Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Троє кошенять, потрібна фотодопомога

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Троє кошенять, потрібна фотодопомога

Сообщение vivi » 06 сен 2012, 13:26

Валерія Іванівна (0984315417) просить допомоги з прилаштуванням трьох підібраних (в різний час) кошенят.
1. Біла з чорними плямками дівчинка, напівпухнаста, відкликається на ім'я Зося. Вік близько 4 міс. Викинута на вулицю сусідами Валерії Іванівни при переїзді. Чемна, привчена до горщика.
2. Попелясто-сіре круглопике, круглооке кошеня (типу російської блакитної), стать наразі невідома (сьогодні підібране, ще не роздивлене), віком близько двох місяців.
3. Гладкошерсне теббі, стать невідома (підібране сьогодні), віком 3-4 міс, з травмою щелепи (сьогодні ввечері буде оглянуте на яр.Мудрого, тоді вирішуватимемо що і де з ним треба робити і яка ще потрібна допомога).

На даний момент потрібна фотодопомога - пофоткати перших двох (та й третього для архіву стану теж не завадить) для створення на них тем про прилаштування і піару. Після фоток потрібна буде допомога з піаром.

Хтось може пофоткати і викласти? Валерія Іванівна працює, так що про час фотосесії треба домовлятися з нею. Живе на бічній Шевченка - вул. Яцкова.
vivi
Старожил

Re: Троє кошенять, потрібна фотодопомога

Сообщение vivi » 11 сен 2012, 21:42

У нас наче так багато було бажаючих допомагати з фото?! Уточню: більше ні про що мова зараз не йде - тільки пофоткати і викласти сюди (або створити три нові теми, але то я зможу викроїти хвилинку і сам).
З новин:
Номер другий ("російська блакитна") - дівчинка.
Номер третій - хлопчик. Вже прооперований (Костею Л.), щелепа скручена дротиком...
vivi
Старожил

Сообщение KBITKA » 11 сен 2012, 21:47

Я буду в суботу вже у Львові, то заїду до пані Валерії і пофотографую.
KBITKA

Сообщение vivi » 12 сен 2012, 07:32

Дякую!
vivi
Старожил

Сообщение KBITKA » 25 сен 2012, 22:36

Тему прошу перенести в неактуальні.
Сіреньку дівчинку вже вдалося прилаштувати.
На двох інших відкриваю окремі теми у віддам.
KBITKA

Вернуться в Неактуальні теми