Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Терміново потрібна перетримка, хоч би тимчасова.

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Терміново потрібна перетримка, хоч би тимчасова.

Сообщение alba » 15 сен 2012, 18:16

:bc: Кошенятку Лілі терміново потрібна перетримка. Про Лілі є в темі Re: Маврик, Лада і Лілі - чудові кошенята яким дуже потрібен дім. Кішечка абсолютно здорова, весела і грайлива. От тільки біда її в тому, що вона вже переросток і тому жодного дзвінка по ній не було. Мій піар виявився зовсім невдалим.
Відкрила її тему в термінових через те , що їй потрібно до 20.09. знайти перетримку хоча б на 5 днів. Мене не буде у Львові з 21 до 25 вересня, а вона зараз перебуває у мене в кабінеті, залишати її там на період моєї відсутності неможна :ak: . Прошу допомогти з перетримкою якщо у когось є хоч якісь варіанти. Мені дуже не хочеться повертати її на вулицю, адже там де вона була навіть немає підвалу для схованки. Дуже прошу хоч якоїсь допомоги :dy: :dy:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Re: Терміново потрібна перетримка, хоч би тимчасова.

Сообщение alba » 19 сен 2012, 10:21

Всім хто відгукнувся дуже дякую :ax: . Тему можна переносити в неактуальну.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Вернуться в Неактуальні теми