Ці малюки потребують допомоги. Розумію, що знайти мені для них перетримку практично нереально
, і все ж... неспробувати неможу. Мацьопок було більше, зараз залишилось тільки двоє. Живуть в трубі невідомого призначення, боюсь, що як підуть дощі, то труба заповниться водою і вини там загинуть
. Цуценятка не красені, але вони також мають право на життя раз вони вже народились. Я готова оплачувати їх перетримку , харчування і за потреби лікування, прошу ВАШОЇ допомоги знайти перетримку. Давайте дамо їм шанс. Дітки виростуть не більше спаніельки. Якщо в когось є якісь ідеї дзвоніть, пишіть.

. Поки що сидить у мене в кабінеті, бо шукаю для неї квартирну перетримку, якось рука не піднімається віддати її на перетримку в будку чи вольєр, хоч і не знаю як складеться її подальша доля. Через пару днів бум піаритись.
. допоможіть з перетримкою Ненсі. Дитя безпроблемне, тихе, чистеньке, здорове, займає небагато місця, чемненько спить на своєму місці. Сьогодні буде мати фотосесію і переходимо в тему ВІДДАМ для активного піару і прилаштування. Так хочеться врятувати хоча б її. Мені не важко доглядати її і самій, але кабінет не найкраще місце для цього, та й у вихідні я зможу приходити до неї хіба що один раз на день, а її треба привчати до вигулу. 
. Я мала поводочок але він виявився непотрібним. Дитя бігає за мноюі крутить хвостиком ніби ми знайомі вже дуже давно. От тільки сумно їй самій
.
Рада за хлопчика!)