Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Допоможіть знайтиДобрих людей -переназвіть тему інформативно

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Допоможіть знайтиДобрих людей -переназвіть тему інформативно

Сообщение VikaDuk » 24 сен 2012, 09:14

Вора підібрала кота рудого персидського...думала,що то наш сидів переляканий в коробці і дуже був схожий на мого пропавшого Лапіка.Та приїзд до ветеринара показав,що то не він Це кастрований кіт якому сім років.Він дуже гарний,та в мене є вдома півторарічна внучка.Кіт цілу ніч не спав,шипить,гарчить,злиться.Я боюся за внучку,адже я незнаю його повадок і самі розумієте,маленькій дитині не поясниш,що кота не потрібно рухати.Викинути його я незможу,тому прошу відгукніться хто може допомогти,адже дуже шкода кота.Буду вдячна в допомозі.
VikaDuk

Re: Допоможіть знайти добрих людей!!!!

Сообщение Галина Михайловна » 24 сен 2012, 10:32

Вікторія Андріївна!Хочу Вас заспокоїти, не все так страшно, поведінка кота цілком зрозуміла, невідомо де він був, як до нього відносилися, а. може, він голодував, а. може його били,та мало що, людина після таких випробувань, теж би була не взірець поведінки.Для нього все нове, коти живуть запахами, він боіться, і зі страху так себе поводить,він не агресивний, а дуже переляканий.Даю 100% , що за деякий ця тварина буде лагідною, ласка і доброта роблять дива.Тільки не треба спішити. А Ви думаєте, що Ваш Лапік зразу би до Вас кинувся, адже він думає, що це Ви його викинули? Пока тепло,тримайте його на лоджії, звичайно, що не має бути ніякого контаку з внучкою.Я особисто буду питати людей, хто би його взяв, але треба почекати.Бажаю Вам спокою і оптимізму.
Галина Михайловна

Вернуться в Неактуальні теми