Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Персидський рижий красень!!!

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Персидський рижий красень!!!

Сообщение VikaDuk » 23 сен 2012, 17:37

Сьогодні нам подзвонили,що знайшли кота,а так як ми шукаєм Лапіка то ми бігли на крилах.Прийшли так 90%це він привезли цого в клініку Левицького,та нас розчарували сказали,що це кастрований кіт років семи!!!!Та ми не змогли його викинути чи десь подіти.Бо знайшли його сьогодні бомжі біля смітників.Якась машина приїхала і викинула купу коробок от вони і почали їх розбирати і в одній з них вони побачили таке чудо.Коробка була перемотана скотчем!!!!!!!!Уявіть в любу хвилину міг приїхати сміттєвоз і забрати в машину і перемолоти цього кота живцем!!!!Це просто ужас до чого доходять нас люди.Та чи це ЛЮДИ????????????Він дуже гарний,от тільки дуже наляканий....На нас шипить,злиться,хоча в клініці був спокійніший.Думаємо що нам вдасться з ним подружитися.А може хтось і шукає цього кота так як ми свого Лапіка??????Мій телефон 0676704241.....
VikaDuk

Re: Персидський рижий красень!!!

Сообщение Велена » 23 сен 2012, 18:41

Ваш телефон дала я, когда мне перезвонил парень, озаботившийся его судьбой, и описал кота, уж больно похож по описанию оказался. Жаль, что не ваш :(
Создавала по нему тему в срочных. viewtopic.php?f=165&t=42164
Если имеете возможность, сфотографируйте его.
Велена

Сообщение VikaDuk » 23 сен 2012, 19:09

Я обязательно сфотографирую...но незнаю как поставить фотки.....к сожалению он почемуто очень шипит и не подпускает меня к себе,хотя из своей коробки смертоносной вылез....Хорошо если б нашлись его настоящие хозяева....
VikaDuk

Сообщение VikaDuk » 23 сен 2012, 21:12

Так....ми вилізли з своєї старої коробки......Прогрес.....Просто сидимо на закритому балконі,де є їжа і водичка.....Створено тимчасовий теплий куточок...но ще злимося,не їмо і що головне нікого до себе не підпускаємо.....Шипить і піднімає лапи,щоб вдарити.....Бачу характер майже,як в нашого Лапіка-войовничий....але сподіваємось,що буде все добре....Як хочеться,щоб його серце розтопилося від лютої злості......
VikaDuk

Сообщение larik » 23 сен 2012, 21:53

ВІка, я Вам відписала в основній темі "Загублені", почитайте. Без зайвої скромності, (а для чого вона тут) скажу - у мене є досвід спілкування з різними котами. Думаю, що все буде добре. Почитайте в основній темі.
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение VikaDuk » 24 сен 2012, 09:03

От настав ранок....Цілу ніч кіт не давав спати.....Він шипів,гарчав і не спав....Незнаю що робити,тому що вдома півторарічна внучка і страшно мати бідолашного кота,який боїться і злий на цілий світ.....Можливо хтось може взяти його ,чи прилаштувати в добрі руки.Якби я жила вдома сама питань не було б,а так я в безвихідному становищі...І кота шкода,бо викинути на вулицю не зможу,але й тримати вдома я немаю можливості.....ДОПОМОЖІТЬ.....!!!
VikaDuk

Вернуться в Неактуальні теми