але саме залишатись нехоче :ca: . Поки що сидить у мене в кабінеті, бо шукаю для неї квартирну перетримку, якось рука не піднімається віддати її на перетримку в будку чи вольєр, хоч і не знаю як складеться її подальша доля. Через пару днів бум піаритись.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 04 окт 2012, 09:31

Люди!!! :bc: . допоможіть з перетримкою Ненсі. Дитя безпроблемне, тихе, чистеньке, здорове, займає небагато місця, чемненько спить на своєму місці. Сьогодні буде мати фотосесію і переходимо в тему ВІДДАМ для активного піару і прилаштування. Так хочеться врятувати хоча б її. Мені не важко доглядати її і самій, але кабінет не найкраще місце для цього, та й у вихідні я зможу приходити до неї хіба що один раз на день, а її треба привчати до вигулу. :ai:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 04 окт 2012, 20:13

Хоч я і відкрила окрему тему в віддам на Ненсі, прошу цю тему поки що залишити в термінових. Сьогодні зловили ще одну дівчинку і завтра її мали б забрати. На тому місці ще залишається двоє цуценят (хлопчик і дівчинка), на вихідних їх пообіцяли відловити. На хлопчика вже ніби є ПХ. Якщо все буде добре то залишиться ще одна дівчинка(так мені здається). Після цього треба буде ще відловити і стерилізувати їх мамочку. До речі вона дуже дбайлива матуся. Після того як в понеділок я забрала одне цуценя вона перевела тих що залишились в інше місце. Ось так.
Саша, я перепрошую, що не відповіла на Ваше питання, я й сама ще тоді толком не знала хто там, хлопчики чи дівчатка і які вони, контактні чи ні. Вони просто боязкі, але Ненсі адаптувалася до мене за два дні, а сьогодні ми вже гуляли з нею на вулиці і вона не відставала від мене ні на крок :ap: . Я мала поводочок але він виявився непотрібним. Дитя бігає за мноюі крутить хвостиком ніби ми знайомі вже дуже давно. От тільки сумно їй самій :ac: .
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 12 окт 2012, 15:53

Новини по темі :ca: :ca: :ca:
Вчора зловили чорне цуценятко-дівчинку і сьогодні я мала її забрати після обіду, але забрала хлопчика і зовсім не чорного :ca: :ca: :ca:, дівчинка під час ранішнього вигулу чкурнула! Благо чкурнула вона на території яку добре знає, тому думаю, що з нею все буде гаразд. ЇЇ відловом займеться Павло (небайдужий молодий чоловік і його дружина Уляна) десь в понеділок-вівторок. Натомість Павло сьогодні зловив пацана. Тепер про пацана якого зловили, він, традиційно поки що, в мене в кабінеті, оброблю від паразитів, вколю Гіскан, трохи приручу і будем шукати достойних господарів. Мені дзвонили по хлопчику маленького зросту, але при ближчому розгляді, я не впевнена, що він буде маленьким, скоріше середнім.
Ось такі новини...
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 16 окт 2012, 11:37

Сьогодні хлопчик Сірко поїхав додому. Люди хороші, їх навіть не збентежило те, що він буде не дуже вже й маленьким. Собака який був у них до цього вмер у віці 13 років. Приїхала мама з дорослою донькою студенткою, підписали Угоду, донька обіцяла за тиждень-два скинути фото Сірка в новому домі. Тримаємо кулачки.
Залишилась ще одна дівчинка яку треба відловити і її мама яку треба обов"язково стерилізувати.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение aniaf » 16 окт 2012, 11:54

:ax: Рада за хлопчика!)
aniaf

Сообщение alba » 22 окт 2012, 14:34

Сьгодні на очах в багатьох людей, під колесами якоїсь с... загинуло останнє цуценя, яке не вдалося зловити. :ak: Звинувачую себе.
Залишилась тільки мамка. Шкода її. Цуценя мій чоловік закопав на клумбі біля будинку. Нехай йому там буде краще ніж було тут.
Зараз не прилаштованою залишилась тільки НЕНСІ. Маю надію, що їй пощастить знайти добрих господарів.
Тему переносьте в неактуальні. Мамку все таки постараюсь зловити для стерилізації, хоча чесно кажучи поняття не маю як це зробити, але буду старатись.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение aniaf » 22 окт 2012, 23:59

Шкода маленьке... та не звинувачуй себе. Що ж ти могла ще зробити? Там же ж були люди, які теж намагалися виловити...якби ж воно, маленьке, знало, що ловлять, щоб допомогти... Інстинкт самозбереження у заляканої тваринки бере верх і все... Мамку без спецзасобів не виловиш... то факт. Можливо, хтось може в цьому допомогти?
aniaf

Вернуться в Неактуальні теми