Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Маврик, Лада - чудові кошенята яким дуже потрібен дім

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Маврик, Лада - чудові кошенята яким дуже потрібен дім

Сообщение alba » 08 авг 2012, 21:22

Кошенята живуть біля двох будинків. мають десь по 2,5-3 місяці, всі троє від різних матусь. Двоє місцеві, третє підкидьок. Мають опікунів, обезблошені, проглистогонені.
Лада- чорнобіла дівчинка з подовженою шерстю, трохи ляклива, але це й не дивно життя на вулиці не мед. Не дивлячись на вуличне життя знайома з лоточком і коли її забирають в квартиру ходить в лоточок.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Лілі (підкидьок) також чорно-біла але з гладенькою шерстю. Не дивлячись на вуличне життя страшенно любить вилазити на руки і засинати там в неймовірних позах.
Изображение
Изображение
Изображение

Маврик єдиний кавалер в їх компанії абсолютно чорний і гладкошерстний. Був диким, але коли захворів сам прийшов до людей по допомогу.
Тепер став зовсім ручним. Так хочеться знайти цим малюкам домівки. Прошу допомогти з піаром. Тел. можна давати мій 0673140565, Наталя.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Re: Маврик, Лада і Лілі - чудові кошенята яким дуже потрібен

Сообщение alba » 28 авг 2012, 13:33

Лілі захворіла, ніби нічого страшного, але потрібно лікуватись. З вулиці я її забрала, зараз у мене на роботі. Шукаю перетримку платну або безкоштовну. Але в будь-якому випадку на вулицю я її вже не поверну. Вона надзвичайно лагідна і довірлива кицюня, яка любить усіх і людей, і котів, а собак тільки трохи остерігається. Любить сидіти на колінах, цілуватись і разом з тим зовсім непомітна. Так що, після лікування, будем просити посиленого піару.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение aniaf » 28 авг 2012, 23:37

Поставила Ладу і Лілі окремими блоками, так, як Наталі просила, в 5-ти групах VK... ще в 2 дала запрос.
Фото хлопчика - в студію!!!
Бачила на fb !!!
aniaf

Сообщение larik » 23 сен 2012, 15:29

Я, може, неуважно читала тему - кошента вже "в щасливих"?
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение alba » 25 сен 2012, 09:45

В щасливих тільки Лілі. Інша кішечка (Лада), нажаль, кудись зникла. ЇЇ пошуки ні до чого не призвели. Чорний хлопчик росте і стає ще більше дикуватим. Так що тема вийшла щасливо-неактуальною. Якось так.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Вернуться в Неактуальні теми